Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 107.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam Drobnica zostawiona na planecie, szkoda bylo to zostawic:) Dnia 09-03-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor breakus [PZT] ________________________________________________ Pancernik 15.000 _________________________________________ Obrońca muerte [W_P] ________________________________________________ Mały transporter 2.878 Krążownik 1 Recykler 856 Sonda szpiegowska 18 Satelita słoneczny 997 Niszczyciel 358 Wyrzutnia rakiet 36.577 Ciężkie działo laserowe 289 Działo Gau…
-
Witam. Obronca chyba nieodebrał fsa. Pozdrawiam cały sojusz PZT nowych i starych graczy:) Dnia 25-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor breakus [PZT] ________________________________________________ Pancernik 13.000 _________________________________________ Obrońca brqsl [UAC] ________________________________________________ Mały transporter 4.590 Duży transporter 9.906 Lekki myśliwiec 70 Ciężki myśliwiec 48 Krążownik 806 Statek kolonizacyjny 4 Recykler 10.668 Sonda sz…
-
Witam. Malutki %, ale trzeba sie cieszyc z tego co jest:) Pozdrawiam cały sojusz. Dnia 07-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor breakus [PZT] ________________________________________________ Pancernik 3.500 _________________________________________ Obrońca emiesika ________________________________________________ Mały transporter 586 Duży transporter 8.103 Lekki myśliwiec 324 Ciężki myśliwiec 49 Krążownik 45 Okręt wojenny 122 Recykler 23 Sonda szpiegowska 184 Bombowiec…
-
Witam. Witam ponownie na salonach:) Po wiadomosciach ktore otrzymywałem na pw widze że, tęskniliście.:) Pozdrawiam cały sojusz. ps. Admin gry teraz też stwierdzi push ustawiony??? Dnia 06-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor breakus [PZT] ________________________________________________ Pancernik 60.620 _________________________________________ Obrońca lee781 [DOM] ________________________________________________ Duży transporter 29.800 Lekki myśliwiec 16.325 Ciężki m…
-
Witam. Skan, lot, boom Pozdrawiam sojusz PZT Pozdrawiam go,sgo ps. pewnie go i sgo znowu napisza ze push ustawiony bo Pan Wojtas dostał kolejnego złoma. Dnia 12-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor breakus [PZT] ________________________________________________ Pancernik 3.000 _________________________________________ Obrońca wojtas [D_D] ________________________________________________ Duży transporter 9.380 Recykler 1 Wyrzutnia rakiet 5.089 __________________________…
-
Witam. Skan lot boom Dnia 03-11-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor breakus [PZT] ________________________________________________ Pancernik 6.000 _________________________________________ Obrońca wojtas [D_D] ________________________________________________ Duży transporter 16.521 Recykler 249 Wyrzutnia rakiet 3.425 _________________________________________ Po bitwie... Agresor breakus [PZT] ________________________________________________ Pancernik 6.000 ( -0 ) ______…
-
Witam. Dzis dobitka Pozdrawiam sojusz PZT Dnia 01-11-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor breakus [PZT] ________________________________________________ Pancernik 20.000 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Obrońca Totenkopf [AJF] ________________________________________________ Mały transporter 7.956 Duży transporter 2.360 Lekki myśliwiec 6.357 Ciężki myśliwiec 114 Krążownik 2.816 Okręt wojenny 312 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 911 Bombowiec 1…
-
Witam Nie było mnie 5 dni, po zdjeciu urlopu kilka skanow ujawniły flote, od razu lot i udało sie. Pozdrawiam cały sojusz PZT. Dnia 31-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor breakus [PZT] ________________________________________________ Pancernik 45.000 _________________________________________ Obrońca Totenkopf [AJF] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 18.040 Ciężki myśliwiec 440 Krążownik 10.600 Okręt wojenny 1.200 Statek kolonizacyjny 1 R…
-
Witam Pozdrawiam cały sojusz PZT Dnia 17-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor breakus [PZT] ________________________________________________ Pancernik 6.000 _________________________________________ Obrońca wojtas [D_D] ________________________________________________ Duży transporter 15.425 Recykler 1 Wyrzutnia rakiet 4.495 _________________________________________ Po bitwie... Agresor breakus [PZT] ________________________________________________ Pancernik 6.000 ( -…
-
breakus [PZT] & GrimReaper [PZT] & Wachu [PZT] & Flusik [PZT] vs. muerte [W_P] 26711% NOWE TOP 1 ACS
PostMysliwy podac Ci chusteczke??? Twoj lament wynika z tego ze obrona znikła Ci z kazdej koloni i nekania Ciebie z ktorym sobie nie radzisz, zrob jak pisałes skoncz gre i bedzie swiety spokoj.
-
breakus [PZT] & GrimReaper [PZT] & Wachu [PZT] & Flusik [PZT] vs. muerte [W_P] 26711% NOWE TOP 1 ACS
PostAlmos, nie spodziewałem się po Tobie takiego ładnego wpisu. Dzieki:):)
-
PostDodam, że nawet nie znałem składu floty, poprostu znikł pzt i lot w ciemno
-
PostNOWE TOP 1 ACS 26711% PZT Witam. Krótki opis całej akcji. Niedziela zapowiadała się nudna i bezowocna skany nic nie pokazywały, poszedłem więc oglądać filmy.Po godzinie 13 przeglądałem okolice i przy Muerte zauważyłem pzty z 1 sondy, nie mówiąc nic w sojuszu klikałem pzta na 20% jednak nie znikł druga próba na 10% i ku mojemu zdziwieniu znikł, szybkie info do sojuszu i lot na Muerte efekt mojej i sojuszu akcji poniżej. Break: Pozdrowienia dla całego sojuszu PZT oraz Inka który skończył gre. Wach…
-
Witam Skan lot boom Dnia 13-09-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor breakus [PZT] ________________________________________________ Pancernik 4.000 _________________________________________ Obrońca wojtas ________________________________________________ Duży transporter 10.773 Recykler 1 Wyrzutnia rakiet 251 _________________________________________ Po bitwie... Agresor breakus [PZT] ________________________________________________ Pancernik 4.000 ( -0 ) _________________…