Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 124.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Pozdrawiam. Dnia 17-11-2019 19:37:34 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Emperor Spica [LDs] ________________________________________________ Krążownik 20 _________________________________________ Obrońca Constable Quasar ________________________________________________ Mały transporter 20 Lekki myśliwiec 61 Wyrzutnia rakiet 1 Lekkie działo laserowe 21 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Emperor Spica [LDs] ________________________________________________ K…
-
pozdrawiam. Dnia 17-11-2019 16:26:31 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Emperor Spica [LDs] ________________________________________________ Krążownik 23 _________________________________________ Obrońca Lord Tarvos ________________________________________________ Mały transporter 1 Duży transporter 4 Lekki myśliwiec 7 Krążownik 3 Recykler 2 Sonda szpiegowska 10 Wyrzutnia rakiet 45 Lekkie działo laserowe 20 Ciężkie działo laserowe 2 Działo jonowe 1 Mała powłoka ochronna 1 __________…
-
ss oszukal. Mialy spasc 3 krazki. Spadlo 7... Zysk.jest nie bede plakal. Pozdrawiam Halszke i sojusz. Dnia 17-11-2019 04:56:52 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Emperor Spica [LDs] ________________________________________________ Krążownik 26 _________________________________________ Obrońca Jogi [P-16] ________________________________________________ Mały transporter 9 Lekki myśliwiec 24 Krążownik 10 Sonda szpiegowska 10 Satelita słoneczny 5 Wyrzutnia rakiet 52 ___________________…
-
pozdrawiam kolezanke z Janice No i reszte znajomych tez. Dnia 16-11-2019 19:17:22 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Emperor Spica [LDs] ________________________________________________ Krążownik 16 Duży transporter 6 _________________________________________ Obrońca PIJANY KOMANDOR ________________________________________________ Mały transporter 11 Ciężki myśliwiec 9 Sonda szpiegowska 6 Satelita słoneczny 8 Wyrzutnia rakiet 50 Lekkie działo laserowe 5 _____________________________…
-
wreszcie chociaz cos weszlo i obronca nie zalogowal. Dramat. Naprawde dramat. Pozdrawiam znajomych janice i tutaj. Dnia 16-11-2019 05:13:24 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Emperor Spica [LDs] ________________________________________________ Krążownik 17 Duży transporter 4 _________________________________________ Obrońca tbla [RENTA] ________________________________________________ Mały transporter 10 Lekki myśliwiec 6 Ciężki myśliwiec 11 Sonda szpiegowska 3 Wyrzutnia rakiet 17 L…
-
po 1 graty starcia bo sie naleza. Wpadl. Zezlomowal. Pozbieral Cytat od atomic: „Graty Yara i ekipa wsparcia! ładnie rozegrane!!! I tu powinno być szybkiego przetopu bo reszta czeka. Niestety musze takie rzeczy pisac w Twoim ST... WSNRki tak jak czysto nie umieja grac tak i czysto nie potrafia przegrac. Co nasmarowaliscie w ticketach? Zmiana nicka jak juz nie dalo sie obronic i wyjscie z sojuszu wystarczylo zeby GO (testowy operator gry) uwierzyl w wASZE bajeczki?? co za typy ” Ze ja tak zapytam…
-
Gratulacje sie należą. Wlot i zysk pokaźne. eLeMki robia swoja robote.
-
Cytat od bocieek: „Lucky, Intro - wszystko fajnie, Badi miał przyrost bo zbierał na Turbo... co zresztą widać po pkt badań. Za chwilę ja będę miał taki przyrost, bo jak przeklikać to od razu 3 poziomy na raz. Ale nie będę wam tego tłumaczył bo i po co. Zajmijcie się Sipkami, Wilkiem i niestety YARA. 3kk pkt przyrost w tydzień a zniszczonych z 500k może. To jest skill ” nie nie nie Yara to ma dobre eko i farmi idlerow. Jesli o Was chodzi to jestescie pushery, boty, hackjery i inne oszusty! HALO P…
-
witam. Po tym co zauwazylem tu ostatnimi dniami... POZDRAWIAM WSNR I PRZYPOMINAM KUPIĄ DEUTER youtu.be/Vj-GFUdQDAE Dnia --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ojciec Rafal [LDs] ________________________________________________ Krążownik 4.802 _________________________________________ Obrońca Admiral Lambada [R2D] ________________________________________________ Mały transporter 794 Lekki myśliwiec 6.567 Krążownik 2.210 Recykler 501 Sonda szpiegowska 229 ________________________…
-
Cytat od bocieek: „i za te słowa Honoratka duże brawa! I na Q się stawialiście sensownie i było ciekawie i tak tutaj jesteś jedyną sensowną osobą w opozycji. Nie liczę Krakena ale ze względów prywatnych nie jest moją opozycją 5/5 top, rośnij! ” to ze jestwsmy po 2 stronach nie oznacza ze bede mowil ze biale jest czarne a czarne jest biale jak wiekszosc na uni. Wujo zly i nie dobry bo oszukiwal. Ale jak pol uni sie pushuje to jest dobrze oni nie oszukuja? Jak pol uni jedzie na bocie do farmienia …
-
stalo nie stoi zlom moj.Dzieki wszystkim co chcieli sie wlaczyc w obrone dlugiego. Problemem nie byl brak flot. Problemem na tym uni jest to ze wszyacy mieli wywalone. Niby ktos chcial leciec ale za chwile juz nie chcial. Wilk mial cel w us wbrew temu co pisze Bociek ma grawitony i mial gsy tylko spoznil sie z zalogowaniem o kilka minut. Co itak finalnie nic by nie dalo bo reszta podstawkowiczow stwierdzila ze ma to w du... nosie. sytuacja na uni sie nie zmieni. To ze Wujo nie byl uczciwy na poc…
-
Stało, nie stoi. Pozdrawiam sojuszników i znajomych. Dnia 22-10-2019 01:31:42 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ojciec Rafal [LHiP] ________________________________________________ Mały transporter 4.065 Lekki myśliwiec 20.165 Krążownik 4.894 _________________________________________ Obrońca Vice Probe ________________________________________________ Mały transporter 1.537 Duży transporter 151 Lekki myśliwiec 1.329 Krążownik 600 Okręt wojenny 404 Recykler 1.100 Sonda szpiegowska 15…
-
Kilka dni temu Bollo zdjął mi tego Pana 4 minuty przed wlotem, musiałem obejść się smakiem dofarmów. Dziś się udało. Pozdrawiam sojusz i znajomych Dnia 21-10-2019 20:25:11 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ojciec Rafal [LHiP] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 20.103 Krążownik 3.068 _________________________________________ Obrońca Danek2019 ________________________________________________ Duży transporter 98 Sonda szpiegowska 31.402 Satelita słoneczny…
-
Pozdrawiam sojusz i znajomych. Dnia 20-10-2019 06:51:26 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ojciec Rafal [LHiP] ________________________________________________ Krążownik 4.326 _________________________________________ Obrońca Filemon Kot ________________________________________________ Mały transporter 50 Duży transporter 450 Lekki myśliwiec 305 Ciężki myśliwiec 50 Krążownik 50 Okręt wojenny 430 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 20 Sonda szpiegowska 50 Bombowiec 10 Niszczyciel 5 Pance…
-
tu troche kombinacji. Na 2 moonie obroncy 400 reckow plus obronca aktywny. Synchro plus lot na dopalaczach i sie udalo. Zlom bez 8kk mety u mnie. Musze reckow dorobic. Pozdrawiam sojusz i znajomych Dnia 16-10-2019 11:19:55 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ojciec Rafal [LHiP] ________________________________________________ Mały transporter 4.000 Lekki myśliwiec 9.000 Krążownik 2.803 _________________________________________ Obrońca Daniel [Shin] ___________________________________…
-
pozdrawiam sojusz i znajomych. Zlom bez 6kk mety u mnie. Dnia 16-10-2019 07:20:48 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ojciec Rafal [LHiP] ________________________________________________ Krążownik 2.709 _________________________________________ Obrońca Virus ________________________________________________ Mały transporter 735 Duży transporter 54 Lekki myśliwiec 14.642 Ciężki myśliwiec 2 Krążownik 5 Okręt wojenny 54 Recykler 392 Sonda szpiegowska 5 Pancernik 15 ______________________…
-
Co mam.powiedziec. wyczailem stacje na 3 gali. Leciala z 1 gali. Zeby za duzo nie klikac kolonia w us. Lot 8min i klikanie fali. Na 30s przed dolotem obronca zawrocil. Dla pewnosci moon w us startowym obroncy. Skan i bunkier ponad 50kk. No to zaprosilem pół sojuszu. obronca na 5 min przed wlotem skasowal bunkier i postawil 3k Reckow. Myslal ze sieuda podebrac. Niestety nieudalo sie i zlom u Nas. Pozdrawiamy. Dnia 14-10-2019 21:48:33 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ojciec Rafal [L…
-
Witam znów. Wróciłem. Poprzednie konto oddane = zezłomowane/zbanowane, więc wróciłem co by złego fame po mnie nie było Pozdrawiam znajomych zwłaszcza Halinke. Obrońca coś podebrał, ale jak widać dziś odbiłem co moje Dnia 10-10-2019 11:57:08 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Ojciec Rafal [LHiP] ________________________________________________ Mały transporter 2.465 Lekki myśliwiec 9.396 Krążownik 1.092 _________________________________________ Obrońca kamilos [Pulsar] ______________…
-
dosłownie 20 minut przed przekazaniem konta weszło coś takiego. Obrońca w 10 minut przeklikal ponad 600 reckow i podbieral wszystko Konto od 18 w rękach nowego właściciela. Niech mu się wiedzie. Jeszcze raz pozdrawiam. Dnia 02-10-2019 17:10:45 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Zenek Martyniuk ________________________________________________ Krążownik 4.827 _________________________________________ Obrońca Spiochowaty ________________________________________________ Mały transporter…