Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 43.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cześć, nie jestem zbyt wylewny wiec przejde od razu do sedna. Skoro to polska wersja ogejma to dlaczego nie można używać polskich znaków w nazwach graczy i planet? Polskie znaki to coś co wyróżnia szczególnie nasz język na tle innych i vice versa Mnie to jakoś szczególnie często dotyczy (może zupełnie przypadkowo) ale chyba każdy przyzna, że brak ogonka czy kropeczki tu i ówdzie może zrobić różnicę. Śmieszna sytuacja jest kiedy dorobimy się księżyca i domyślnie nazywa się Księżyc ale jak zmienim…
-
Wielka klasa obu graczy, Wielkie gratulacje, Wielkie Szo pzdr!
-
SuperJajo w końcu zdjęty, cieszy mnie to... Gratki
-
Graty, obrońcy Szo Jakby odebral fs to ile czasu na ucieczke bylo?
-
Czuję niedosyt, miało być inaczej, jak zwykle zaważyły detale. Dziwią mnie komentarze, które sugerują, że byliśmy z góry na przegranej pozycji...cóż, niezależnie od wyniku tego starcia miała to być nasza ostatnia wspólna akcja na tym uni, chlopaki nie wrócą, ja jeszcze troche pogram, ale straciłem zapał... Cytat: „biorac pod uwage zlosliwe privy, ktore po starciu rozeslal [ciach] sosa sami nie wiedzieliscie co sie stalo wiara w powiadamiacze is real biggrin.png byl to lot na szpieguj mimo nie do…
-
Szo dla obrońcy, warto dzielić flote ;), jak sam napisal wstał o 5 rano i koniecznie chciał coś zaatakować, przyczajone na fali: Dnia 03-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Marcin Zastrzyk [NuN] ________________________________________________ Mały transporter 1.111 Ciężki myśliwiec 236 Lekki myśliwiec 30.087 Okręt wojenny 772 Pancernik 1.134 Krążownik 3.834 _________________________________________ Obrońca romrom [GoG] _______________________________________________…
-
graty, ale czy Mendaks i perezini to nie byli wielcy kumple jeszcze tydzien temu??
-
Graty!! Śledź do śmietany! Ziemniaki do wora!
-
Dnia 19-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Molibdenowy Zastrzyk [NuN] ________________________________________________ Bombowiec 22 Niszczyciel 19 Okręt wojenny 633 Pancernik 929 Krążownik 1.666 Lekki myśliwiec 5.432 _________________________________________ Obrońca Mietek ________________________________________________ Mały transporter 108 Duży transporter 153 Lekki myśliwiec 554 Ciężki myśliwiec 7 Krążownik 588 Okręt wojenny 387 Recykler 100 Sonda szpiegowska 10…