Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 202.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Agresor chciał dopaść moją marną flotę. Zapomniał wycofać drugiej fali więc wyszło coś takiego. Złom pod dom więc się tylko cieszyć. Nie wklejał bym tego marnego ST ale na takim Panu to się nie zdarza zbyt często więc czemu by się nie pochwalić : ) Pozdrawiam Aniołów, znajomych i buddy. Dnia 13-02-2019 20:48:40 następujące floty spotkały się w walce: Agresor dziki nastolatek [N C] ________________________________________________ Mały transporter 34.306 _________________________________________ O…
-
Po sąsiedzku. Pozdrowienia dla Aniołów, znajomych i buddy. Połowa złomu trafiła do obrońcy Dnia 01-02-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Dedness [ANGELS] ________________________________________________ Krążownik 16.000 _________________________________________ Obrońca rupec [GLS] ________________________________________________ Mały transporter 32.120 Recykler 1.070 Sonda szpiegowska 1.663 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Dedness [ANGELS]…
-
gratulacje zgrania. Bunkrom mówimy nie!
-
gratulacje i tyle w temacie. Nie ma co sie nakręcać. Rip sie szybko odbuduje i bedzie dalej sial postrach. Co do latte to sie nie wypowiadam bo go nie znam ; )
-
Takie małe co nieco ale zawsze coś. Żeby nie było, że Angelsi nie latają Większość złomu wziął obrońca bo wiosłował aż miło Ale niech ma co mi tam. Zdążyłem za pakować 400 recków Moje napędy niestety dają wiele do myślenia :) Pozdrowienia dla soja, buddy i Czerwonych serduszek ze starego Uni. Dnia 11-01-2019 14:03:40 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Dedness [ANGELS] ________________________________________________ Krążownik 15.000 _________________________________________ Obrońca …
-
tak pierdyklo ze musieli to Wszyscy usłyszeć Szczere gratulacje, tez bym posiedzial w nocy, no ale kuzwa z żoną nie ma żartów. Dla Gremlina zimne piwko, wypij, odpocznij i dalej śmigaj pozdrawiam