Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 53.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cześć i czołem Przymierzałem się do klikania tego pana tydzień temu, ale jakoś zbrakło czasu. Potem gracz poszedł na U i wrócił chyba wczoraj wiec, pomyślałem ze to ten czas. Fala patrzę leci flotka tak ja zawsze na stacje, przerzuciłem szybko dex na klikanie, tepek floty i czekanie na zawrotkę stacji (niecałe 2 h klikania) dalsze szczegóły niżej: Dedykacje dla Sojka, kamyka z Dorado jeśli jeszcze tu zaglądasz. Obroncy pogratulował - veni05.12.2020 16:17:57 - zostawileś mi 7sek na ucieczkę, fach…
-
Małe ale zawsze na kolejne latajki będzie. Obrońcy Sz.O i mniej bfs Dnia 22-11-2020 01:39:08 następujące floty spotkały się w walce: Agresor El Pancho [WETERAN] ________________________________________________ Krążownik 37.081 Duży transporter 5.000 Lekki myśliwiec 214.683 _________________________________________ Obrońca darth jedi [O NIE] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 5.086 Ciężki myśliwiec 1.923 Okręt wojenny 2.369 Recykler 35 Sonda szpiegowska 30 Bombowiec …
-
Wypadało by się przywitać Dostałem od znajomego konto Eko podciągnąłem trochę po swojemu myślałem ze uda się pobudować kopalnie, ale niestety znów wróciła chęć latania. Obrońcy Sz/o. Dnia 18-11-2020 22:39:59 następujące floty spotkały się w walce: Agresor El Pancho [WETERAN] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 200.350 Krążownik 28.440 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca darth jedi [O NIE] _____________________________________________…
-
Pierwszy stejk na tym uni wypada się przywitać. Nie za duży % ale zawsze cieszy ze bez moona. Obrońcy jak zawsze pakiecik i do następnego! Dodam ze obrońce ktoś co chwile palił więc lot na aktach Pozdrowienia dla Hefalumpów! Dnia 06-07-2019 22:56:57 następujące floty spotkały się w walce: Agresor El Puncho [LHiP] ________________________________________________ Krążownik 102 Okręt wojenny 25 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Ramzes [qVp] ______________________…
-
Gratki Europka piekne starcie i piekny zysk!! Obrońcy Sz/O
-
Gratulacje starcia! Niestety Nochal zawiodłem się na Tobie wola bym opluć siebie niż z takim towarzystwem lecieć, ale to Twój wybór przetapiaj na pance i złomuj dalej obrońcy Sz/O
-
Niestety ale teraz uni wymarło gratulacje agresoro Sz.O bez Kamyka i Europki to juz nie to samo bedzie niestety obroncom gratki i przetopu!