Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Fajny % wykręciłeś - graciochy !!! Jednakże patrząc co stało się potem czyli kontra recków pokazuje, że w topce ST trzeba być czujnym Wszyscy ci patrzą na flotę i nikomu nie można ufać !!! Graty raz jeszcze starcia ale widać, że przyda ci się także Szo
Wyliczanki to największy kunszt na OG oraz prawdziwy skill flociarza !!! CZapki z głów Panowie i graty akcji !!! Zysk Wam wyszedł pokaźny więc będzie na nowe zabaweczki Obrońcy Szo bo bez śmieciarek to trudno o zyski w nowych RW !!!
Gratulacje - szkoda sojusznika ale z tego co mi wiadomo nowy właściciel nie zalogował się na przekazane konto Wstrzeliłeś się więc idealnie i od razu nakreśliłeś nowemu właścicielowi kierunek ekonomiczny rozwoju tego konta Widać masz ostatnio dobrą passę więc ciśnij dalej, więcej i na bogato
@bERN normalnie ciśniesz te ST jedno za drugim - graciochy ! No szkoda tego twardziela OW bo byś jeszcze coś sfarmił ale i tak jest za co nowe stateczki pospawać !!! Buduj i dalej lataj !!! Obrońcy lizaka na pocieszenie
Dopiero dziś się wpisuje bo jakoś zapracowany ten weekend - graty Monk ładnie się rozbijasz po uni Widać flotka się rozwija to i częściej gościsz w tym dziale Obrońcy odbudowy jak najszybciej byś znowu znalazł się w ST
No pięknie widzę, że z nudów druga wojenka Miodzio - śmieciarki już się spawają w stoczni A obu stronom ZWYCIĘSTWA !!! Powodzenia i dawajcie jak najwięcej RW.
Brawo brawo Monk - coraz lepiej i flotka rośnie Przetapiaj i poluj dalej !!! Piękny % i zysk !!! No i dorabiaj śmieciarki Obrońcy "dobre słowo" na pocieszenie i odbudowy !!!
Graty totoro ! Niestety szkoda sojusznika i chcieliśmy by został ale ..... teraz już życzymy mu spokoju w realu !!! P.S. @totoro - nie mogłem dostać odpowiedzi od Gideona ale jak został ustrzelony ? Flota stała ? czy falanga ??
Normalnie ciśniesz te ST jedno za drugim - brawo !!! Graty za taki progress i przetapiaj na flotę, eko czy co tam sobie wymarzysz !!! Obrońcy lizaka na pocieszenie P.S. Ta Twoja falanga chyba jest z jakimś upgradem bo u mnie jakoś tych celów nie widać
Piękne tankowanie i to jeszcze do WOJNY !!! Nic tylko gratulować a Tobie życzyć przetopu na co sobie zamarzysz Obrońcy pozbierania się i szybkiego powrotu do gry
No to chyba to postawiło kropkę na "i" w temacie Waszej Wojny Mega ST ale to 1kk zabrakło ciut ciut No nic przetapiaj dalej i czyń na tym uni "czystezlo" Graciochy raz jeszcze !!! A kocurkowi szybkiej odbudowy jak tylko będzie
No to żeś teraz przywalił z grubego % !!! Graciochy totoro - widać cierpliwość została nagrodzona z nawiązką ! Przetapiaj by mieć czym zrobić 1k % A Obrońcy to już chyba sprawa się wyjaśniła i konto to weźmie ktokolwiek
No szacun za takie wloty - 130 plazm No i po co Ale niszczycieli to masz troszku - fiu fiu. No i w ogóle flota top1 robi wrażenie Nic tylko przetapiaj dalej ! A obrońcy spokojnego EKO i odbudowy ewentualnie jak mu się zachce !
Gratuluje - widać flota rośnie a Ty sukcesywnie coś wrzucasz Świetnie, przetapiaj i naSTępnego ci życzę sąsiedzie A obrońcy dla osłody lizak lub " łopata " do odbudowy !!!
Na początek chciałbym nadmienić, że przygotowania do tego ST wyglądały książkowo i w sumie wszystko szło jak po maśle Niestety ..... musiało się coś spierdzielić ale to tak jest jak się gra, pracuje i załatwia tysiące innych spraw podczas dogrywania ataku No nic złapane na falandze powracające Transportuj - szacun i graty dla Obrońcy bo przepisaliśmy ostatnie 30 minut lotu o tym jak nie powinien robić FSów Do tego miejsca kiedy walnęło i zobaczyłem RW było OK ale jak zobaczyłem PZ-ty to dopiero …