Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Tojek ty jestes w czepku urodzony. Brawo, piękny czyścioch i nieźle się na jadłeś Obrońcy jeszcze więcej Dt-ow co więcej surki jeszcze powozi pozdr Ded
Może lot bez finezji, planów itd ale nie ujmuje to agresorom, ze trafili "grubą" rybę i za to nalezą się po chwały i gratulacje. Z drugiej strony obrońca im na to pozwolił więc czemu z tego nie korzystać. Dla obrońcy Szo bo to naprawdę w porządku facet, nie wspominając, ze za każdym razem jak ściągał urlop to leciał do mnie z kawą wiec jak tu nie szanować takiego gracza Miłego wypoczynku na urlopie ogejmowego pozdr Ded
Gratulacje, miło zauważyć kogoś innego w dziale ST Przetapiaj dalej na bombowce bo bunkrów u nas nie brakuje Dla obrońcy pakiet samozniszczenia, żeby nie myślał, ze bunkier go wiecznie obroni :)) pozdrawiam Ded
Gratulacje Gremlinos .Bodajże po raz 3 trafiony. Szczere Szo a tobie Gremlin nie wiadomo czego życzyć. Mniej zysku a więcej strat, bynajmniej coś oryginalnego pozdrawiam
Gratuluje pomysłu, starcia jak i cierpliwosci narzekali wszyscy na nude na Taurusie to Wy wklejacie takie RW. Cos pieknego. Szczere Szo dla Thanosa bo nic do chlopa nie mam wrecz przeciwnie całkiem sympatycznie sie z nim rozmawia.. Pozostaje czekac na wiecej.. pozdrawiam Ded
Gratulacje thanos, malo spotykane, zeby gremlin dal sie tak przy farmic. Brawo za czujnosc i odwage. Gremlin niestety zonie sie nie odmawia Szo pozdrawiam Ded
Gratulacje zysku i starcia, jak po przednicy napisali dobrze widzieć starego dobrego flociarza z zagadry:) Oby więcej chęci przyszło i takich starć. Obroncy Szo
Wydaje mi się, ze po części jest to wina parametrów Uni, Gdyby eko bylo 1x lub 2x to nawet gornik byłby bardziej skłonny do farmienia i byłoby wiecej flociarzy na Uni, co za tym idzie i forum by sie ożywiło. Oczywiście zgadzam sie z przedmówcami, nie każdy ma czas i checi na to wszystko, jeden ma żonę "siekierę" wiec gra tylko na komorce drugi pracuje jak wól a 3 ma po prostu wszystko w du.... Oczywiście mogę się mylić pozdrawiam Ded
Gratulacje gremlin i tak jak pisze thax szkoda, ze chcesz konczyc bo padly tylko gwiazdy a reszte mozna dalej wykorzystac i obudowac sie od razu. Wasze zaczepki sa bezsensu, po prostu gremlin jest bardziej zdeterminowany i wszelakie małe bledy wyłapuje. ;0 reszta nie potrzebuje komentarza pozdrawiam
Czym ty sie martwisz, ja dwa gongi dostałem i gram dalej. Kwestia podejscia, bedzie dobrze. A nowemu gratulacje wejscia z hukiem, pieknie zadzwoniło. Oby tak dalej
graty kayto. probuj, zlomuj, lataj, gwalc i co tam jeszcze chcesz ; ) tak aby bylo o czym pisac na forum bo uwielbiam forumowe zaczepki na poziomie ponizej standardow ; D Dla obroncy zimny browarek i dalszej wytrzymalosci
Wypada po gratulować jak widzi się taką rozpierduchę w weekend Brawo! Przetapiaj i poluj dalej. Nie wiem czy ciężki weekend czy budzik nie zadzwonił ale SzO Gzyl. Zimny browar i odbudowa mam nadzieje ze ruszyła pozdrawiam Ded