Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 141-160 z 479.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Brawo Jodła, widzę kolejne uni orasz

• Dzięki Water za zaufanie. Plan powstał jakieś 2-3 dni temu, gdy Vicek podstawiał się do swojej gsówki pod mój atak. Sam kiedyś podesłałem skan Watera Vickowi (jeszcze gdy był w lumpach), zapytałem Watera, czy dalej lata i okazało się, że tak. Tradycyjnie - siurem w piszczel. Dnia 10-12-2019 04:27:25 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Vice Sol [ZlySen] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 2.222 _________________________________________ Obrońca Water [KARTE…

• Ciekawostki wojenne, bo nie spełnia progu. Dnia 09-12-2019 05:52:25 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Elektrostatyczny [KARTEL] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 1 _________________________________________ Obrońca NarImmor [LUMPY] ________________________________________________ Niszczyciel 120 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Elektrostatyczny [KARTEL] ________________________________________________ Zniszczony! _________…

• Chyba jednak się zalicza. 80 % złomu ląduje na PZ, więc powinieneś pomnożyć * 80, a nie * 30, więc wynik też będzie inny. Tak jest @wakat? 20.000.000 dzielone przez 100.000 daje 200 x 80% daje 160% dla sojuszu LUMPY Trzęsienie na księżycu08.12.2019 06:21:06 Od: dowódca floty Flota z: Elon [3:111:15] dotarła do księżyca twojej planety Księżyc [3:115:13]. Lekkie wstrząsy na twoim księżycu wskazują na nieudany atak na strukturę księżyca. Nagle wszystko ucicha, po czym dochodzi do potężnej eksplozji…

• W sprawie dodatkowych warunków wojny musi się wypowiedzieć nasz dyplomata @Wojownik Kajaczenko. Ja ze swojej strony proponuję próg 1 % i termin 3 miesiące lub 66666666666 %, ale ostatecznie potwierdzi to kajak

• Cytat od Elektrostatyczny: „Cytat od R32: „16GS w piach według wzoru % ze zniszczonej floty = (wartość zniszczonej floty dzielone przez 100 000) mnożona razy 30% 160.000.000 dzielone przez 100.000 daje 1.600 x 30% daje 480% dla sojuszu LUMPY Mam nadzieję że dzisiejszej nocy się bardziej postaracie zobaczymy jakie wielkie macie cohones ” Popraw raporty misiek, bo te z pozycji 2:251:7 to nie są ataki Kartelu. Jeśli chodzi o moje gąski to w sumie 10 padło przy próbach Spoko, dziś, jutro, cały miesi…

• Kartel 716 % - Lumpy 16667 % NarImmor [LUMPY] vs. Bobby [KARTEL] ~ 16667.58% Dnia 07-12-2019 15:36:44 następujące floty spotkały się w walce: Agresor NarImmor [LUMPY] ________________________________________________ Okręt wojenny 50.000 Pancernik 200.000 _________________________________________ Obrońca Bobby [KARTEL] ________________________________________________ Duży transporter 43.318 Okręt wojenny 3.780 Recykler 1.522 Gwiazda Śmierci 115 _________________________________________ Po bitwie.…

• Do wojny ładny procencik Pozdro dla troglodyty Dnia 07-12-2019 15:36:44 następujące floty spotkały się w walce: Agresor NarImmor [LUMPY] ________________________________________________ Okręt wojenny 50.000 Pancernik 200.000 _________________________________________ Obrońca Bobby [KARTEL] ________________________________________________ Duży transporter 43.318 Okręt wojenny 3.780 Recykler 1.522 Gwiazda Śmierci 115 _________________________________________ Po bitwie... Agresor NarImmor [LUMPY] __…

• Brawo Skibix, brawo! Agresorowi SZO, żeby było co złomować. [ciach] Moderator Neferet:Offtop

• 1. Tag i pełna nazwa sojuszu wypowiadającego wojnę i sojuszu, któremu wojna jest wypowiadana: [LUMP] LUMPY MROKU vs KARTEL GORNICZY [KARTEL] 2. Tagi i pełna nazwa wszystkich sojuszy dołączających się w trakcie trwania wojny wraz z datą i stroną, po której się opowiadają: - 3. Preferowany system liczenia: system procentowy 4. Warunki zakończenia wojny: 1 miesiąc (tj 30.11.2019 - 30.12.2019) 5. Minimalny próg raportów liczących się do wojny: 100% 6. Stosunek do RW z ACS: Tylko uczestnicy wojny 7. …

• @wakat nie było żadnego RW, chyba wojna uniewazniona?

• Główna niestety nie spadła - moon zniszczony o minutę za późno Dnia 29-11-2019 07:10:30 następujące floty spotkały się w walce: Agresor NarImmor [LUMPY] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 200 _________________________________________ Obrońca Forerunner [GRU] ________________________________________________ Mały transporter 10.650 Duży transporter 1.000 Okręt wojenny 3.978 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 500 Sonda szpiegowska 106 Satelita słoneczny 900 Gwiazda Śmierc…

• W komisji mamy Shade, także luzik - on ustala.

• Cytat od LA PUTIN LABAMBA: „o zlom sie nie martw, caly u mnie ” No przecież, że nie u Vicka...

• Cytat od po prostu Szymon: „Bez wątpienia to największy i najmocarniejszy z odważnych , tęsknie za nim Tyle pięknych wspomnień , tyle chwil a ten po prostu odszedł , to była taka trauma , do teraz ciężko mi o tym mówić i nie potrafię funkcjonować w normalnym świecie ” Judasz zaktualizuj dane. Zimny wiecznie żywy, wygląda to tak jak z Twoimi puszówkami - robią się szare, a po 2 dniach wracają do życia.

• Znowu złom Vicka... Brawo Putek, jesteś najlepszym podpierdzielaczem złomu na uni. Zapraszam do konkursu: Najlepszy gracz roku 2019 uni Europa - rozstrzygnięcie

• W związku z tym, że wkrótce koniec 2019 roku. niedawno przeprowadziliśmy konkurs na najlepszego gracza roku - oczywiście tylko w naszym sojuszu, bo w innych nie ma dobrych graczy. Po otwarciu kopert konkursowych, okazało się, że jedyną kandydaturą jest Zimny z uwagi na to, że reszta po prostu wymięka. Kandydaturę zgłosił Kochaś, bo jego zdaniem: "Ja składam kandydaturę zimnego za walkę z wyludnianiem się uni i rozwój 1/3 kont Europy. Dla mnie to najlepszy gracz na uni, nikt sie nie przyłożył aż …

• Z tego co pamietam, to coś jeszcze zostało Wilczycy - trafiłeś samą transportówkę. Brawo Putek, przetapiaj na depozyt sojusznicy.

• [ciach] Brawo za wlot, obrońcy SZO i więcej rozwagi w puszczaniu fsa (serio leciało z planety? ...) Moderator Neferet:Prowokacja

• Jak zejdę z bana, to wiecie gdzie słać surkę. Jestem potrzebujący i mam chorom curkę. Aaa, obrońcy żeby się smażył w piekle na wiecznym banie, a atakującemu szybkiej rozsyłki.