Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Cytat od empe: „St praktycznie przez wsnr zawładniete heh Graty Badyl ” Graty wlotu Badi !!! @empe - z doświadczenia wiem, że do działu ST trafia tylko ok. 50% rzeczywistych STarć odbywających się na UNI ! Twoje pobożne życzenia w takim razie są jednak wielce przesadzone Obrońcy pakiecik Szo !!!
Wujku - mogłeś zostawić choć trochę na Szo, a nie tak dobijać leżącego No nic pewnie to i tak go tak nie dobiło jak główna flota więc... graty i przetapiaj !!! bERN - Spokojnego czasu na decyzję
No Panowie choć nie gram to jeszcze jaskółki do mnie docierają z takimi wieściami No szkoda bERNiego, ale jak to w tej grze na każdego przyjdzie kolej Z tego co gadałem z bERNim to zasnęło mu się i to chyba porządnie No nic najważniejsze, że się wyspał, a Wam graciochy za zysk na mega wypasie !!! bERN - Tobie co tam postanowisz
Jak nie ma celów i brakuje czasu to ... rozbijasz bunkry ??? Miodzio - graty bERN Jest zysk więc ... nie ma do czego się przyczepić Najważniejsze by było do przodu Obrońcy Szo ale nie bunkra
Cytat od empe: „Złom cały mój tym razem kontry nie było ” Graty empe - no bERNi na urlopie to się udało Przetapiaj i nadrabiaj Obrońcy Szo choć bardzo śmieszna i zarazem smutno znaleźć się jednego dnia po obu STronach Mocy
@lpiwo - szkoda bo takie danie dupy boli najbardziej Sekundy brakowało i nie musiałbyś odbudowywać ale ... Szo !!! Sandaczu graty wyczucia czasu - to chyba oSTatnio jedyny czynnik powodzenia przy ST Wszyscy się pilnują
Brawo Panowie - świetny wlot i może nie do końca po naszej myśli ale .... jeST zabawa Obrońca w ciągu kilku minut postawił 4k recy i zaczął wiosłować - nasze śmieciarki nie miały szans Złom w całości po jego stronie więc chłopaki są trochę w plecy (bERNi mniej bo ustrzelił życzenia ) Satysfakcja z akcji super bo ustrzelona spora flota i było ciekawie nad ranem na kacu po opiciu i obżarstwie wigilijnym Także spoko - naSTępnym razem będzie lepiej
Szkoda porzone ale faktycznie przy jego eko Szo będzie szybkie Agresorowi gratulacje wyczucia czasu - niestety nie zawsze jest po naszej myśli a Ci uparci (czyt. ciągle online na OG) mają wynagradzane Przetapiaj na eko
Graciochy bERN !!! Znowu kaczynski i 9 życzeń - brawo Teraz już na urlopie więc chyba musi od Ciebie odpocząć Obrońcy wypoczynku, a Tobie przetopu na latajki
Dobra passa bERN Twoja i RETRO - jedyna słuszna STrona Ładnie siadło i znowu moje turborece w akcji Przetapiaj i chcemy więcej !!! Obrońcy zazdrościmy wyleczenia z nałogu
Normalnie Lordzie widać oSTatnie moje prośbo-rady poskutkowały bo jesteś tu ponownie i jeszcze większy % ale jaki zysk ...fiu fiu Przetapiaj i lataj dalej bo Te twoje pance to robią spustoszenie w galaktyce Obrońcy Szokiecik
@Lordzie - widać juuż na dobre zagościłeś po odpowiedniej STronie Tytanów Gratulacje - jest fajny % i zysk choć pogłoski były o wioślarzu Obrońcy Obrońcy Szo bo coś tam podebrał !!!
No proszę ledwo do nas przystąpiłeś i już eSTek - graciuchy @Marbax - pięknie pojechane Mam nadzieję, że to początek siania ZARAZY w Twoim wykonaniu na tym uni Obrońcy lizaczek lub szpadel na odbudowę