Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 457.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Dnia 27-02-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Frank Black [NFZ] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 50.000 Pancernik 2.400 Reaper 414 _________________________________________ Obrońca remtt [300s] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 11 Reaper 104 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Frank Black [NFZ] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 46.867 ( -3.133 ) Pan…
-
Dnia 23-02-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Frank Black [NFZ] ________________________________________________ Reaper 400 Lekki myśliwiec 50.000 Pancernik 2.222 _________________________________________ Agresor Yara-ma-yha-who [NFZ] ________________________________________________ Pancernik 55.555 _________________________________________ Obrońca remtt [300s] ________________________________________________ Mały transporter 116 Lekki myśliwiec 109 Ciężki myśliwiec 4…
-
Witam ! Zalogowałem po przerwie i sprawdziłem listę zapisanych skanów Coś tam wpadło, ktoś zaimał złom niech mu na dobre wyjdzie Pozdrawiam NFZ ! Ej ogame.pl kiedy bany za dublowanie floty pójdą ? Czy ta gra ma za zadanie sięgnąć jeszcze gorszego dna ? Dnia 22-02-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Frank Black [NFZ] ________________________________________________ Pancernik 20.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Alastor ____________…
-
Frank Black <- - Do następnego ! Pozdrawiam NFZ ! Dnia 18-01-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Frank Black [NFZ] ________________________________________________ Krążownik 8.888 _________________________________________ Obrońca PanNaK [CannaTM] ________________________________________________ Mały transporter 5.966 Duży transporter 7.107 Lekki myśliwiec 1.913 Ciężki myśliwiec 522 Krążownik 144 Okręt wojenny 67 Recykler 281 Sonda szpiegowska 3.476 Bombowiec 76 Niszczyc…
-
Piękna akcja Panowie starcie pierwsza klasa Obrońcy życzę Przydała by się fuzja temu uni
-
Pozdrawiam sojusz NFZ i wszystkich znajomych ! Obrońcy standardowo Do następnego ! :lm: Dnia 04-01-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Frank Black [NFZ] ________________________________________________ Pancernik 15.463 _________________________________________ Obrońca kokagalatea ________________________________________________ Mały transporter 1.663 Duży transporter 17.949 Lekki myśliwiec 10 Okręt wojenny 141 Wyrzutnia rakiet 35.546 Ciężkie działo laserowe 689 Działo G…
-
':super: Noworoczna bomba ! Na obrońcę patrzyłem przez kilka godzin, cały czas aktywny, nagle pojawiły się minuty ! Lot ala Frank Black - nie patrzyłem na recki zyski, straty -> minuty to leciałem. W czasie lotu pomyślałem, że jak przetopi surowce to będę na PZ ... ale co tam, kto nie ryzykuje ten nie pije szampana W czasie lotu kombinowałem recki - dzięki sojuszowi NFZ udało się zebrać co do jednostki ! Obrońcy życzę chociaż ma takie eko, że postawi się w moment ! Po ST poszedł na U więc życzę …
-
Pozdrawiam sojusz NFZ i wszystkich znajomych ! Obrońcy życzę Co ja odjebałe* podczas tej akcji to niech to zostanie moją tajemnicą Do następnego ! @Majs Dnia 28-12-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Frank Black [NFZ] ________________________________________________ Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca Kronag ________________________________________________ Mały transporter 9.152 Duży transporter 11.004 Lekki myśliwiec 311 Ciężki myśliwiec …
-
Znalazłem chwilę wolnego czasu Mało floty na dofarmienie, zysk mógłby być lepszy Obrońcy życzę Pozdrawiam @Tyski i cały sojusz NFZ oraz wszystkich jego fanów Do następnego ! Dnia 25-12-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Frank Black [NFZ] ________________________________________________ Krążownik 11.000 Okręt wojenny 11.000 Pancernik 16.677 _________________________________________ Obrońca Czar Sattelite ________________________________________________ Mały transporter …
-
ST całkowity przypadek. Chciałem sprawdzić nową aktualizację do gry i postanowiłem trochę poskanować Obrońcy życzę i obiecuję, że pomogę odbudować flotę ! Pozdrawiam sojusz, to zaszczyt grać w tak fajnym towarzystwie ! Pozdrawiam wszystkich znajomych z którymi miałem przyjemność grać i gram nadal ! Frank po 30 stce ... ale w formie Trzymajcie się ciepło ! Dnia 13-12-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Frank Black [NFZ] ________________________________________________ Pa…
-
Ja przepraszam ? Komentarz dodam ? Gratulację składam ? obrońcy Brawo Lamo !!!!!
-
@Pan S doskonale wiem co czujesz Miałem taką samą sytuację z moim kontem na Europa Nie logowałem się na nie przez nowe uni Janice . Odpowiedź jaką dostałem jest następująca k3U5z5Yk_o.png Pozdrawiam !!
-
Zmieńmy też prędkość floty na x6.