Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 41.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
TOP1 ACS iwan i BucIK i Kanclerz i Skipa i Pajderman [N D] vs LIVESTRONG [SPAM] - 21.465,23%
bili1 - - Hall of Fame
Posthah nie mogę pisać ? a 250 kilosów to trochę daleko a mi się jechać nie chce :P, ale spokojnie i na to kiedyś czas ogarnę
-
TOP1 ACS iwan i BucIK i Kanclerz i Skipa i Pajderman [N D] vs LIVESTRONG [SPAM] - 21.465,23%
bili1 - - Hall of Fame
PostSkipa grubasku przez internet kozaczyć potrafisz, ale prawda jest taka Tomku, że do zaoferowanai za wiele nie masz a co do Live od bardzo dawna fsy na pz latały
-
bili1 - - Hall of Fame
Postwypada pogratulować dobrze że coś się tutaj jeszcze dzieje co do live to i tak długo sie utrzymała ta flota edit: z tyloma lewymi kontami łatwiej się klika
-
Cytat od Krwawy Tapicer: „i vice versa pein też uciekł na urlop po tym jak go pajder przefarmił :o” Cytat od Krwawy Tapicer: „graty, ładny zysk obrońcy szo” Hahaha to z Pajderem jesteśmy kwita ja mu mona dziabnąłem przez kilka us, a on mi satki szczerze powiedziawszy to patrz na swój sojusz poskanowałem kilka razy iwana kiedyś też zaraz uciekł, zeroskilla średnio po2 skanach ucieka na urlop i jak tu grać ?
-
witajcie, pusz nr któryśtam konto drogie, ale niedaleko więc się skusiłem pozdro dla sojka, Upków i dostawców paliwa jak i całej masy innych znajomych Starcie z 3 marca, 2013 roku następujących flot: ____Agresor Pein [E-X-P] (x;xxx;xx) ____Broń xxx% Tarcza xxx% Osłona xxx% ____Flota: ____* L.myśliw. 133.116 ____* C.mysliw. 6.740 ____* Krazownik 22.659 ____* O.wojenny. 2.214 ____* So.szpieg. 51 ____* Panc. 8.424 ____Obrońca Eliminator [N D] (x;xxx;xx) ____Broń xxx% Tarcza xxx% Osłona xxx% ____Flo…
-
Witajcie ! Pozdro dla ekipy Exp'ów, U_P'ków i znajomych ( za dużo by wymieniać) dla Grzegorza bo coś nie piszę od dawna ;D dla Johna z którym się ostatnio dobrze dogaduje ,Mashala za chęć pomocy podziękowania dla Sola ;D Cytat: „Od: Skipa [ciach] Do: Pein Temat: RE:RE:Nie dotyczy Data: 23.02.2013 16:24:30 usuń quote odpowiedz zgłoś dobra zbedne gadki do zobaczyska Pein 23.02.2013 16:23:59 nie wiedziałem człowieku poskanuj trochę jak na tyle gsówek marnie ci idzie Skipa 23.02.2013 16:22:53 odbier…
-
SOLO; Dill [N D] vs Maszkarnik aka solenzo [E-X-P] - 15762,12% + zbiórka TOP 1 SOLO DO WOJNY
bili1 - - Hall of Fame
Posthah to graty starcia bo % nie byle jaki szkoda Sol ;), paczkę świąteczną już ode mnie dostałeś ( ciekawe co mi dasz pod choinkę ) teraz to znowu my musimy gonić [ciach] //lekki flame. diakkon
-
TOP 2 ACS; Pein i <30>Why so Serious [E-X-P] vs DEVASTATOR [N D] - 14719,9% ----> Wojenka
bili1 - - Hall of Fame
PostCytat od SPINE: „Widzę Bili pein że moje słowa mocno zapadły ci w pamięci , co mnie cieszy bo jeszczę daleką drogę masz przed sobą ” zapadły,oj zapadły no twojego poziomu zabawności to chyba nigdy nie osiągnę ale staram się
-
TOP 2 ACS; Pein i <30>Why so Serious [E-X-P] vs DEVASTATOR [N D] - 14719,9% ----> Wojenka
bili1 - - Hall of Fame
Posttaaa Cytat od Solenzo: „1 :D” Cytat od Why so Serious: „Oczywiście całe zasługi należą się mnie za to st Pein był tylko cieniem xDD” a kto wysłał atak ? dzięki za towarzystwo w czasie lotu Pgm i Sol oraz recki
-
TOP6 ACS; Solitary Wolf i 9#Skala i layerkaz i bassir [ZUBR] vs Pajderman i Dill [N D] - 10498,82% + zbiórka - podstawka nie podstawka.
bili1 - - Hall of Fame
Postładna zespołowa akcja a Pajder kolejnego prztyczka w nos dostał graty dla agresorów jak i dla Dilla który ładnego + za postawę względem sojusznika dostał dla obu stron i
-
Lamki , lameczki U18
Posthah orion to za szybka gra dla mnie a ja już pykałem na u64 między innymi z Remzim, d2z i sporą ilością innych w AMD jak będzie nowe uni to kto wie może eko popykam
-
Lamki , lameczki U18
Postoo jak miło ktoś tu odpisał nareszcie dzięki drago za info szkoda konta milfa heh z ludzi z 18 to jeszcze czasem kanclerza zeskanuję na jupiterze bo tam eko ciągnie
-
Lamki , lameczki U18
Postno właśnie też mnie kilka spraw tu zastanawia właśnie co z milfem i jego kontem się działo te kilka lat ?
-
Lamki , lameczki U18
Postja sobie poczynam tylko na jupi ale żałuję że konto oddałem pare latek wstecz popykał bym sobie na tych nowych uniach aa i jeszcze powiedzcie mi czy to AMD z uni 67 ma coś wspólnego z all must die z u18 ?
-
ACS; Igła (BBG)vs Aragorn(U_P), bollo(U_P), moonmoon(G-O) - 31547,19% Obrona TOP 4 ACS
bili1 - - Hall of Fame
Postwielkie gratki panowie za udaną obronę %%%% wyszedł cudowny, miło Cię Bollo widzieć w akcji na Draco i dzięki za pozdrowienia obrońcy
-
Marvin, Pgm, Solenzo, Quest, WsS [NFZ] vs Nowicjusz, pszczolkamaja [BT_] - 13089,42% ---***** TOP 1 ACS UNI JUPITER ---****
bili1 - - Hall of Fame
Postgratki panowie procentu i starcia SOLENZO gramy mixa ? bo widzę że masz mirca