Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-160 z 268.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Drugie już dziisaj czyszczenie bunkra, w poszukiwaniu czegoś więcej... @Guderian - mamy podobny timing. Agresor Subedej [TIME] ________________________________________________ Krążownik 12.067 Pancernik 5.049 Okręt wojenny 11.143 Lekki myśliwiec 86.094 Ciężki myśliwiec 4.403 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Bandit Callisto ________________________________________________ Duży transporter 1 Okręt wojenny 100 Recykler 73 Sonda szpiegowska 10 Bombowiec 100 Sate…
-
Dawno nic nie wrzucałem, więc majwyższa pora. Pozdrawiam sojusz TIME, wszystkie NOOBy, buddy, buddy, którzy nie są w buddy oraz @BoG - dzięki za latawce. Dnia 18-05-2019 23:11:12 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Subedej [TIME] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 100.698 Ciężki myśliwiec 4.803 Krążownik 12.622 Okręt wojenny 11.248 Pancernik 4.870 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Obrońca Szklana [Smoky] _____________________…
-
Gra o Tron
PostVarys sam to wiedział wcześniej, on wszystko wie.
-
Łeeee, nawet krążki nie wystartowały. Mogę zostać posądzony o plagiat, ale "2/10" samo się prosi o wpisanie, więc 2/10.
-
Gratuluję starcia! Trochę mnie dziwi skład floty obrońcy, ja mając 1/3 jego składu mam 7k recków, ale co ja tam wiem ... ? Przetopu i udanej reszty majówki TRowcy, @abecaduo podniosę średnią narzuconą przez gikera i dam 8/10.
-
Gra o Tron
PostCytat od Starrk: „ A, no i nie zapominajmy o obiecanej największej bitwie w historii, większej od bitwy o Helmowy Jar ” Wybacz, ale to tak jakby porównwywać każde Heroesy bez 3 pionowych belek do Heroes III, możesz to zrobić, ale i tak każdy Cię wyśmieje. Nie porównujmy Tolkiena do gówna. Pozdrawiam.
-
Te floty są po prostu zbyt duże... Graty, ale jak Was dogonić?
-
Gra o Tron
PostNight King niczym Darth Maul ze Star Warsów: największy kozak zginął w tak łatwy sposób...
-
Gra o Tron
PostNight King to Brynden Rivers a.k.a. Three Eyed-Raven. Pozdrawiam.
-
Cytat od mismalinowy: „Kupie dex, ” Jeszcze Ci mało? Gratulacje, a obrońcy pogratuluję postawy oraz nie życzę bana, odbudowuj się i wracaj!
-
Widzę Panowie bez litości latają na starych kamratów, no cóż, To Tylko Gra jak głosi jeden z sojuszy na Fenrirze. Bestia SzO!
-
Engineer Vela [WIAARA] vs. Wronek + [T R] czyli mismalinowy, Szutruk-Nahhunte & Gonzo ~ 19821.32%
PostA ja chciałem dzisiaj tankować u Wronka, dobrze, że odpuściłem, bo możliwe, że znowu bym się odbudowywał. Święta na bogatości, bilans i tak macie na gruuuuuuuby plus. Szacunek. Dziękuję za pozdrowienia i pozdrawiam również! Chyba hasło "do jutra" nie będzie przesadzone?