Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 66.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
tak prawda ,krzaqu zlamiłem, poniewaz zawsze z tym Panem szmaglov były kłopoty a propo jego sławnych antyrecków a nie kiedy anty obrony i pojawiał sie w zaskakujacych momentach no ale graty starcia złom zebrany czy anty recki poszly w ruch ? obroncy nie zycze szo a z tego wzgledu iz za duzo wydwał na anty materie ,zaoszczedzisz i będziesz miał na wakacje za pare miechów i nie będziesz musiał wstawać co dzień i sprawdzać czy cos koło 3 godziny nie leci na ciebie same plusy ogame unikaj Brawa dla …
-
CameleoN vs. Graczyk [LSD] & defo [LSD] & Raa [LSD] & skuty [LSD] & masakrator [LSD] ~~ 3746
Raa - - Starcia Xanthus
PostCytat od Ogame: „Straciłeś swój tytuł. 31.01.2018 xx:xx:04 Od: Statystyki Posiadasz tylko 2.428 punktów honoru i dlatego nie masz żadnego tytułu. ” Graczyk to wszystko przez Ciebie , a tak sie starałem być na minusie ! ostanio brak inicjatywy u mnie, pewnie sie to zmieni po tym starciu zobaczymy bo real daje się we-znaki PS będąc bandytą na ogame gra się tak jak kiedyś mozna wszystko stracić i to wole, a agresora zapraszamy ponownie na szwedzki stół ps2 fajnie top 3 acs
-
LSD [LoozerSquaD 4192,65% ]vs. LSP [Lubimy Sobie Pospac]&Rzeczpospolita Galaktyczna (Korona)6779,52% Zakończona
Raa - - Wojny Xanthus
Postnie było u was na stronie kto jest dyplomatą lub założycielem dwa pw napisałem do upokorzonego i kogos kto sie świecił pozdrawiam
-
LSD [LoozerSquaD 4192,65% ]vs. LSP [Lubimy Sobie Pospac]&Rzeczpospolita Galaktyczna (Korona)6779,52% Zakończona
Raa - - Wojny Xanthus
PostMi przypadł ten zaszczyt wstawienia tego postu na forum, przypadkiem ale miło z racji ze nic się na tej uni nie dzieje, postanowiliśmy cos z tym zrobić niech zabawa trwa i wygra lepszy ! 1. System Procentowy z minimalnym progiem jego udziału 250% - liczą sie zniszczone moony 2. Zakończenie wojny nastąpi gdy jeden z ww. sojuszy osiągnie 20 000 % youtube.com/watch?v=Hrph2EW9VjY&list=RDHrph2EW9VjY 3. Liczą się tylko raporty wojenne sojuszy biorących udział w wojnie! 4. A powodem jest podobny tag so…
-
[MNS] czyli Msciciel, ukati, Sledz i owens106 & odddane vs. [NuN] czyli rosolov, Uosiu, giker i Zastrzyk & m4ti [Korona] - 13703.66%
Raa - - Starcia Xanthus
Postgram od 2006 roku zawsze jakiś większy złom wszyscy sobie skączą do gardeł, schemat po 5 latach przerwy się nie zmienił ten sam , dajcie sobie spokój to tylko gra której tak naprawde nie ma to nie istnieje .... nie zapominajcie o tym
-
[MNS] czyli Msciciel, ukati, Sledz i owens106 & odddane vs. [NuN] czyli rosolov, Uosiu, giker i Zastrzyk & m4ti [Korona] - 13703.66%
Raa - - Starcia Xanthus
PostPiękne starcie ale wam to wyszło ! duże graty agresorą Szo bo potrafią sie zachować przy porażce
-
Levyx [Heheheee] & Tereth [Heheheee] & zielu75 [Heheheee] & mad max [Heheheee] vs. Elea [Korona] 743.95% Kontra
Raa - - Starcia Xanthus
Postw końcu to gra a to tylko i wyłącznie zbawa należy o tym pamiętać , gratulacje zgrania panowie a obrońcy można życzyć szo