Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Jak widac i na NC mozna zrobic ladny % Gratulacje..Rozjechaliscie różowego pony, który byl aktywny na tle forumowym jak i na grze. Szkoda chłopa jak i jego zacnych opowiadań, tym razem bez happy endu. SzO Różowy pozdrawiam
Przenosiny udane bo czyścisz tam wszystkich Z taka ilością niszczarek żaden bunkier ci nie straszny Bunkrownicy radze odbierać te fs :)) pozdrawiam Ded
Ja pierdziu ile tego "cholerstwa" na budowałeś Gratuluje czyszczenia bunkrów oby tak dalej Obrońcy nie wiem czego życzyć. Może zamiast ładować surke w bunkry prześlij ją mi pozdrawiam Ded
Witam, jestem z Zagadry, praktycznie najslabszego Uni, która jest tutaj połączona. Ogólnie wszystkie opcje dla nas a bynajmniej dla mnie trudne do wypowiedzenia się. Mamy taka ogromna strate ze tylko eko x7 nam pomaga powoli gonić kogokolwiek, o flocie nie wspomnę. Pozostaje mi szybko budować jakąkolwiek obronę żeby nie być farmiony. Jak dla mnie pz z obrony odpada bo tylko korzyści będą mieli gracze z innych Uni, choć akurat wielkiej obrony nie posiadam bo nie jestem jej zwolennikiem. Z paliwki…
Już nie wiem gdzie miałem napisać Boski gdzieś poleciał, niemożliwe Graty starć, w końcu zagadra małe co nieco wkleiła. Oby tak dalej po właściwej stronie pozdrawiam
Gratulacje za akcje chociaż nie znam szczegółów. Czy to było liczone z powrotu czy co innego. Tak czy siak serca góra i pozdrawiam ten sojusz bo kiedys należałem do niego Pozdrowienia dla Walecznego i vigo Dla obroncy zimne piwko pozdrawiam Ded
No to niebo jest puste graty strącenia tylu gwiazd. Dla obroncy pakiecik Pinkie wiadome, ze nie spadniesz w pkt skoro zagadra jest duzo slabsza pozdrawiam