Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 61-66 z 66.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• ja pierdziele mocne dobre starcie ,piękna czysta gra kruchy nie kończ gry graj dalej szybkiego SZO ,SzPAgresorowi xD szybkiego przetopu wszystko z honorem widzę po obu stronach ! to sie liczy

• pięknie zohan ! 2xstaty w tak krótkim odstępie czasu super ! miłego przetopu bo jest co

• Cytat od kruchy1916: „Japson nawet slowa nie powiedział , że ktoś na niego poluje... nie rozumiem. od czego jest sojusz? Również potwierdzam, sam opuścił sojusz bez słowa wytlumaczenia...szkoda.z ” Wiec cofam słowa napisane zwracam honor nie ma cie po co kłamać, w każdym razie z mojej strony wyglądało tak iż sąsiad z paru układów w lewo dofarmiał go i pisał czy ja go ubiłem to mogło zmylić mnie z aktywnoscia

• stary olej straty ! liczą sie staty loża dla zasłużonych dwa bunkier rozbity masz 2w1 obrońcy szo

• Witam wszystkich ponownie powiem tak wreszcie udało mi się ubić obrońce uciekał mi juz od ponad miesiąca czasu mimo, ze bylismy razem w układzie,lecz dziś piąteczek piątunio i na to wychodzi ze "źle zaspał" dla obrońcy pełen szacunek zawsze pisał iż jest i moge zawrócić, bo juz jest ! życze i to naprawde bardzo szybkiego w odbudowie nie będe przeszkadzał za to może później wpadne zobaczyłem iż pali się moon a nie ma logowania !atak krażkami ponieważ bardzo zalezało mi na czasie, ktos jeszcze akt…

• Piękne starcie gratulacje MNS cos rzeczywiście ma ostanio jakieś fatum