Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 204.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
tom [Minionki] vs. Evander [MEC] - 13634.59% (obrona, dzień spadających gwiazd)
tom - - Starcia Uriel
PostOd starcia minęły ponad 24 godziny. Obrońca go nie wstawił, więc pozwolę sobie to zrobić, bo starcie jest ciekawe... Evander fsuje z bunkra, wszystko pięknie widać na fali. Plan był taki, żeby zaorać bunkier gsami ile się da, a potem skasować flotę z możliwie największym zyskiem. Poleciałem na pierwsze oranie. Nie pilnowałem tego non stop, bo kto by siedział 4 godziny i pilnował ataku. Wiedziałem, że obrońca jest online, ale nie przejmowałem się tym, bo leciałem tylko niszczyć obronę na remis be…
-
Pseudo-ST, ale % się liczy , a że ostatnio rzadko cokolwiek się trafia, to wstawię. Co ciekawe, miałem też farming z większym zyskiem a nie mieszczący się w progu, ale cóż, w tym dziale liczy się %, a nie zysk. Pozdrawiam sojuszników i wszystkich, którzy jeszcze tutaj z nami są. Dnia 18-08-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor tom [Minionki] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 904.128 Krążownik 6.666 Okręt wojenny 1.000 _______________________…
-
ACS
tom - - Zadawanie pytań
PostNa prawie wszystkich uniwersach ACS jest. Żeby wysłać flotę na zatrzymaj, musisz mieć danego gracza w buddy lub w sojuszu.
-
@franc nie wiem, kogo na myśli miał abraaa, ale zgaduję że RB, a nie Ciebie Nie kończ w taki głupi sposób, to podchodzi pod push No i to od nas zależy czy na uni coś się dzieje - nie ma narzekania, że nie ma na co latać Takie starcia jak to są rzadkością, ale dopóki chce mi się grać to zawsze się znajdzie jakiś cel, tylko nie można być zbyt wybrednym - latać po bunkrach / ochłapach floty / ochłapach deuteru.
-
pavciosz [Minionki] & tom [Minionki] vs. Pasibrzuch [LNG] ~ 68957.33% TOP 2 ACS
tom - - Starcia Uriel
PostTo mój pierwszy acs z Tobą nie licząc dołączania sond Dziękuję za znalezienie celu i wspólny lot, "elegancko" wyszło! No i orok się obudził ze snu zimowego Obrońcy - powrotu do gry, a jak nie to powodzenia w życiu bez ogejma
-
Niby graczy na uni jest coraz mniej i wśród pozostałych już nie ma "łatwych celi", ale czasem trafia się coś większego Dziękuję pavcioszowi za cynk, że Cejnowi wrócił fs, to Twoje starcie, ja tylko wysłałem cyferki. Poleciałem od razu bez symulacji. Początkowo oprócz floty wysłałem tylko trochę recków, bo nie wierzyłem, że taki lot na pałę (zresztą nie pierwszy) się uda. Ale jednak! Cejn zalogował się jakiś czas po starciu, symbolicznie zebrał trochę złomu (bez antyrecy ), pogratulował i cóż... …
-
Ogame nie ma jaj..
PostUni bez ACS właśnie faworyzowałoby "TOPOWYCH flociarzy" i "puszerów bez skilla" - im większą masz flotę, tym lepiej i na więcej możesz sobie pozwolić. Uni z ACS daje słabszym graczom szansę na pokonanie tych silniejszych w jakiejś fajnej akcji. W OGame i tak jest mało elementów strategicznych. Nie odbierajmy jednego z nich - walki w ACS. No chyba że się zbierze duża grupa chętnych na takie uni to niech sobie tam grają, mi to nie przeszkadza. Edit: mały offtop, co do ankiety - przydałaby się jedy…
-
I ja w końcu coś trafiłem (po wielu nieudanych lotach). Złomu dużo nie ma, ale chociaż jakiś zysk Starcie bez historii - bfs, w okolicach planety, którą chciałem przenosić, bo wokół tylko "pustynia". Dobrze, że nie przeniosłem (zresztą teraz wszędzie ciężko cokolwiek trafić). Dnia 21-07-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor tom [Minionki] ________________________________________________ Pancernik 8.000 _________________________________________ Obrońca Stravag ____________…
-
Coś latanie ostatnio mi nie wychodzi, to chociaż wyżyłem się na bunkrze. Zysk mały jak na takie straty, ale jest zabawa, 18 gwiazdek i sporo zniszczonych punktów militarnych . Obrońca już niebieski następny...? Pozdrawiam tych co zawsze Dnia 18-07-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor tom [Minionki] ________________________________________________ Niszczyciel 10.159 Krążownik 170.045 Lekki myśliwiec 795.450 Ciężki myśliwiec 451 Mały transporter 150.000 ___________________…
-
To już wiadomo, czyje są tajemnicze konta Superusera i innych Czytając ten barwny opis, pomyślałem, że Krucjo Ci się włamał na konto Jak zwykle, eleganckie starcie! Lotem na pałę kosisz cele "nie do trafienia". Jak widać, nie ma mocnych na trampkopancki. Nadal się zastanawiam, kto i jak gra na kontach Superusera i spółki, ale jak widać, nie jest to bot (albo ów bot właśnie przeszedł brutalny test Turinga ). (Ukryta treść)
-
Obrońca fsował cały czas na kolonizuj z tego samego moona. Miałem opory przed robieniem takiej "brutalnej" akcji na stosunkowo niewielką flotę, ale w końcu się zebrałem: lotka, przeklikany telep, moonkill. Dodatkową motywacją był nick obrońcy - to my mamy "prawa autorskie" do Minionków Akcja niby zaplanowana, ale mi coś wypadło i ostatecznie realizowana trochę chaotycznie z telefonu. Zlamiłem, bo na szybko porzuciłem poprzednią lotkę, a na niej 30kk floty i 70kk deuteru (zostało w rodzinie, pavc…