Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 131.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Ja tam będę po prostu podnosił napęd spalinowy w nieskończoność
-
@Art nie ma problemu odesla dzisiaj te miliardy a za jakiś czas kontrahent zrobi słabego FS lub księżyc straci i surka wróci gdzie była
-
teraz przez weekend niektorzy spac nie będą aby wyrobić sie z handlem zyski gameforge z handlarza juz teraz pewnie osiągają roczne maksima
-
Ale ten zapis jest z dupy. Sam chciałem zezlomowac moją flotę u handlarza. Miałbym z tego coś około 3-4 mld paliwa. Co miałbym z tym zrobić? Podnieść sobie spalinowy na jakiś chory poziom? Ten zapis ma dla mnie tylko jeden cel. Wyciągniecie kolejnej kasy za antymaterię abyś ten deuter wymienił na coś przydatnego skoro nie możesz go sprzedać dalej
-
pawelos [PACZKA] vs. jarek [OGS] ~ 10564.47% pawelos [PACZKA] vs. jarek [OGS] ~ 69505.74% pawelos [PACZKA] vs. jarek [OGS] ~ 6014.44%
szpic - - Starcia Quantum
PostNic tak nie cieszy jak st na jarku. Uwazajcie na satelity. Znowu zakupi zapas dopalaczy i będzie farmił 24/7. Czuje ze teraz po nocach znowu będzie rakietował wszystkich sasiadów
-
Koniec gry [WarriorS] & Nighthunter [WarriorS] & entro [WarriorS] & Fisher [WarriorS] & Zgredek [WarriorS] vs. TenAdam [WINTER] & markus ~ 1358920.99%
szpic - - Starcia Libra
PostCytat od Samiec: „Hehe napiszę posta w podobnym stylu co do poniektórych...a nóż może dotrze. Czyli zdaniem tych co to RW jest błędem gry i backup się należał trzeba uważać co się wysyła w ataku bądź w obronie? Czyli teraz chcąc bronić sojusznika na którego leci gruba ilość floty wiedząc że sojusznkia nie ma szans obronić (zbyt duża różnica w ilości flot) wystarczy wysłać wszystko co się posiada kilka flot i czekać na "błąd gry" bo server znowu nie przemieli? Przecież i tak będzie backup bo "błą…
-
Koniec gry [WarriorS] & Nighthunter [WarriorS] & entro [WarriorS] & Fisher [WarriorS] & Zgredek [WarriorS] vs. TenAdam [WINTER] & markus ~ 1358920.99%
szpic - - Starcia Libra
PostJak znikneły floty to pewnie poklikaja niemcy w bazie i flota sie pojawi w doku. jak znikaja surowce z powodu bugu gry to olewają to Cos ostatnio ogame sie psuje. Było st gdzie Gęsi sie zdublowały. Teraz floty znikneły. Może za duże floty są i skrypty padają //Neferet//Wulgaryzm
-
Cytat od Terry: „Cytat od Gonzo: „Hahaha, też się zastanawiałem a tu wszystko jasne. To nasz pro elo handlarz polonista nic nowego. Graty, przetapiaj na kolejne obrazki ” Gonzo Ten wyżej tez polszczyzna nie grzeszy Zostaw w spokoju pro elo handlarza, co mu pozostało zwozka handel urlop... Graty, ładne starcie. Top na obrazki żebyś się przebił następnym razem albo żeby był większy % z Ciebie. ” Oj na to nie trzeba będzie raczej długo czekać. Chyba nie ma gracza,, który częściej gości w st jako of…