Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 196.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od tomkik: „W zgłoszeniu wstawiłem skriny zarówno z skanowania jak i spamowania. Dziś nie chce mi się pc włączać jutro prześlę. Jak bym dał dupy ja to nie zrobiłby szopki tylko uznał wyższość atakiera. ” Dziekuje i czekam do jutra Cytat od Mr.Riddler: „Cytat od Torquemada: „... ” Po co zwracać uwagę na kogoś kto ewidentnie stoi po stronie pl1. Wystarczy wejśc w jego posty i sprawdzić że to ktoś kto trzyma stronę pl1 - także raczej szkoda strzępić języka. Bo zakładam, że kiedy jutro @tomkik…
-
"Les chiens aboient la caravane passe" - mawiaja praktycy. Gratulacje pl1 i tak dalej. Licze ze odmieni sie sytuacja na UNI gdzie pare kont, dzieki push/dex/multi praktykom uroslo tak bardzo ze, wspolpracujac ze soba, moga Cie poskladac bez GS - to sie zmieni - wierze w to. Co do ST to jak zwykle wypowiadaja sie osoby ktore malo lub nic o nim nie wiedza. Bazuja na plotkach, propagandzie, manipulacji. Obronco vel Mlody. Masz pelne dane - masz wszystkie raporty - czemu wiec nie podzielisz sie z na…
-
gratulacje sie naleza, lecz sa tez pytania i jedno z pierwszych jest - czyz ten "szpieg sojuszowy" to nie jest jedno z tych xxxxx kont od handelku dexem? Technika gry to jedno, lecz kolejny raz sie sprawdza info iz agresorzy, lub kontrujacy, posiadaja wiele ... wiele na tym uni.... Czego? to juz wszyscy wiedza.
-
dobra robota, .... i tu pada tradycyjne, wrecz klasyczne juz pytanie: "nie bal sie Pan leciec na aktywnego/zalogowanego gracza?"
-
coz za poruszenie, coz za zamieszanie. Ciap prosze Cie nie zachowuj sie jak PRLowska kolejkowa przekupa - istnieje chyba dzis cos takiego jak "wolny rynek"? Czy w podniesieniu tematu przez Whisky bylo cos niepoprawnego? Cos tak nagannego, ze trzeba skrytykowac? Trzymaj poziom - prosze Cie. [url]https://www.youtube.com/watch?v=EKVrDJWpXWQ[/url]
-
O paliwówkach słów kilka - zmiana obowiązujących przeliczników handlowych, zmiana interpretacji Zasad Gry
Torquemada - - Gra
PostCytat od buleon: „Co do banów za push ekstremalny - raczej sobie tego nie wyobrażam. Ludzie miesiącami wykładali pieniądze na stół, budując swoje konta. Mają potwierdzenia, że handel taki, a nie inny, jest dozwolony. Czy zaufałbyś wydawcy gry, który ukarałby Cię, zmieniając zasady wstecz? ” nie zrozumiales mnie. Jak juz wspomnialem - mleko sie rozlalo - czasu nie cofniesz, lecz ... lecz - w mojej ocenie, 90% tych transakcji byla dokonana przy zastosowaniu multikont oraz przy zlamaniu zasady PUSH…
-
O paliwówkach słów kilka - zmiana obowiązujących przeliczników handlowych, zmiana interpretacji Zasad Gry
Torquemada - - Gra
Post@Art Dobra i jedyna sluszna decyzja. Spozniona - to fakt. Probowalem przebrnac przez te "lamenty" - ciezko, stad jezeli cos przegapilem, to przpraszam czytajacych. Pare konkluzji. 1. Gra zdobyla popularnosc, gdy ZG byly jasne, proste, klarowne, pregierz publiczny, ban bez urlopu ect. ect. 2. Gra traci na popularnosci, gdy do interpretacji ZG trzeba wolac "prawnika" - czytaj GO - i co "prawnik" tym inna interpretacja 3. PUSH jest PUSH - to powinna byc najprostsza i najsurowsza ZG - tak kiedys byl…
-
Torquemada - - Gra
Postnie interesuje mnie czy w dol czy w gore. Ma byc rowno i tyle. majac nadmiar dexu wymienicie sobie (gornicy) 1x lub 2x w miesiacu u handlarza - za tyle za ile by kupili od Was flociarze. Tyle w temacie. Ma byc rowno aby nie bylo SPEKULACJI a ile to bedzie to mnie nie obchodzi
-
Torquemada - - Gra
PostCytat od buleon: „Gdy zawyżymy ceny do 1:2:3 (a to leży w gestii Arta), deuter będzie bardzo drogi, sztucznie drogi, a jego podaż będzie ogromna, bo ekonom nie jest w stanie go wydać. ” kto mowi o zawyzaniu? 1. dex bedzie kupowany jak bedzie podaz. 2. jezeli dostane tyle samo dexu za metal ile daje handlarz to przeciez wole wymienic za darmo u gornika niz placic anty 3. tu nie chodzi o zawyzenie stawki za dex - TU CHODZI o WYROWNANIE tego co daje handlarz i co jest legalne przy standardowej wymi…
-
Torquemada - - Gra
PostCytat od BlackLatteCoffee: „Cytat od pl1: „wiec z laski swojej - jak staly przelicznik nie rozwiazuje tego problemu? hmm? czego tutaj nie rozumiesz? oraz dlaczego torpedujesz pomysl ktory rozwiazuje problem wnioski sa oczywiste - bo sama z takiego procederu korzystasz i nie chcesz zeby sie skonczylo. ” NIE rozwiązuje problemu przykład .top1 top2 top3 top4 Top 2 ma nadmiar dexu wysyła surowiec graczowi top 3 .bo może top 3 sprzedaje go graczowi top 4 , na co tylko chce nie tracąc anty (zysk ) top…
-
Torquemada - - Gra
Post@Art Pushery zaczynaja sie spieszyc, wiec nie dziw sie ze nam tez sie spieszy. Ilosc przyrostow jakie maja niektore konta na Quantum, bez gry flota, sa oszalamiajace. Niedlugo ... dokladnie za 2 dni znow jedno z tych kont sie przyPUSHUJe @Art, sprawdz sobie lub popros SGA o sprawdzenie * ID-Zgłoszenia: * 17244794 Zdziwie sie gdy nie bede mial racji.
-
Gratulacje wyniku ... obronca skanowal, skanowal i .... zasnal. Slodkich snow