Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 101.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
I jak zwykle zamiast prowadzić kulturalna rozmowę robicie gownoburze....jesteście jak banda chłopców w piaskownicy kłócących się o łopatkę i wiaderko przeskoczyliście gładko z tematu o ankiecie do wzajemnych oskarżeń Poczekajcie nerwusy aż kurz po fuzji opadnie a potem jeśli Art nie dotrzyma słowa krzyczcie. Cytat od Selene: „Byłaby ciekawa sytuacja gdyby zostało eko x1 ” Jeśli miałabym być samolubna to bardzo bym się z tego cieszyła, bo na takim uni się wychowałam....ale no właśnie zawsze jest …
-
No witam Pana chlebem i solą...a nie to nie te okoliczności Gratuluję widzę, że ktoś tu się wziął za robotę, bo inny ktoś to jak na razie dużo mówi a mało robi % przyjemny chociaż zysk już mniej, ale życzę Ci by kolejny raz był zyskowniejszy. Do moich sojuszników: NIC NIE NABROIŁAM- raz na jakiś czas potrafię być miła więc to do mnie wraca moje łosięta Obrońcy Szo
-
@kgb sputnik no kto? no przecież, że ja...jakby nie ja to by mu nadal wiatr świastał w magazynach
-
No co by było gdyby nie ja Muszę czasem na Was pokrzyczec, bo wtedy wiecie jak macie chodzić Wiedziałam, że Ci wejdzie...i gratuluję hmmm debiutu?
-
rozrabiaka [The Best] (nick na forum: @kuleczka102 ) Ilość RW ST : 62 (solo ST 59, ACS ST 3) Łączna suma % z RW ST: 342 120,54% (solo ST:248 012,91%, ACS ST: 94107,63%) PB solo: 35 094.42 % PB ACS: 83 761.80 % TOP 5 SOLO ST UNI NEKKAR TOP 6 SOLO ST UNI NEKKAR TOP 8 SOLO ST UNI NEKKAR TOP 4 ACS ST UNI NEKKAR Mistrz gubienia złomu Chojny[The Best] (nick na forum: @C H O J N Y ) Ilość RW ST 29 (solo ST:26, ACS ST:3) Łączna suma % z RW ST: 280 687,93% (solo ST: 137 608,65%, ACS ST: 143 079,28%) PB s…
-
UniFusion
ancymon - - DiD Nekkar
PostCytat od xLORD SITHx: „Cytat od Uziel: „Gorzej,jak ktoś "drukuje" mecz. ” Trafione w punkt. ” Nic dodać, nic ująć.
-
UniFusion
ancymon - - DiD Nekkar
PostCytat od ciap: „@Crion W team jest z 26 osób. 3 serwery z naszego koszyka mają speed x7... ” To jest odpowiednia ilośc osób do przeprowadzenia konsultacji z graczami. Jednak prawda jest taka,że najzwyczajniej w świecie nas zlaliście (co nie jest tylko moim zdaniem). I błagam nie wybielaj się, że byłaś nieobietywna, bo mi się słabo robi jak to czytam- po prostu było Ci wygodnie i tyle.
-
Cytat od Kurufir: „Ancymonko.... Po pierwsze, ja swoich wycieczek nie wynosiłem poza PW, gdzie uważam powinny pozostać. ” Tak się składa,że poczytałma sobie właśnie Twoje komentarze na forum i wynosiłeś je nie raz, nie dwa ani nawet nie trzy. Więc czemu i on nie może skorzystać a z tego co wiem robi to po raz pierwszy. Cytat od Kurufir: „Argumentami którymi się posłużyłem ma na PW ” Tak się składa,że widziałam te argumenty i delikatnie mówiąc są od czapy, tak samo jak Twój tok rozumowania w wypo…
-
Gratuluję mój Panie a udzielanie Ci natchnienia było nadwyraz miłe jak i wyczerpujące Siedzi taki całe popołudnie niby zmęczony, niby chory, niby już jedną nogą w grobie i drugą ręką testament spisujący po czym słychać z oddali jęk (myślałam,że już ostatni w tej przedłużającej się agonii- więc oczyma wyobraźni już planowałam co uczynie ze spadkiem ) : "wejdź na kordy x:x:x i patrz"...no i patrzam a tu takie hocki klocki wyskakują Cytat od Kurufir: „na wycieczkę w kierunku mojej osoby. ” tak się …
-
No z takim dopingiem nie mogło się nie udać Tylko Ty jak zwykle za szybki Bill jesteś i oto są tego skutki Gratuluje Obrończy SzO