Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 227.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
A mówią,że nic 2 razy się nie zdarza,tym bardziej na takim zawodniku-jak widać mylą się! Rutynowy skan,patrze flotka stoi były minutki więc nie zastanawiając się poleciałem i o dziwo weszło! Obrońcy tym razem godzinkę nie było na koncie i to wykorzystałem!Obrońca zapowiedział,że kończy z tą unią-no cóż mam nadzieje,że zmieni zdanie a jak nie to powodzenia w realu Pozdrawiam Winter oraz Bp corp Dnia 28-07-2018 21:37:48 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Gandalf [WINTER] _____________…
-
Dla takich zysków i procentów warto grać!Co do samej akcji--wyłaczyłem urlopik,poskanowałem sobie okoliczne moony i na Westbamie ukazała się flotka! Odczekałem sobie 15 minut,minutki weszły i poleciałem! Obrońca dość dobrze się pilnował ale jak widać do czasu Życzę mu sz/o z jego eko plus dok to zajmie mu pare dni! Pozdrawiam WINTER oraz Bp corp Dnia 21-07-2018 20:58:16 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Gandalf [WINTER] ________________________________________________ Pancernik 30.…
-
Zdjałem urlopik,poskanowałem troche i się coś znalazło!Jedynie co to szkoda,że te transy nie były pełne ale i tak jest nieźle! Pozdrawiam WINTER oraz Bp corp! Dnia 16-07-2018 12:19:49 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Gandalf [WINTER] ________________________________________________ Pancernik 22.222 _________________________________________ Obrońca Rolka [K-T] ________________________________________________ Duży transporter 47.800 _________________________________________ Po bitwi…
-
Jak mnie dawno tu nie było-tego najstarsi górale nawet nie pamietają Dzisiaj sobie troszkę poskanowałem i wyskanowałem powrót flotki naszego brazylijczyka-niewiele myśląc posłałem swoją i okazało się,że to był strzał w dziesiątke bo obrońca zalogował się pare minut po ataku!No Cóż życzę odbudowy! Pozdrawiam WINTER oraz Bp Corp Dnia 19-05-2018 16:24:17 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Gandalf [WINTER] ________________________________________________ Pancernik 10.000 _______________…
-
graty Amstel-szkoda,ze agresor całej floty nie puścił -no i w końcu doczekał się małego prztyczka w nos-Agresorowi rozwagi przy nastepnych atakach na Winter!Gandalf
-
graty panowie ładny strzał-nic tak nie cieszy jak MAFIA w reckach-obrońcy sz/o!Gandalf
-
graty pany owocnych łowów,obrońcom lepszych fs-ow!Gandalf
-
Jak mnie dawno tu nie było-tego to nawet najstarsi górale nie pamietają!Dzisiaj jest trochę czasu na zejście z urlopu,troszkę skanów i efekty jak widać poniżej są! Pozdrawiam całe WINTER oraz Bp corp Dnia 08-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Gandalf [WINTER] ________________________________________________ Pancernik 25.000 _________________________________________ Obrońca P8Rpl ________________________________________________ Mały transporter 9.000 Duży transporter…
-
ładnie-widząc takie stki az chce się wracać może kiedyś też wrócę poki co od urlopu do urlopu-przynajmniej jest się w co wpisywać :P-graty -obrońcy lizaka-pozdrawiam!Gandalf