Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 40.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
..masz zdrowie i wenę - gratulacje.... ...obrońcom SZO Pozdrawiam
-
...no to chyba pierwszy...:P ...gratulacje całemu sojuszowi ,floty ,paliwo ,recki ....:) ...obrońca jak widać zapomniał docinki gdy mi "złoma" podarowali i był problem z obrona miedzy galami(..temat rzeka..) a tutaj miał obrońcę z flota w układzie który go zostawił na pastwę naszego sojuszu ...a szkoda bylo by solidne buummmm...:D Michałowi zagryzienia zębów i odbudowy jak ja to uczyniłem ... Pozdrawiam i nadziei na szybkie łączenie uni....:D
-
..mało kiedy udzielam się na forum -ale to ,ze zostałem "awansowany" do rangi "pushówki"..moje gratulacje... ...i poprę słowa Adama...maja tylu znajomych...do których i Ja się zaliczam..gdy kiedyś mi coś tam przeorałeś...napisałem gratulacje czy coś w w podobnym (pozytywnym brzmieniu) nie uznales za stosowne aby jakkolwiek dać odpowiedz ... ...dla odmiany gdy jako kompletnie zielony poprosiłem np;Ramadka o pomoc w ulepieniu kulki i ze stoją tam myśliwce ..poleciał sondami i ulepił....nic w zamia…
-
#108 Xin [PHOENIX] & #? OldSmuggler [PHOENIX] & #? Prorok [PHOENIX] vs. cosword [EZM] ~ 52359.31%
Post...ja zwyczajowo unikając utarczek i szermierki słownej(jak widać się wykluwającej..:D ..) moim sojusznikom i tutaj pogratuluje...a dla dawnego konta Graczyka -aktualnego konta Cosworda odbudowy i lepszych czasów oraz szybkiego połączenia uni i abyśmy wszyscy byli wtedy w jednej "drużynie"..:) Pozdrawiam
-
..dobre oranie...:) następnym lepiej fs-a ruszę aby wrócił o właściwym czasie.. aby dołączyć te moje ..:)..:) przynajmniej wsparłem tym co mogłem w danej chwili ..:) Obrońcy - odbudowy czy czego sobie życzy..-jeżeli ..:) Pozdrawiam :Grzegorz.
-
Gratuluję Ramadek4 - piękne "klepnięcie" ..: Reszcie "atakierom" -również duże gratulacje...:) Obrońcy - czego tam sobie życzy ..:) Pozdrawiam :Grzegorz.
-
no nic innego n/pozstaje mi napsiac jak podziekowania za wspolny lot i obrone ....cudownie to wyszlo....:) a "atakierom" odbudowy i wszytkiego najlepszego....:) Adas -ufam sprawdzonym graczom jak Ty czy wielu tobie podobnym... KGB i BOCB razem -tego jeszcze c3gi3L faktycznie n/bylo.....:) i nalezy sie z tego cieszyc...:) Pozdrawiam:Grzegorz. ps; i tak ujawnila sie znakomita wiekszosc moich fruwajek....:)
-
Cytat od gbiorczyk: „Dzieki chlopaki za lot Mamy fun w sojuszu, malo nas bo malo, ale jest wesolo Na mojej prywatnej liscie zemsty za zlom sainta i mnie pozostaly juz 2 floty, 2 skasowane szkoda ze juz nie ma oryginalnego wlasciciela na konice, ale coz, konto to konto Pozdrowienia dla UNiTY, PITa, Snorka, Obbiego, Emisiariusza, Smalla, Sainta, Mroza, Arneja, Mobo, White'a, Anulki, Nicka, Kupidyna, Babdoya, Lorbiego, Zgrywa i Grzecholota. Obroncy odbudowy zycze :)” Moje gratulacje dla grania i wy…