Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-160 z 165.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
ACS Nabu san [SPECTRE] & morpheus [SPECTRE] & dziki dzik [SPECTRE] vs. Axerd [UMBRELLA] - 16800%
Post...a bo nas ( SPECTRE ) skanował...... Dnia 03-04-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Nabu san [SPECTRE] ________________________________________________ Recykler 1 Lekki myśliwiec 361.801 Krążownik 100.193 Okręt wojenny 2.352 Pancernik 100.000 _________________________________________ Agresor morpheus [SPECTRE] ________________________________________________ Okręt wojenny 1.160 Pancernik 24.998 Niszczyciel 6.777 Lekki myśliwiec 919.519 Ciężki myśliwiec 1.074 Krążownik…
-
Szkoda że reszta moich gęsi byla w tym czasie zajęta bo zapewne nawet sonda by nie padła:) Ładny ACSiki panowie:)
-
Witajcie Farmy
cybermen - - DiD Taurus
PostStaramy się każdego przywitać symbolicznym skanem:) więc nie miejcie nam tego za złe. Ciekawe floty się pokazały więc rywalizacja zapowiada się dużo bardzie interesująca niż przed UF.
-
SOLO; dziki nastolatek [SPECTRE] vs ordo - 1471,78% + farming/ top6 solo
cybermen - - Hall of Fame
Postcienias i leszcz ale zawsze to jakiś % wykręcasz:) gratuluje koleżko
-
SOLO; dziki nastolatek [SPECTRE] vs Majki [RoA] - 2188,4% + farming + zbiórka top 2 solo
PostNo koleżko co jakiś czas wykręcisz żałosny procent Jakoś dziwnie wygląda ta flota bez pc, gdzie je straciłeś? pozdrow i thx za ded
-
ACS; Kandydat Na Szalenca i Nabu san [SPECTRE] vs sledziq [FenikS] - 2782,59%
PostCytat od sledziq: „Ładny push nie ma to jak zezłomować własne konto, które się kupiło kilka dni wcześniej, Kandydat gdybym wiedział że tak masz zamiar spożytkować moje konto to bym go nie sprzedawał lub sprzedał je komuś innemu.” Zaglądam do Was ptaszki co jakiś czas bo nie łatwo jest sie odzwyczaić od nałogu :)..... i jak widzę komedii ciąg dalszy. Skill jest ....:)
-
ACS-OBRONA morpheus i dziki nastolatek i August i novako [hYBRIS] vs Mateusz [CLS], Nabu san i Kandydat Na Szalenca i Monte Christo i Matiw [SPECTRE] - 10743,97%
PostNie bedę wysuwał swoich podejrzeń jak doszło do tego złomu bo zainteresowani znają moje zdanie się że ktoś pomógł w sposób perfidny. Nie zależnie jaki były kulisy RW gratuluje, ta gra właśnie polega na informacji, dezinformacji i wykazaniem się większej przebiegłości niż przeciwnik...tym razem inny okazali się sprytniejsi. Nasze floty jak widać przetrzepane z ciężkiego sprzętu ale spinamy poślady i lecim dalej:) Zaraz po czerwonym RW jaki zobaczyłem przypomniał mi się pewien cytat: ,,Każda poraż…
-
ACS;Matiw i Nabu san [FenikS] vs adg [hYBRIS] , Manwe [FRG]- 1929,22%
PostMatiw, proszę cie :)Janusz Korwin-Mikke w bardzo podobny sposób odpiera zarzuty jak nie masz konkretów to przemilcz a nie odpowiadaj dla zasady. agd przedstawił fakty ( zacytowana wiadomość od Manwe) Odnieś sie jakos konstruktywnie do tego a nie czaruj bajdocją. Z mojej strony to ostatni post w tym temacie.
-
ACS;Matiw i Nabu san [FenikS] vs adg [hYBRIS] , Manwe [FRG]- 1929,22%
PostNapisałem juz elaborat o tym co myślę na temat tej perfidnej akcji ale ...skasowało mi sie Mimo spięć na boardzie do tej pory miałem umiarkowane zdanie o Nabu i Matiw, teraz pokazaliście panowie co sobą prezentujecie. Czekam na następne finezyjne ST wykonane z waszym udziałem.
-
TOP1 ACS; Zupa z kur wielu [WOLF], Badfinger i morpheus [INFAMOUS] vs marquez71 [G_G] - 1571,16% + zbiórka
PostZupa, Bad thx za ciekawą wycieczkę. Pewnie jeszcze wspólnie coś razem odwiedzimy:)