Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-54 z 54.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
leciałeM na Gąski i w układzie był kubanczyk dziwne bardzo że tego stek nie wrzucił pozbieraładnie wszystko prócz 80mln mety. Multi konta odbudowa będzie pozdrowienia tych co mnie nie lubia thx amfs/mfs youtu.be/SVmox6EM3VA Dnia 25-05-2018 01:21:52 następujące floty spotkały się w walce: Agresor malach33 [MFS] ________________________________________________ Okręt wojenny 8.933 Lekki myśliwiec 56.073 Krążownik 6.670 Pancernik 4.684 Mały transporter 11.782 ________________________________________…
-
Lot for fun pozdro MFS Agresor Malach33 [MFS] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 4.434 Okręt wojenny 790 Krążownik 1.140 Pancernik 230 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Adamoko2gpl [ZADYMA] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 217 Ciężki myśliwiec 8 Krążownik 409 Okręt wojenny 36 Recykler 305 Sonda szpiegowska 179 Pancernik 86 Wyrzutnia rakiet 2.345 Mała powłoka ochronna 1 ______________________________…
-
robson [ELITE] & Mordakaczora [B_N] vs. KacperRW [NKH] - Pokonany przez znajomego z BUDDY ~16.7%
Postbrawo @KacperRW klamstwo trzeba ujawniac its only game a czasami ludzie dla cyferek sprzedadza .... by byl zysk ps good game have fun
-
robson [ELITE] & Mordakaczora [B_N] vs. KacperRW [NKH] - Pokonany przez znajomego z BUDDY ~16.7%
PostCytat od KacperRW: „Cytat od robsonback: „a po drugie nie miałem Cię w buddy kiedy Cię zaatakowałem. ” 1. Nie wiem po co wymyślasz, z tego co widzę przez cały atak mnie ani razu nie skanowałeś. Może dlatego że ze znajomych widziałeś że jestem nie aktywny. Ostatni skan zrobiłeś o 17:57, gdy zaatakowałeś o 19:01. Ciekawe 2. Nie umiem wstawiać zdjęć, ale łap ssy. Od kiedy mam cię w znajomych - scr.hu/OZqoJD Kiedy był atak - scr.hu/X4ZLm4 Kiedy mnie usunąłeś - scr.hu/X4ZL8W Ciekawe czemu usunąłeś mn…
-
PostCytat od Billie the kid: „nkh co to w ogole jest graty stejka robson krzykaczami sie nie przejmuj przetopu Wani ” jakimi krzykaczami ??.czy posty lamenckie??? gadamy normalnie .czytaj z uwaga forumowy asie @Billie the kid
-
PostCytat od robsonback: „Niestety ale to starcie powinienem ja wstawić a nie TY!!! a po drugie nie miałem Cię w buddy kiedy Cię zaatakowałem. Tak jak mówiłem uważaj z kim zawierasz znajomości. Pozdrawiam ” no to widac z kim . sam sie okresliles. sroda popielcowa wiec sam posyp glowe popiolem.
-
Post@KacperRW bez stres odda co zabral . chcialbym tez dopisac ze nie sle sie sond 4 sec przed atak . pozdro nkh