Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Whisky już bez bana. Teamowe kpiny z graczy jak widać trwają nadal Surka zachowana. Banik krociutki. Więc jak widać spamowanie dalej opłacalne bo jak widać kara to żart.
widać, że @Art1 gra na jakims uni dla emerytów. Jakby sasiedzi zobaczli, ze mam 90k satek to bym mogl miec nawet 0 surki i takby wlecieli tutaj wlatują po 300 lm @ciap od -151 °C do -111 °C milej zabawy z terraformerem
Cytat od Elkanen: „W miejsce slonecznej stawiasz fuzyjna i masz dodatkowe pola zamiast kasowania fabryki robotow. ” Cytat od Hermes: „Cytat od Elkanen: „W miejsce slonecznej stawiasz fuzyjna i masz dodatkowe pola zamiast kasowania fabryki robotow. ” Też myślę, że ten przykładny problem jest głównym powodem dla którego fuzyjna jest bardziej opłacalna od słonecznej Oczywiście z relatywnie rozwiniętą t. energetyczną, bo bez tego ani rusz. ” Wiadomo fuzyjna to mus. Niestetety to tez juz za mną juz t…
No ja to rozumiem za kase moglbym przeniesc na 1 zrobic terraformery i wrocic na 15 ale nie bede ladowal kasy w gre jak dlugo jest przyzwolenie na oszukiwanie tutaj wiec pozostaje mi kasajca labów
Dzien dobry. Konczą mi się miejsca na planecie. mam 10lvl robotów i 7 nanitów. Planuje postawienie 9-10 lvl nanitów i wtedy skasowanie 10lvl robotów ( będę mial dzieki temu te dodatkowe pola na kopalnie) czy nanity nadal będą dawac boost do budowy czy tez bez 10lvl robotów będą "wyłączone"?
mysle, ze nadal warto wyrwac miesiac bana aby pozbyc sie np najgrozniejszego konkurenta. Ty bedziesz miesiac na urlopie i 100mld surki a on 700mld bo straci cala flotę i nie bedzie przywrócenia
Cytat od Gonzo: „własnoręcznie kliknięta kasacja zbackupowana... no urwa szok to uni to największy syf jaki ogame było w stanie stworzyć bo już pomijam fakt że trzeci ban za pusz powinien być 40 dni z kasacją ale cóż, GO raz da za pusz raz za multi raz za wulgi i sobie dalej płaci taki lamus Majs ile dajesz za moje konto? Żart... w życiu nie przyczynie się do szerzenia tego ścierwa ” Nawet gdyby to był ban na 40 dni to na 110% ma zakupiona antymaterię wiec konto nie skasuje się po tych 30 dniach
Przejdzie do histori ogame Ciekawi mnie nawet gdyby dostał rollback to co jak pozycje planet ktos zajmie? kolejna rzecz, której nie przewidzieli programisci gameforge. Panel kasacji powinien byc dostepny, nawet jak masz bana.