Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 81-93 z 93.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Niemalże czyścioch. Taki zysk cieszy oko. Graty wariacie.

• Lamki zaczynaja robić robotę. Gg i fruwaj dalej!

• A ja się cały czas zastanawiam, czy to ten sam show z którym grałem w Farmsach. ;D czy takie Dinozaury jeszcze grają w takie gierki. ;D graty kolejnego STeka.

• Ach to były czasy

_pff - - DiD Rosalind

Ekipy już dawno nie ma. Tworze nowa na Sombrero. Coś nawet się dzieje w grze. O dziwo. Kasai prosiłem kilka lat temu o usunięcie mojego konta. Uległa mi, i je bezpowrotnie usunęła z barda. A wiec jestem szarakiem boardowym. Co u Ciebie? I najważniejsze. Z czym to ciastko?

• Pierwsze koty za płoty! Fruwaj dalej! I do naSTepnego.

• No... Sąsiad. Może być. Przetapiaj.

• Ach to były czasy

_pff - - DiD Rosalind

Owszem, z Klaudią na kilku uniach graliśmy. Sirius na pewno, nie pamiętam które to jeszcze. Stare dzieje...

• Kupię deuter

_pff - - Handel Rosalind

Jak w temacie. Kupię deuter. Około 5kk Najchętniej za metal. Ewentualnie mix z przewagą deuteru. Nick: pff

• Skoro taki mamy próg... Zawsze cieszy złom pod dom, tym bardziej, że gra się od tygodnia. aaaa kuku! ; ) Dnia 10-09-2020 18:56:55 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Xanvir Nox ________________________________________________ Lekki myśliwiec 379 Okręt wojenny 114 Bombowiec 28 Niszczyciel 21 Duży transporter 15 _________________________________________ Obrońca pff [Prestige] ________________________________________________ Mały transporter 498 Duży transporter 2 Lekki myśliwiec 427 Ci…

• Ach to były czasy

_pff - - DiD Rosalind

Cóż, żadnego konta w zanadrzu nie mam. Sam zacząłem 4 dni temu i napierdzielam MTkami na idlaki... Ale Powoli gra staje się przyejmnością, jakieś % wpadają. Oczywiście na miarę możliwości. Zacznij od 0. Surowce na start zorganizujemy. Sojusz o dziwo się rozwija szybciej niż przewidywałem. Obawiałem się, że nie znajdę odważnych graczy, którzy dołączą do sojuszu jednoosobowego, gdzie założyciel jest top 1500. Ale chwała im za wyrozumiałość. Aktualnie 6 grajków TOP 28 i średnia prawie 1kk pkt.

• Ach to były czasy

_pff - - DiD Rosalind

Niestety, zdaję sobie z tego sprawę. Tak się dzieje od ładnych paru lat. Niemniej jednak spróbuję sił pomimo tego, że trzeba będzie mieć tyle MTków, ile punktów. (wiem, że to niemożliwe) bo surowców tutaj co niemiara...

• Ach to były czasy

_pff - - DiD Rosalind

Tak, zawsze byłem jego założycielem. Był na 2 bądź 3 uniach.

• Ach to były czasy

_pff - - DiD Rosalind

Siemaneczko MORDeczki. biggrin.png Dla 99% pewnie jestem anonimem, i niech tak zostanie. Jakiś czas temu, mieliśmy burzową pogodę, i chyba któryś z tych piorunów we mnie piznął, bo jakaś zewnętrzna moc skłoniła mnie do wpisania w przeglądarkę magicznego słowa OGame. Do brzegu! Założyłem konto 3 dni temu, postanowiłem też założyć sojusz o TAGu Prestige. Jeśli jesteś doświadczonym graczem, masz ochotę powspominać stare czasy (nawet takie z 2005roku i ceny OW 40k 20k) czy nawet i starsze, to ze mną…