Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 81-100 z 457.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od OjciecMateusz93: „Teraz można odpocząć i wypić należne Tobie piwko ” No to i ja z wami Graty Tyski Przetapiaj na kolejne zabawki i lecimy dalej ! Obrońcy

• Masz czym latać graty Przetapiaj na nowe zabawki ! Jest co złomować jeszcze

• Gratuluję starcia ! Przetapiaj, rośnij i lecimy dalej Obrońcy

• Pozdrawiam Sojusz i Znajomych applause.gif Dzięki Kiler za wspólny lot ! Obrońcy rebuildquick.gif bardzo fajnie się zachował ! Pozdrawiam serdecznie i gratuluję jeszcze raz ! Wyszedł remis ale mamy jakiś zysk, obrońca ma też na odbudowę więc wszyscy zadowoleni Dnia 09-07-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Franczi [W-C] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 29.746 Ciężki myśliwiec 3.729 Krążownik 5.551 Okręt wojenny 2.560 Pancernik 1.777 _____…

• Pozdrawiam Sojusz i Znajomych applause.gif Obrońcy Znalazłem trochę czasu Dnia 08-07-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Franczi [W-C] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 32.930 Krążownik 5.306 Okręt wojenny 2.494 Pancernik 1.447 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Admiral Sirius ________________________________________________ Mały transporter 11.760 Duży transporter 1.143 Lekki myśliwiec 425 Ciężki myśliwi…

• Cytat od Tyski: „Obrońca Fre4kone [W-C] ” Gratuluję obrony i zysku Nie samo ST się tutaj liczy ale zysk na takim sojuszu jakim jest Dziad [GRUPA] na pewno cieszy Przetapiaj na co tylko chcesz i lecimy dalej ! Majs ?

• Graty Starcia Teraz masz co przetapiać i jest kryształ Czekam na kolejne ST Obrońcy

• Pozdrawiam Sojusz i Znajomych Obrońcy Dnia 05-07-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Franczi [W-C] ________________________________________________ Krążownik 1.000 Okręt wojenny 1.500 Pancernik 1.228 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Obrońca ANS [G_T] ________________________________________________ Mały transporter 1.000 Duży transporter 1.012 Lekki myśliwiec 35 Ciężki myśliwiec 40 Krążownik 25 Okręt wojenny 25 Sonda szpiegowska 2.564 Bombow…

• Pozdrawiam Sojusz i Znajomych thumbsup.png Dnia 05-07-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Franczi [W-C] ________________________________________________ Okręt wojenny 1.242 Pancernik 1.242 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca kefirowski93 [PAK] ________________________________________________ Mały transporter 877 Duży transporter 324 Lekki myśliwiec 826 Ciężki myśliwiec 407 Krążownik 204 Okręt wojenny 792 Recykler 352 Sonda szpiegowska 1…

• Cytat od Pan S: „Graty Fajnie widziec znajome niki znow w natarciu ” grasz też na Quasar ?

• Pozdrawiam Sojusz i Znajomych Dnia 03-07-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Franczi [W-C] ________________________________________________ Okręt wojenny 1.174 Pancernik 1.174 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca znawca [TTG] ________________________________________________ Mały transporter 1.451 Duży transporter 1.266 Lekki myśliwiec 877 Ciężki myśliwiec 366 Krążownik 629 Okręt wojenny 160 Recykler 211 Sonda szpiegowska 3.305 Bombowiec …

• Pozdrawiam Sojusz i Znajomych thumbsup.gif Dnia 29-06-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Franczi [W-C] ________________________________________________ Pancernik 437 _________________________________________ Obrońca Combat [OCM] ________________________________________________ Mały transporter 97 Duży transporter 431 Lekki myśliwiec 307 Ciężki myśliwiec 1.267 Krążownik 55 Recykler 5 Sonda szpiegowska 925 Pathfinder 15 _________________________________________ Po bitwie…

• Symulator mnie trochę na maxa oszukał ale liczy się afekt końcowy Obrońcy Raz nawet mi uciekł 109d162154e59fb6131a91d0ab76f1d9.png Pozdrawiam Sojusz i Znajomych Dnia 29-06-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Franczi [W-C] ________________________________________________ Krążownik 587 Pancernik 433 Pathfinder 300 _________________________________________ Obrońca znawca [TTG] ________________________________________________ Mały transporter 1.359 Duży transporter 532 Lekk…

• Obrońca sporo podebrał z PZ, będzie miał na odbudowę SS dla kolegów Pozdrawiam Sojusz i Znajomych Dnia 29-06-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Franczi [W-C] ________________________________________________ Krążownik 888 Okręt wojenny 900 Pancernik 226 _________________________________________ Obrońca Satorin [Bad Boys] ________________________________________________ Sonda szpiegowska 9.498 Pancernik 131 Pathfinder 1.310 _________________________________________ Po bi…

• Pozdrawiam sojusz i znajomych ! Kac, źle policzyłem Obrońcy Dnia 28-06-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Franczi [W-C] ________________________________________________ Krążownik 301 Okręt wojenny 630 Pancernik 212 _________________________________________ Obrońca RAFAEL [2AM] ________________________________________________ Mały transporter 463 Duży transporter 146 Lekki myśliwiec 2.016 Ciężki myśliwiec 229 Krążownik 78 Okręt wojenny 18 Sonda szpiegowska 4.842 Satelit…

• Pozdrawiam sojusz i znajomych ! Obrońcy Dnia 26-06-2020 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Franczi [W-C] ________________________________________________ Ciężki myśliwiec 817 Krążownik 412 Okręt wojenny 166 Pancernik 78 Pathfinder 200 _________________________________________ Obrońca Technocrat Astra [WKS] ________________________________________________ Mały transporter 84 Duży transporter 939 Lekki myśliwiec 53 Ciężki myśliwiec 106 Krążownik 98 Okręt wojenny 47 Statek kol…

• Agresorowi gratuluję starcia i ładnego zysku Tobie MajZeL życzę nie przejmuj się, szybko to odrobisz ! Pozdrawiam !

• Cytat od Neferet: „Temat ponownie przeczyszczony. ” Dziękuję, chociaż to co pisał Lucky, że czekamy na werdykt GO bardzo mi się podobał. Pozdrawiam !

• Pozdrawiam wszystkich znajomych z uni Galatea jak i oczywiście z Janice Nie wiem czy uda mi się wszystko opisać tak jak bym tego chciał, generalnie jestem z tego słaby ale do dzieła Miałem już puszczać FS, siedzę spokojnie piszemy na Discord jak to kiedyś na ogame.pl bywało - dobre towarzystwo to podstawa. Klikam w podgląd leci na mnie flota..hmmm myślę no AFERA na bank mamy wojnę. Patrzę jeszcze raz a tu zdziwienie... Jeszcze jedno -> wojna została wypowiedziana bo za dużo ataków było wysłanych…

• Cytat od bocieek: „ZLY SEN przyłączy się do wojny po stronie NFZ jeśli podniesiecie próg % do 500%. ” Oczywiście jeśli sojusz AFERA zmieni ten śmieszny próg na 500% to wyrażamy zgodę na przyłączenie się do wojny sojuszu ZLY SEN.