Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Dzięki za pozdro ! Fajnie Cię widzieć znowu w tym dziale - jednakże ty latasz jak sinusoida raz na dole a raz na górze - takiś jakiś niestabilny chłopcze Przetapiaj i niech rośnie flota - potencjał jest i widać, że jakieś cele też się trafiają Do naSTępnego po dobrej STronie mocy Obrońcy to chyba lizaka i oby następnym razem lepiej się pilnował
Graty Omka sąsiedzie - widać coś znalazłeś Czasami zysk jest na drugim miejscu a zwłaszcza na tym Uni gdzie o dobry "kąsek" coraz trudniej Obrońcy Szo i jak napisał bERN wyżej lepiej chyba zainwestować w budynki czy badania bo w bunkier da się wlecieć
@bERN - normalnie mistrzostwo - dosyć, że CZYŚCIOCH to jeszcze dexu starczy ci na następny tydzień latania Pięknie - po złomie zostało już chyba tylko wspomnienie Obrońcy Szo !!!
No i z nowy złom a gdzie inni na tym Uni ? Trzeba samemu też chyba poszukać Graty bERN !!! Obrońcy Szo bo szkoda go na pożarcie realowi lub innemu Uniwersum
To chyba tylko mojego wpisu tutaj brakuje - Graty ZBOKI - nikt inny nie byłby w stanie tego zrobić Chyba jako jedyni macie sondy wszędzie i flociarzy inwigilujecie w dzień i nocy - nadarzyła się okazja więc jest złom @bERN - jak już pisaliśmy odbudowa w toku a płaczu wielkiego po swojej flo nie ma Do naSTępnego po tej właściwej już stronie brachu
Widzę, że sąsiad znalazł w końcu jakiś cel bo sondy ostatnimi czasy jakoś przypadkiem przylatywały do moich portów kosmicznych Ważne, że po prawidłowej STronie - przetapiaj dalej na żelastwo lub w kopalnie dexu Obrońcy pewnie nowego konta bo to znowu GANJA
Brawo demolka - fajnie, że rośniesz z flotą - większy może większy % zezłomować - także z tego zysku przetapiaj Jest dobrze i dziś WATAHA chyba ma dzień bo drugie ST - fiu fiu Obrońcy pakiecik pocieszająco-odbudowywujący
Fajnie bERN, że ci to weszło i chyba w tych rewirach co latasz to już nikt nie złomuje Szkoda tego złomu ale wydaje mi się, że na biednego ostatnimi czasy nie padło Przetapiaj sąsiedzie Obrońcy Szo bo ma za co
Twoja odbudowa w iście expressowym tempie cieszy niesamowicie - szacun i graciochy za ST !!! Niejeden by się załamał i rzucił konto - brawo i przetapiaj na pancerfausty Obrońcy w taki razie
Już koledzy z piaskownicy zazdroszczą bo TOP1 SOLO ktoś spoza "klanu" wywalczył i będzie obrzucanie się błotem @bERN - spokojnie nie daj się sprowokować - jeszcze raz GRATY bo się należą !!!
bERN graciochy stary - cieszę się niezmiernie, że Ci weszło Jak pisałem - na tym odludziu zdążyłeś śmieciarkami obrócić No i teraz z tego zysku musisz postawić ich chociaż parę k bardziej siedzi na Virgo więc Szo raczej nie będzie Przetapiaj na co ci się tylko zamarzy bo masz potencjał
ZBOKI przestańcie siać TERROR w naszych flotach Gratki majtas - ładny % i zysk przytuliłeś ! Co się dzieje ledwo wróciłem z urlopu a floty z soja padają jak muchy @gacu - dasz radę więc życzę ci Szo - nie ma łatwo trzeba się odbudować i farmić ZBOCZKÓW Zezłomować na razie nie ma mowy ale ...
Ponownie GANJA to może to pod tym nickiem ukrywa się znowu cwks vel cls vel Reling Wcale bym się nie zdziwił No nic graty dla Agresora a dla Obrońcy jak moja teoria spiskowa się potwierdzi .... nowego konta
No nic szkoda sojusznika ale widać tak musiało być lub trzeba bardziej być przewidywalnym z tymi FSami Mam nadzieje, że vojtekf się odbuduje i życzę mu Szo !!! ZBOKOM gratuluję i oby oSTatni raz
No dziś chyba Czarny Poniedziałek dla TERORR-u i na naszych flotach siały go chyba ZBOCZKI Normalnie jakieś fatum i 3 floty padły gratki wyczucia i zysku Sojusznikowi Szo i mam nadzieję, że jednak będzie !!!