Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 361.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Odebrane za obrońcę Dnia 24-07-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Barbarossa [LaOrden] ________________________________________________ Mały transporter 80.000 Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca kosteczka ________________________________________________ Duży transporter 23.739 Statek kolonizacyjny 1 Gwiazda Śmierci 1 Wyrzutnia rakiet 13.876 Lekkie działo laserowe 32 Ciężkie działo laserowe 10 Działo Gaussa 117 Wyrzutnia plazmy 55 _______…
-
Graty Pradawny ! coś tam zysku ci wpadło więc kilka obrazków za to ulepisz Pokonanemu SZO !
-
Odebrałem za obrońcę W dalszym ciągu szukam kandydata na moje konto , zainteresowani proszę o kontakt na PW w grze Pozdrawiam sojusz i znajomych , obrońcy SZO ! Dnia 15-07-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Satanael [LaOrden] ________________________________________________ Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca kosteczka ________________________________________________ Duży transporter 46.416 Statek kolonizacyjny 2 Recykler 9 Gwiazda Śmierc…
-
Stało i nie stoi pozdro Dnia 29-06-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Satanael [LaOrden] ________________________________________________ Pancernik 45.000 _________________________________________ Obrońca izinowak [BzW] ________________________________________________ Mały transporter 266 Duży transporter 80.000 Lekki myśliwiec 136 Ciężki myśliwiec 20 Recykler 73 Sonda szpiegowska 113 Niszczyciel 2 Gwiazda Śmierci 21 _________________________________________ Po bitwie.…
-
Witam ! Takie moje ostatki z og (mam nadzieję że w weekend będzie już jasne komu oddam konto ) . Gdyby nie awaria naszego Lobby to pz bym pozbierał no ale że nie dało się rano zalogować to wyszła d... Nie no joke - i tak nie wyszło najgorzej hehe Pozdro dla soja i znajomych Pikachu SZO ! Dnia 28-06-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Satanael [LaOrden] ________________________________________________ Statek kolonizacyjny 1 Gwiazda Śmierci 1.500 _________________________…
-
Terror [RLR] & Flota Imperialna [Winter] & KrystianQQ vs. Mordi_idzie_po_swoje [BOSS] - 13811.94%
PostGratuluje kolejnego Stejka ! kolejna dość fajna flota padła , fajny zysk z tego wykręciłeś a ilość puszek naprawdę robi wrażenie . Oby tak dalej Obrońcy życzę SZO P.S Ja już prawie na emeryturze
-
Cytat od DarthMario.: „Cytat od Frank_Black: „Cytat od DarthMario.: „mamy mieć fuzję ze sobą, ” Pisali już gdzieś coś o tym ? ” Nope. Po wprowadzeniu lobby, miał rozpocząć się temat fuzji. Jedyne rozsądne uniwersum, zdolne pograć z nami to Wy. ” Czy ja wiem czy takie rozsądne uni by z wami pograć . Dwa konta w pkt flot mają ponad 200 kk pkt , dwa kolejne ponad 100 kk a reszta to przepaść ... tak czy siak teraz to mi to rybka bo już kończę
-
Pozdro sojusz i znajomi . Mam nadzieję że to jedne z moich ostatnich ST (oby) Obrońcą życzę SZO Dnia 13-06-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor satan-Oddamkonto [LaOrden] ________________________________________________ Pancernik 25.000 _________________________________________ Obrońca nowiq [ANU] ________________________________________________ Mały transporter 3.042 Duży transporter 149.305 Lekki myśliwiec 168 Ciężki myśliwiec 14 Recykler 85 Sonda szpiegowska 520 Gwiaz…