Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
dajcie sobie wreszcie spokój solo to solo tak jak jest w regulaminie a 1 vs 1 to 1 vs 1 i niech tak zostanie bez zbędnej dyskusji jeśli kredek chce mieć 1 na 1 to niech ma a skoro ciap ma solo to też niech sobie ma
dużo dobrej roboty ale wcześniejsze kolorki były jakby bardziej czytelne ale nic mi do tego ja tylko zgłaszam nowe rekordy a temat sam w sobie czytuję niezbyt często aby offtopu nie było: Uni50: Metal: 16.104.816 Bagaz
Cytat: „Munio_Uni 1 napisał(a) ARCTURUS jestem bardzo ciekawy jakim sposobem budujesz NON STOP WRy przy tempie 1 WR na 14 sekund Nie pobijesz tego rekordu. Nie masz takiego tempa, nie NON STOP. Jest tak: codziennie wrzucasz w stocznie 3,5k WRow. Tyle samo robi wlasciciel rekordu. Z tym, ze on ma ich obecnie o 1 500 000 sztuk wiecej niz Ty Powodzenia w kazdym razie.” przynajmniej ma cel w grze a o to właśnie chodzi żeby offtopu nie było OGame.fr (Centrale de Fusion) Elektrownia fuzyjna 21 (Tealc)…
Cytat: „Spider napisał(a) Cytat: „UZIk napisał(a) Może by zrobić zbanowane konto z największą ilością pkt.” To na pewno przez dluuuuuugi czas rekordzista bylby slawetny Krzysiurek” chyba chodzi o bana z kasacją konta w tej kategorii wtedy to będzie Kelban
Cytat: „Tytanisus1 napisał(a) Największa bitwa ACS Vendetta & Friends - 92250%” Napisał co wiedział to jest ustawka więc nie ma rekordu (z resztą na świecie były już większe ustawki więc tak czy siak nie rekord)
Cytat: „krul Kajako napisał(a) aktualizacja dudka z wrkami uni6ogamepl121352425365es0.th.png” to daje nam również Największy bunkier: 3.435.000 pkt dudek_t (WNE) uni 6