Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 121-140 z 227.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• ładna miazga ponad 5 kkk zysku i tyle gęsi strąconych!Graty Malack a obrońcy cóż może jednak zmieni decyzje bo konto ma dobre i z nami zostanie a jak nie to powodzenia w realu-Gandalf

• Cierpliwośc to cnota-na tego Pana latałem dość dużo ale zawsze odświeżał aż w końcu przyszedł taki dzień,że zrobił błąd-cóz trzeba było to wykorzystać! Pozdrawiam WINTER i grających emerytów z Bp corp :P Dnia 14-04-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Gandalf [WINTER] ________________________________________________ Pancernik 11.111 _________________________________________ Obrońca KONIEC [RMN] ________________________________________________ Duży transporter 26.384 Recy…

• pulkownik jak cos komentujesz to sie zastanow co piszesz-może i mamy ale na nie latamy na nie jak ten pan wyzej a On lata i umieszcza to na borda-zal.pl

• Swoja drogą to ciekawe ile fabek pociagnie zanim znowu dostanie bana za push??Jak myslicie-ja obstawiam,ze w ciągu miesiącu znowu zarobi przymusowy urlop :p nie gratuluje bo nie ma czego

• Parafrazując ulubieńca obrońcy pewnie by powiedział "pastuchy mnie biją":P no biją biją,jak stało ponad godzinę to trzeba było ubić: Pozdrawiam WINTER oraz emerytów z Bp corp,których coraz więcej jest w Wintersach ale to dobrze Dnia 27-03-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Gandalf [WINTER] ________________________________________________ Krążownik 15.000 Pancernik 11.000 _________________________________________ Obrońca Maxi [Z-S] ______________________________________…

• Teraz to i ja też wiem-ale to też świadczy o Gapie-że żaufał obcej osobie i wpuścił tą osobe na konto-ja bym nigdy czegoś takiego nie zrobił!W każdym razie szkoda konta a Gapie życzę powrotu na Librę na innym koncie!

• Trochę zlamiłem to starcie ale koniec końców wyszło całkiem przyjemnie! Pozdrawiam WINTER oraz emerytów z Bp corp! Dnia 23-03-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Gandalf [WINTER] ________________________________________________ Pancernik 11.000 _________________________________________ Obrońca gapa ________________________________________________ Mały transporter 17 Duży transporter 18.572 Lekki myśliwiec 660 Ciężki myśliwiec 7 Okręt wojenny 1.222 Recykler 1.399 Sonda s…

• hm konto oddane69 wlasnie zawisło na pręgierzu-czyżby za sprzedaż??Szkoda,że tylko On a nie kupujący jeszcze

• Ech człowiek sobie skanuje widzi flotkę stojącą układ obok niego,puszcza swoją,gdy już dolatuje okazuje się,że na ten cel miał chrapkę ZIELONY z MAFII i wcześniej recki juz puścił,które mu zebrały wsio z pzta a mi pozostała sura z farmingu czyli jakies 500kk ale nie jest żle! Pozdrawiam całe Bp corp oraz WINTER z Libry Dnia 08-03-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor gandi [BP corp] ________________________________________________ Pancernik 20.000 ________________________…

• tak tak wiem Ty jakbyś miał podane czarno na białym że jest tak a nie inaczej to i tak byś nam nie przyznał racji -tyle mego

• tu o kupcie konta mowy nie ma jedynie co to kupno floty i nieogarniecie tematu cóż zdarza się i najlepszym! A co do konta to ta osoba z którą pisałem była nieprzychylna ogólnie WINTEROM a wiadomo,że knopers nas nie trawił więc masz odpowiedz kto siedział na tym koncie miłej niedzieli

• tak byli ale nie mogli tego ogarnąć gdyż główna flota byłą na 4 gali a te resztki na 7 170 układów od avi a ode mnie ledwie 14 po prostu ją wyprzedziłem P.S poza tym to grube pz powstało na 10-15 przed moim dolotem oraz mam rozmowę z knoopersem na pw w którym On otwarcie przyznaje,że flota była kupiona wystarczy??Czy dalej będziesz bronił pusherów??

• screena dostanie tylko Go

• wiesz gosciu nigdy zadnej floty nie kupiłem nie posuwam się do Waszych zagrywek poza tym jak kazdy wie knnopers nie trawi Wintersow i nigdy by floty nie sprzedal komuś z nas wiec zamknij się z łaski swojej i nie gadaj takich bzdur!to rw będzie zgłoszone łącznie z rozmową z knopersem zobaczymy co powie GO!

• ja mialem przelac??Chyba se jaja robisz-to wyscie przelali i nie dopilnowaliscie konta obrońcy0ja mam znim rozmowe na pw w ktorym On wyraznie stwierdza,ze to Wyscie mu zapłacili za flotę więc nie kłam avi!

• wiesz schan myslalem,ze jestes inny ale grubo się mylilem!Na pw mam rozmowę z obroncą w której On jednoznacznie stwierdza,że to była ustawka i że kupiliście ta flotę-mieliście rownież zezłomować to co stało w 7 gali ale,że ja byłem online to sie niestety nie udało!W każdym razie ta rozmowa moja z obroncą plus to rw pójdzie do Go-żśyczę długiego odpoczynku od gry!

• Co do kulis akcji to :zrobilem sobie nockę na ogame i skanuje 7 gale-patrzę na moonie jest prawie miliard surki bez zadnej floty,to jej szukam znalazlem na 4 gali była dośc spora wiec w pierwszej chwili odpuściłem lot! Ale minutki weszły to pomysłałem,że zaryzykuje puscilem sobie flotkę z farmingiem i czekam,na pare minut przed dolotem widzę aktywki u obroncy to myślę sobie,że jest więc cofnąłem! Po jakimś czasie znowu sprawdzam co tam u obrońcy słychać a tam cisza skanuje moona i planetkę,na pl…

• a i jeszcze jedno bo widze ze toadie wpadl i narobil bałaganu-powiem Ci w zaufaniu i ze względu na dawną znajomość,że ta akcja x paleniem moona nic by Wam nie dała nawet gdyby yoss się nie podstawial-tyle i jeszcze raz sz/o obrońcy-Gandalf

• [ciach] gdyby nie schan to tej floty wogole byś nie miala bo On Ci to flotę zbudował i ja przypilnował-byś dalej była zwykłą farmą gdyby nie On albo wogole byś tu nie grała! A i jeszcze jedno wiem dlaczego strata floty by Cie nie zabolala-bos Ty jej nie zbudowała tylko Schan ot co!Sztuką jest zbudowanie floty od zera,utrzymanie jej itp a Ty przyszłaś na gotowe i kozaczysz jak nie wiem kto! Co do samego starscia to szkoda caliny ale z takim eko jakie ma to raz dwa sie odbuduje czego mu życzę! P.S…

• graty szturmi szkoda,ze zysk nie wyszedl w pelni bo tam było ponad 1 mld sury ale i tak zarobiłeś!Obroncy odbudowy chociaz pewnie juz to zrobił z nawiązką -Gandi