Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 101.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Dziękujemy za pozdrowienia. Niestety wszystko co dobre szybko się kończy i jutro już trzeba wracać do szarej rzeczywistości jednak ostatni wieczór jeszcze przed nami więc mamy zamiar go dobrze wykorzystać ucztując przy regionalnym jedzeniu i popijając tutejsze wino za Twoje zdrowie Gratuluję starcia...a do reszty opisu odniosę się jednak po zakończeniu urlopu bo teraz jeszcze jestem odurzona beztroską
-
Marchew awwwww Nie wiem co napisać....ja też Ci dziękuję że jesteś i całej reszcie ...bez Was po tym co stało się rok temu na pewno już bym tu nie grała. Marchewko nie pamiętam już nawet jak się poznaliśmy ale cieszę się że los Cię postawił na mojej drodze i wiedziałam co robię poręczając za Ciebie w sojuszu przy przyjęciu kiedy te zaściankowe ciecie i matołki debatowały przyjąć czy też nie... Jak już zaprosiłeś cała ta bandę do mnie to nie pozostaje mi chyba nic innego jak zagonić Kuleczkę do k…
-
Są też nicki nadane graczowi przez kogoś innego- i tu podkreśle, że nie są one przezwiskiem w życiu realnym Mój nick taki jest wymyślony przez innego gracza- zupełnie niezwiązany z niczym z mojego życia prywatnego ani tego z gry a jednak ponoć pasujący Hbi gratulacje to po pierwsze. Po drugie znowu gratuluję talentu do nawiązywania rozmowy z innymi graczami nawet tymi którzy na co dzień nie są wobec siebie nawzajem przychylni. Bardzo fajnie czyta się takie posty i w pewnym sensie poznaje graczy …
-
Szał pał.... Potwierdzam jajca Kula ma...nawet dwa No cóż kto bogatemu zabroni się rozbijać Odbudowy Ci nie życzę, bo już jesteś prawie cały odbudowany dzięki szybkiej sojuszowej akcji od Siebie też Wam dziękuję za to chłopaki- jak zwykle pokazaliście jajca...pfu pfu serca swe wielkie Buziol Rozrabiako
-
Normalnie Epoka Lodowcowa na żywo...jeden mały Fista(sze)k i pięć wiewiórów Aż strach się bać Gratki Panie Mój
-
No ja tylko upiekę to ciasto spakuje Xboxa i jestem gotowa do przeprowadzki a Ty? Myślę,że będziecie zgraną parą i wróżę Wam świetlaną przyszłość Gratulacje łobuzy!!! Obrończy Szo PS. Żeby nie było ciasto zabieram ze sobą
-
Nie wiem za co te special dedykowane dla mnie ale dziękuję Ci bardzo po czymś takim nie mam wyjścia i muszę skrobnąć parę słów.... To jak Chojny zbiera bure za wyjazd to ja się oficjalnie pytam czy możemy z Kulomiotem wyjechać w lipcu psze Pana?;) Jak widać służy Ci Twój nowy status spoleczny, bo latasz jak szalony czekam na następne Pokonanemu SzO!!!
-
W końcu się doczekałam :)) Największe gratulacje dla Pani Papużki ponieważ jako, że już praktycznie nie gram to wiem już ile to pokładów cierpliwości trzeba w sobie mieć do Was jako, że jest w stanie błogosławionym tymbardziej należą się jej wyrazy uznania za cierpliwość Siedzę właśnie w pracy i koleżanka siedząca obok spogląda na mnie z wielkim zdziwieniem -chyba ma chęć wysłać mnie do szpitala dla ludzi z problemami bo wyglądam na taką śmiejąc się pod nosem. Dawno już nie cieszyłam się z nicze…
-
Cytat od MalaLady: „Cytat od ancymon: „Cytat od Lightman: „Tutaj nawet mniejsze znaczenie ma to, że gdybyście grali uczciwie to byście mieli mniejsze floty. ” I po co takie głupie komentarze?Za rękę ich złpałeś? Jeśłi masz dowody to zgłoś GO- jeśli nie to zamilcz. ” szajka na banie wisiał ... ood tego czasu w sumie chyba wszystkie współwiszące konta siedzą nadal na urlopie.Wasz były sojusznik chomik także wisiał... więc skończ pierdzielić,,,, ” Masz czarno na białym za co szajka siedział? Podejr…
-
Oj chłopcy narozrabialiście jak pijane zające w kapuście...stop... Mikołaje w choinkach Marchewa Twój telefon najpierw mnie rozwścieczył ale po usłyszeniu co się stało skutecznie się obudziłam i nawet złość na Ciebie mi przeszła Jesteście wariaty, to zaszczyt z Wami grać...sorry przebywac na emeryturze w moim przypadku Jeszcze raz ogromne gratulacje, tysiące buziaków i czego tam tylko chcecie. No i bardzo dziękuję za dedykację, jestem kobietą i jestem jak każda kobieta próźna więc mile mnie to p…
-
Tylko tyle od maja?
-
@dawca punktów faktycznie masz rację i pomyliłam Cię z kimś innym...więc bije się w pierś,przepraszam i zwracam honor. Mam nadzieję,że Cię nie uraziłam i nie będziesz zły
-
Dziękuję za dedykację to po pierwsze, na pewno to starcie wynagrodziło mi pobudkę o 8 rano zafundowaną przez Pana Warzywko Po drugie potwierdzasz powiedzenie,że cierpliwość jest cnotą Po trzecie tylko Ty potrafisz tak nawywijać i jak nikt inny poprawić mi humor A teraz zrobie to na co swego czasu niezdobyła się obrończyni i będę życzyć jej SzO smile.png PS> @dawaca punktów od kiedy to taki miły się zrobiłeś? Bo z tego co pamiętam to jeszcze nie tak dawno plułeś jadem pod każdym ST z tagiem nasze…
-
Zdecydowanie nie wracam.... nie mam dedykacji nie ma mojej gry <foszek> : Ale gratki się należą tak czy siak
-
Cytat od jumek: „Cytat od Ruda: „Jeżeli macie jakieś starcia, które kwalifikują się do topki wygodniej dla prowadzącego będzie jak mu je po prostu tu będziecie wrzucać. ” Prowadzący jest ze wszystkim na bierząco i powinien sobie poradzić ” Prowadząca to po pierwsze po drugie są wakacje i jak większość ludzi je celebruje mając póki co lepsze zajęcia niż siedzenie na OG...więc jesli Ci @jumek tak śpieszno idź za radą @Ruda i podeslij linki....a jeśli Ci się nie chce to czekaj aż wrócę z urlopu i w…