Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 201-220 z 297.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Troszkę mnie nie było, a tu taki duet w obronie Graty chłopaki ładnie to poczyniliście !!! Dzięki za pozdro, a atakierowi .... no cóż wyciągnięcia wniosku z ataku i Szo !!!
-
Gratulowałem na PM i tutaj też gratki za wyczucie czasowe Normalnie odświeżałem ale prace w ogrodzie z rodzinką jakoś mnie pochłonęły to wykorzystałeś lukę Dwa ataki co szły na inne planety cofnąłem ratując floty i surkę. Zebrałem 10kk złomu ale i tak zlamiłem bo teleportowałem tylko 100 śmieciarek zamiast 300 z innej planety Ważne, że tylko to mi zdjęły te "niedobre" ZBOCZKI Odbudowa już w 50% zrobiona, a spadek o 2 miejsca w statystykach jest dla mnie powodem by do końca tego uni szukać zemsty…
-
Graty Nalewka ! Tego właśnie nie rozumiem w takich graczach - pierwszy złom i rzucają konto i idą .... do otwarcia nowego serwera. A odbudowa a zabawa i pokazanie, że się można podnieść i walczyć dalej ...ehhhh szkoda gadać. No nic demolka skończył więc staje się dla wszystkich farma i wylatuje z TERROR Jeszcze raz graty choć po przytoczonych okolicznościach to szkoda, że my go nie zezłomowaliśmy to by w sojuszu zostało Szo nie będzie !!!
-
Normalnie czytam to i .... przedszkole w sojuszu Ręce opadają - ja nawet chciałem do tego dołączyć bez żadnych szczegółów więcej ale Chory napisał, że we dwóch lecą ! Po godzinie jak pytałem się co tam z ich wlotem to pisze, że jeszcze 40 minut do celu No tak to chyba na (i)dlera można lecieć w ciemno ale na aktywnego gracza ??? Ja w 20 minut jak nie dolatuje do celu to zazwyczaj zastanawiam się czy nie będzie wpadki bo to już wystarczająco czasu na podstawkę. No niestety jakoś duet im nie wysze…
-
Szkoda sojusznika ale no nic ZBOCZKI już mają taką siłę ognia, że to kestia czasu jak wszystkie floty TOP20 będą w ich śmieciarkach !!! Gratuluje wyczucia czasu bo Papa pisał, że zabrakło sekundy i podniósłby flotę Mam nadzieję, że szybko się podniesie. Coś złomu skubnął i w doku też się coś odbuduje - mam nadzieję, że będzie grał Także SZo i naSTępnym razem mam nadzieję, że po jedynej słusznej stronie !!!
-
Taakie tarcie to nie można by zostawić bez gratulacji ani żadnego wpisu Gratulacje dla obu sojuszy bo Wojna jest naprawdę na wysokim poziomie i akcje coraz barwniejsze !!! Po ostatnim RW myślałem, że ZBOCZKI już nic nie wymyślą a tu takie wyliczanko-macanki księżycowe Matematycznie i skillowo wymiatacie ale i RETRO ma paru dobrych graczy z jajami co pokazali dziś przy obronie totoro ! Brawo Panowie !!! Obu stronom Szybkiej Odbudowy ale wszyscy macie odpowiednie zaplecze więc za tydzień zapomnici…
-
Kornel & Sexus & Siwek [RETRO] vs [ZBOCZKI] mateuszgg & zly sen & czystezlo & NB88 - 2496% DO WOJNY
PostNo to jest kwitesencja Ogame - starcie dużych flot i to jeszcze na Wojnie ! Graty dla obu stron bo RW zacne
-
@Monk - tradycyjnie dzięki za pozdro i wielkie graciochy za naSTępne świetne RW w barwach TERRORu Flotka rośnie i motywacja do gry jest więc nic tylko przetapiaj na co ci się zechce Obrońcy to tylko lizaka wręczyć i przypomnieć by floty na moonie nie zostawiał samopas P.S. Ja też chyba w końcu muszę poszukać czegoś do zezłomowania bo zazdrość bierze jak się na to patrzy