Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-53 z 53.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Wolontariusz: „Moje gratulacje, ataku i zysku! Ale po komentarzach widać, że coś z starciem nie tak Zysk powala, bez wątpienia! Moje gratulacje. I Artek, pilnuj ataków, bo tu sojusznicy mi posyłają linki jak lamisz cconverter.adam85w.net/index.php?action=base&id=e3cf1755f5 sneaky.gif">” cconverter.adam85w.net/index.php?action=base&id=962dc5b7e2 Innym zdarza się wtapiać ciut więcej, a do tego miewają problemy z liczeniem, bo podstawka wraz z gs'ami stała 40sek przed atakiem
-
Stało sobie to z Adaśiem polecieliśmy na spontanie GS'ami przez gale. Na szczęście się wszystko udało i świnka ponownie zasilona surowcami. pl: dedy dla prohansa za nadzór całej akcji żeby wyszło dobrze oraz pozdrowienia dla lilki i sojuszników i dzięki za lot artek: pozdrowienia dla lamy Androsa i Agenta i dla sojuszu [center] Starcie z 30.03.2012 następujących flot: Agresor artek [ZLY SEN] (x;xxx;xx) Broń: xxx% Tarcza: xxx% Osłona: xxx% Flota: G.Smierci: 2.500 Agresor pl1 [ZLY SEN] (x;xxx;xx) …
-
Z ciężkim sercem posłałem ten atak, gdyż konto po Sexusie, ale co by nie dofinansował się ktoś obcy to musiałem ten wyrok śmierci wykonać własnoręcznie. Pozdro dla sojuszu oraz Agenta i reszty znajomych. p.s: to za satki memento [center]Starcie następujących flot: Agresor artek [ZLY SEN] Flota: Krazownik 250.000 O.wojenny. 101.403 Panc. 240.244 Obrońca leo_n [Cytrynki] Flota: M.transp. 35.736 D.transp. 821 L.myśliw. 538.676 C.mysliw. 8 Krazownik 29.985 O.wojenny. 3.643 Recykler 49.424 So.szpieg.…
-
ST nr 75; TOP 3 SOLO; ZbyszekNiszczarka [GotH] vs Merus [ZLY SEN] - 59181,77% + farming + zbiórka;
Art81 - - Hall of Fame
PostCytat od Wujek GrzesP 24: „jeśli ktoś albo zostawia flote koło "ziomków" albo robi FSa na zbieraj koło nich to dużo komentować nie trzeba” przynajmniej robil fsa a nie udawal ze gra
-
ST nr 75; TOP 3 SOLO; ZbyszekNiszczarka [GotH] vs Merus [ZLY SEN] - 59181,77% + farming + zbiórka;
Art81 - - Hall of Fame
PostCytat od Bless.: „ZS pada coraz mniej was Jeszcze daje wam z pol roku i was nie bedzie” e] coraz mniej nas? bo dajemy konta takim lamom ja ty ktorzy nie potrafia sami sobie floty zbudowac zbysiowi graty, merusowi szo...
-
Magnat i pl1 [Zly Sen] vs cvaniack [F.D], jumek_ (zasiadal halloween)[SoD] - 69996,86% + ACS; pl1 i Magnat [Zly Sen] vs jumek_ [SoD] - 12956,27%
Art81 - - Hall of Fame
Postebbe jakie oczernianie my robilismy zwykla podstawke
-
Magnat i pl1 [Zly Sen] vs cvaniack [F.D], jumek_ (zasiadal halloween)[SoD] - 69996,86% + ACS; pl1 i Magnat [Zly Sen] vs jumek_ [SoD] - 12956,27%
Art81 - - Hall of Fame
PostCytat od MagnatU12: „tylko ze takie samo[ciach] robiło PK z innymi, kiedy szpryc lecial na wyliczone z pz , a tam zamiast floty stalo waszych 3000GS” nieprawda! szpryc mogl zeskanowac, opoznic, zawrocic... a tu mogl ogladac tylko spreparowane screeny! My zrobilismy podstawke a on co? podlozyl sie flotke pod was? ale bym sie smial jakby wam bana za push wsadzili Żeby nie bylo za % graty ale sposób... szkoda gadac
-
Ciasny_Wiesiek & Che Guevara [Zły Sen] vs Kot [CwR] 54486,77% TOP 2 SOLO
Art81 - - Hall of Fame
Postgraty szpryc... znaczy magnat
-
szprycu kotku... prehistoria juz minela... a co do moonowek spytaj sie kefira kiedy jemu je dalem i co z nimi zrobil nie che mi sie pregierza przeszukiwac kazdy kto byl w ZLYM SNIE wie na jakiej podstawie ten ban polecial... przylepo jak ktos dla mnie kampi to pushowka... jak dla ciebie to... widac jak sie konczy... wiec kto sie pushuje? tak pozatym.... uczysz sie do matury i grac nie mozesz... a na forum siedzisz i pierdly pociskasz... ma moze zmaina nick to tylko sciema zeby kefirka uwalic?
-
SOLO; OwocowY [TTG] vs patrykalex [ZŁY SEN] - 42582,09% + farming + zbiórka Top 1 Solo
Art81 - - Hall of Fame
PostSOLO; OwocowY [TTG] vs patrykalex [ZŁY SEN] - 42582,09% + farming + zbiórka + WOJNA farmingu tylko pozazdroscic pozatym wszystko ladnie wyglada. graty. a tobie patryk szo