Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 268.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Void: „Nie używam rynku, bo tam są same bezsensowne oferty. Ewentualnie raz na jakiś czas sprzedam niepotrzebne statki z ekspedycji, kupię pioniery albo pełzacze i nic więcej. Chociaż nawet z zakupem czegokolwiek są tam problemy, bo stawki są po prostu za wysokie. Nie chcę kupować 1000 pełzaczy, pionierów czy 100 000 000 metalu, a tam są prawie tylko takie oferty. Ale jeśli dam zapytanie na coś bardziej realnego, to zwykle długo nie wisi. Ogólnie mi ten rynek pomógł pozbyć się nadmiaru …
-
Cześć Leda. Jak już wszyscy zauważyliśmy, równowaga ekonomiczna na naszym uni praktycznie nie istnieje ze względu na brak handlarza. Wszyscy mamy za dużo metalu, brakuje kryształu i nie ma za co latać. Opancerzenie za parę tygodni będzie się badać zbyt długo, żeby utopić w nim kolejne grube miliony surowca, a nawet ludzie mający alergię na bunkry będą posiadać po 20k WR na każdej planecie. Stąd kieruję zapytanie do ludzi przy sterach, czy planujecie coś z tym zrobić? Po wprowadzeniu 7.1 tylko na…
-
Równowaga klas
PostCzy właśnie napisałeś, że otrzymałeś z jednej ekspedycji 6,5kk kryształu przy niecałym miesiącu od powstania uni?
-
Gratuluję trafienia. Proponuję odstawić emocje na bok i poczekać, co czas przyniesie. Wiadomo, że te błędy zostaną przedstawione odpowiednim podmiotom i zostaną naprawione. A przynajmniej te z antigame. Co do spostrzeżeń o nierównościach - wybrałem zbieracza, aby maksymalnie przycisnąć eko przez pierwszą fazę uni, a później bez zmiany "profesji" przerzucić się na flotę. I faktycznie widzę, że moje przyrosty są o dużo dużo większe niż przyrosty innych graczy w rankingu, mimo iż nie wydałem do tej…
-
Gratuluję starcia, na tym uni macie fajne nicki, nie to co na starym. [ciach] Administrator Forum Toadie:Offtop
-
Jest jak napisal giker, wlecial pare minut po moim powrocie, zalogowalem okolo 2 w nocy, zobaczylem, ze spadlem w rankingu i wylogowalem. Jak skonczylem, tak skonczylem. Mozecie sobie pisac co chcecie, czasu nie cofniecie, a ja nie zaluje. Wszystkim zycze milego dnia, przewietrzcie sie i skprzystajcie z czasu jaki macie do dyspozycji, poki jeszcze nogi Wam dzialaja.
-
Gratulacje. Gra w ostatnim czasie zdziałała bardzo dużo złego w moim życiu, dlatego flotę umyślnie zostawiłem na noc z nadzieją, że rano jej już nie będzie. Jedyne co mnie motywowało ciągle do logowania to ludzie, których tu poznałem, którym bardzo dziękuję za wspólne rozmowy i spędzony czas - wszystkich standardowo pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję. Cóż powiedzieć, jestem Ci wdzięczny giker, dziwnie to brzmi, ale wreszcie spokój. Trzymajcie się wszyscy, wszystkiego co dla Was najlepsze!
-
Alko FS to słaba taktyka. Gratulacje chłopaki, hodowla drobiu zlikwidowana.
-
Parę nowych krążków z tego będzie. 111111 przekroczone, terazz 222222 czy 1111111? Życzę tego drugiego. Trzymaj się Sower! Szerokości!