Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 120.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
SOLO; Spiele [CAZADOR] vs feniks [WarriorS] - 50150,72% + nowe top1 Solo
grucor - - Hall of Fame
Postgratulacje spiele piekne starcie jestes na plus wiec przetapiaj na nowe zabaweczki
-
ACS; riddi i Mephisto i Nick [New], No FeAr [B.A], kilerwaszpan [PiS] vs massa [MIT] - 40734,47% + moonkill TOP 1 ACS
grucor - - Hall of Fame
Postgratulacje Panowie piekna akcja przetapiajcie
-
Loki i bryk [TIWAZ] vs Farmer [Smerfy] - 3525,67% + zbiórka TOP 5 ACS uBarym
grucor - - Hall of Fame
Posthahahahahahahahah ...... latwy cel jak sie ma buddy BRZOZA SZ/O
-
Loki [TIWAZ] vs Kufel [UNIVERSE] - 4250,92% + farming + zbiórka TOP 4 SOLO
grucor - - Hall of Fame
Posta ja pogratuluje kolejnego pieknego Pushu moze ktos sie tym w koncu zajmie i posprawdza co z czym kilka pushow i co inny sojusznik wstawia na forum PIKNIE
-
ACS; Witcher vs wSCIEKŁY, bryk, evil_death71, Loki - 4730,12% obrona top4 ACS
grucor - - Hall of Fame
PostSz/O Kuba , szybko to odrobisz !!
-
ACS born08 [Blood], Ferrari [Blood], oxygenic [Blood] vs gosha [SHEN] 3105,11%
grucor - - Hall of Fame
Postwg mnie ktos chcial zrobic % do wojny myslac .... ptakiem jak mozna niepomyslec ze IP usa jest inne niz IP PL i jeszcze log z koma co by niebylo stalego IP alez piekne
-
ACS born08 [Blood], Ferrari [Blood], oxygenic [Blood] vs gosha [SHEN] 3105,11%
grucor - - Hall of Fame
Postgratulacje dla chlopakow z Blood kawal % i to jeszcze do wojny , Gosiu przemysl
-
gratulacje Piotrek , przetapiaj i złomuj dalej a co do reszty zadrosnikow ze to nie oni sa top 1 i maja zajefajna flote , pokazcie jacy z Was sa pro gracze i zrobcie jakas fajna akcje ps : webber ja nie jestem pro graczem a tyle razy mnie skanowales flote widziales i tylko raz sie wybrales jak ja chyba z Piotrkiem gdzies lecialem i tylko na farming leciales a chyba stac Cie na wiecej pozdro
-
#27: Gibon i PlayHardGoPro i Laska [SHEN] vs E-l-e-S-s-a-R [Jackass] - 5812,58% - WOJNA! TOP1 ACS!
grucor - - Hall of Fame
Postno to pojechaliscie po majtach Tomek widze ze PC klepiesz zysk Wam wyszedl zajefajny wiec przetapiajcie i zlomujcie dalej lamki
-
graty Piotrku w koncu mam wiecej czasu zeby Ci sie wpisac :p czytam te posty i az wierzyć mi sie nie chce ze o push oskarżacie , sa tickety piszcie i napiszcie jeszcze w sprawie pushu mnich vs mili mnich jakies 4-5 dni temu byl jeszcze w blood ( chyba ze sie myle ) pewnie zaraz bedzie na boardzie przepieknie opisana akcja
-
TOP 1 ACS souris i FUGAZI i YoRGuS [-BC-] vs BrzozA [SHEN] - 5499,62% ++WAR++ i .... Prima aprilis
grucor - - Hall of Fame
Postgratuluje % do wojny , BrzozA powodzenia w RL !!!!