Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 241-260 z 297.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• No no - powodzenia obu stronom Już zaczynam spawać śmieciarki Niech będzie czysto i wygra lepszy !!!

• Brawissimo Monk - bardzo ładnie ci to wyszło i % i zysk (zwłaszcza tak tanim kosztem zarobiony). Teraz trzeba ci moona postawić aby inni nie chcieli jednak twej raczkującej floty za szybko ugasić Atakującemu w sensie przegranemu Szo i zimny prysznic by czasem racjonalnie pomyśleć podczas zemsty P.S. Dzięki za pozdro.

• Pięknie - widzę ciśniesz ST jak szalony Dobrze, dobrze - przetapiaj i niech flota rośnie Obrońcy pozostaje tylko pakiecik Boba Odbudowniczego !

• Pięknie Monk - graty !!! Flotka rośnie najważniejsze Obrońcy Szo, a Ty przetapiaj na więcej !!!

• Siemanko - chyba bodajże moje 3 ST na tym uni Weszło i fajnie choć sama organizacja była dosyć mozolna Floty zlatywały się na atak związku z 3 galaktyk i śmieciarki były doprodukowywane w ostatniej chwili Pozdrowienia dla sojuszu TERROR - zwłaszcza dla Bumera, Gideona, Jantara, marcusa i dante; dla innych z buddy oraz tych co będą czytać. Coś widać zaczyna się ruszać w kwestii szukania celów ale nadal brak czasu by coś większego upolować No nic Obrońcy Szo (5 reków już zebrał mety bo mi zabrakło…

• Graty sąsiedzie Flotka rośnie i bardzo dobrze Przetapiaj na pance i mięsko ! A obrońcy niech dobuduje obrony bo widać.... za mało

• No no - pięknie Graciochy za czyściocha i jeszcze moonik - normalnie pakietowo Dla obrońcy by nie było smutno też pakiecik Boba Odbudowniczego

• Ciężko ? A nie było tak lata temu i jakieś ST powstawały Na początek można przecież zacząć skromnie od powiedzmy 30%. Ja wiem, że ACS to fajna rzecz ale .... na retro trzeba starych sztuczek - wyliczania z PZ czy innych zwracanek, ataki z lotnych kolonii czy bombardowanie wspólnie z kolegami z soja jakiegoś bunkra i potem triumfalny wlot w niego No i jeszcze teleporty zaraz sie pojawią. To uni potrzebuje czasu P.S. Dzieki za konwerter - szukam celów na powyżej 30% i wtedy wklejam

• Nie wiem jak u Was z parciem na ST ale można by jednak coś takiego w końcu zacząć wklejać Floty już swoje potrafią więc byłoby co pokazać Może to by rozruszyło to Uni jeszcze bardziej. Poza tym Wojny też przyciągały jakąś część ludzi w sojuszach by wchodzili na forum i komentowali. Wiem, że jest temat starcia na EB ale nie ma progów i w sumie nikt tam nie zgląda Jak się gra to jednak tych polskich kont to może być bardzo duży % na tym Uni i fajnie by było trochę się poganiać Co WY na to ??? P.S.…

• Cytat od Darth Kisiel: „Po aktualizacji firefoxa nie działa już fox game, mimo iż wartość w config jest prawidłowo ustawiona. Czy ktoś ma podobny problem i wie jak go rozwiązać ? PS Czy ktoś ze starego U3 gra ? Sojusz GFS lub AGMW ?” Musisz zainstalować wersję 47.0.1 czyli poprzednią i tam będzie śmigać Na tych powyżej nie działa niestety.

• Graty Panowie !!! Piękna historia i uwielbima czytać takie RW Za dużo jest takich spontanicznych bez adrenaliny - a tu piękny majstersztyk ! Bravo dla OLDa - tak dalej jak ekonooma przystało - złomuj i niszcz Obrońcy Szo i lepszych kolegów/ koleżanek do wsparcia na podstawkę następnym razem !

• Ze wspólnego latania sojuszowego to pamiętam - wspólne rakietowanie bunkrów, pożyczki reców lub wojny Same starcia to walka 1 vs 1 i do bez żadnego stosunku flot tylko pure siła flot

• Kolonizacja...

heptun - - Server Epic Blue 2016

Nowo narodzony serwer Dalej/później będzie lepiej Ja trafiłem na razie 43 pola

• Szkoda sojusznika - tak szybko się odbudował po ostatnim złomie. Teraz urlop ale mam nadzieję, że znowu będzie szybkie SZo !!! Agresowrowi graty za wyczucie - faktycznie chyba wyczekane i pewnie nie do końca była wiara, że wejdzie

• No proszę fiu fiu - zima w reckach ale kto nie lata ten nie będzie zezłomowany Innym zawsze to grozi !!! @Ruda - Szo widać w trakcie więc pewnie rewanż będzie RONIN - graty za akcję !!! Wyczuwam jakąś nadchodzącą wojnę na tym Uni i może podobnie zaciętą jak z GoZ Zobaczymy !

• Nieważne jak i nieważne czy tak to się wyliczyło - ważne, że złom w Waszych śmieciarkach Graciochy dla zespołu !!! Przetapiajcie na pokojowo-ekonomiczne rzeczy !!! Obrońcy - mniej wiary w jakieś auto ustawiajki - jak sam nie odbierzesz lub wyślesz FSa to nie masz 100% pewności, że flota jest bezpieczna No i jak chcesz to życzę SZo lub urlopu

• Cytat od m.o.u.s.i.k: „Pzt został namierzony bardzo szybko.Nie zebraliście całości bo skromnie ale podebrałem 250 recków. Paliwo na fsie jeszcze było inaczej pozbierał bym co do śrubki. Na pociechę wyczyściłem abrze 2 moony i jednego chyba jeszcze Kochan mu załatwił. Graty starcia i szczęścia ze złomem.” Normalnie Klub Sępa Niech Wam idzie na przetop ale ..... w kopalnie poprosimy Peace

• Coś WINTERy nam się rozchulały - czyżby zima w tym roku miała przyjść szybciej niż zawsze Graty wlotu i przetapiajcie na kopalnie najlepiej bo floty to już za dużo macie Obrońcy Szo i respekt za postawę

• Cytat od Ruda: „Ładnie, OLD ma coś przerąbane z nami Graty, top i rośnij. + za Rammsteina :D” Dużo już latających nie zostało w soju więc nie ma co się martwić - w końcu jesteśmy tylko górnikami Jeszcze raz graty za wlot i dałbyś już spokój Zielu z tymi skanami

• Szkoda sojusznika ale niestety czasami tak bywa, że ważniejsze są rzeczy i człowiek tylko w myślach sobie robi nadzieję, że flota zwłaszcza na tym uni po długich godzinach zapomnienia jeszcze stoi Niestety u abraaa tym razem nadzieja nie była szczodra i podarowała mu krótki urlop Wraca na pewno i odbudowa z sojuszem potrwa krótko więc szybko z powrotem będzie złomował Agresorowi wielkie graty za wyczucie czasu