Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 21-40 z 156.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• marcik - szefowa szefow;)

numique - - Archiwum CT

Cytat: „marcik napisał(a) Cytat: „numique napisał(a) ja pierwsza zapytalam czy naprawde czy na niby ! Naprawde. TAK ! No to mam narzeczona. :):) EDIT: zgadasz sie z teoria freuda ze pociag seksualny przeszkadza rozwojowi ludzkosci? i tak i nie ... Freud uwazal ze niezaspokojone popedy prowadza do nerwic i ogolnych chorob psychicznych poniewaz nasze ID musi znajdywac droge do ich rozladowania a przeszkadza mu w tym SuperEgo .. jednak jesli by patrzec ze po to zostaly stworzone mechanizmy obronne …

numique - - Archiwum CT

Cytat: „marcik napisał(a) Cytat: „numique napisał(a) Ja tez i ja pierwszy sie spytalem, wiec ja 1szy powinienem dostac odpowiedz. ja pierwsza zapytalam czy naprawde czy na niby ! ” ” Naprawde. EDIT: zgadasz sie z teoria freuda ze pociag seksualny przeszkadza rozwojowi ludzkosci?

numique - - Archiwum CT

Cytat: „marcik napisał(a) Cytat: „numique napisał(a) A czemu ja musze odpowiadac pierwszy, skoro to ja ciebie pierwszy spytalem? ja spytalam pierwsza a Ty sie migasz o ! A czemu chcesz wiedziec, co ja wole, zanim sama powiesz co wolisz? bo chce wiedziec i juz ” ” Ja tez i ja pierwszy sie spytalem, wiec ja 1szy powinienem dostac odpowiedz.

numique - - Archiwum CT

A czemu ja musze odpowiadac pierwszy, skoro to ja ciebie pierwszy spytalem? A czemu chcesz wiedziec, co ja wole, zanim sama powiesz co wolisz?

numique - - Archiwum CT

Cytat: „marcik napisał(a) Cytat: „numique napisał(a) Nie odpowiadaj pytaniem na pytanie. czemu? ” ” Bo to nie jest odpowiedz. Unikasz jej.

numique - - Archiwum CT

Cytat: „marcik napisał(a) Cytat: „numique napisał(a) A jak ty bys chciala? a Ty ?” ” Nie odpowiadaj pytaniem na pytanie.

numique - - Archiwum CT

Cytat: „marcik napisał(a) Cytat: „numique napisał(a) Tu jest to pytanie: wyjdziesz za mnie? tak naprawde czy tak na niby? ” ” A jak ty bys chciala?

numique - - Archiwum CT

Tu jest to pytanie: wyjdziesz za mnie?

numique - - Archiwum CT

Cytat: „marcik napisał(a) Cytat: „numique napisał(a) Do zabawy. Mnie na pewno bardziej potrzebny niz tobie. a jak sie bedziesz bawil? w co? Ja tu zadaje pytania, a nie ty. ” ”

• Djablica

numique - - Archiwum CT

Cze. Jaka reklame lubisz najbardziej? Robi ci sie niedobrze podczas jazdy samochodem?

• Jaki jest twoj ulubiony napoj? Masz blizny? Z iloma poduszkami sypiasz?

• Angela - zielony Aniolek :)

numique - - Archiwum CT

Jak tam studia? Co sadzisz na temat glupich pytan, ktore tu co jakis czas zadaje? Dlaczego mnie nikt nie lubi? ._.

• HypnOS

numique - - Archiwum CT

Cze, co robiles w sylwestra? Kto jest fajniejszy? Ja czy ty? KDE czy XFCE? Dlaczemu?

numique - - Archiwum CT

Cytat: „marcik napisał(a) Cytat: „numique napisał(a) marcik, kiedy oddasz mi marcinka? no dzisiaj ...a po co on Ci jest potrzebny ? ;> ” ” Do zabawy. Mnie na pewno bardziej potrzebny niz tobie.

numique - - Archiwum CT

marcik, kiedy oddasz mi marcinka?

numique - - Archiwum CT

marcik, ile wazysz?

numique - - Archiwum CT

zyletka czy wosk? sadzisz, ze 13 cm to wystarczajaco? co dostalas pod choinka? nienawidz mnie za tego posta. :D:D

numique - - Archiwum CT

Hmm... to ja bede malo orginalny: Co dostalas od Mikolaja? Bylas grzeczna dziewczynka w tym roku?

numique - - Archiwum CT

Czemu nie jestem twoim przyjacielem? ._.

numique - - Archiwum CT

Jak tam moje dziecko? xD