Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Nie dokońca potrafię zrozumiec co kolega mial na myśli pisząc wstęp ale jedno jest pewne NIE ROZBIŁEŚ SIE I NA PLUS WYSZEDŁEŚ!! gratulacje pc juz pokaźna ilość
Nabu Twoje ST wyglądają jak dobry mecz bokserski, kilka krótkich punktujących i po chwili sierpowy nokautujący ..... takie z rana mam skojarzenie przeglądając ten dział Taką ilość pacy przewiduje mieć w 2018-2019 gratuluje
Cytat od maly92losiek: „Jakich glupich rzeczy? Miales do mnie jakies 25 ukladow i masz duuuuzo wieksza sile razenia ode mnie wiec w czym problem ?” ....Nabu chyba wie więcej niż potrafisz zrozumiec ale to już jego tajemnica gratuluje Nabu!
przy Twojej flocie można to bylo zrobic prawie na czysto ale w progu by się nie zmieściło pewnie tak czy inaczej jest zysk i radość wiec gratuluje bdw. sygnatura nasuwająca podejrzenie że jeszcze kilka ferii zimowych, przerw w nauce masz przed sobą:)
Chyba trzeba rozszerzyć skanowanie o planety bo jak widac i tam sie fajne kąski trafiają:) Darthy gratuluje bo udowadniasz że nie potrzeba floty top1 zeby znaleźć się w tym zacnym dziale
Trzeba reagować na Nabu posty Dnia 18-09-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor morpheus [SPECTRE] ________________________________________________ Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca Szapp [N H] ________________________________________________ Mały transporter 6.219 Duży transporter 7.562 Lekki myśliwiec 1.150 Ciężki myśliwiec 302 Krążownik 1.880 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 750 Sonda szpiegowska 8.407 Gwiazda Śmierci 2 Pancernik 1.499 Wy…