Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 61-80 z 268.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• 15 - 0% dodatkowej krychy i morze dexu.

• Cytat od wampek: „Cytat od Poka Bydlaka Smierdziela: „a na uni z ładownością sond trzeba farmić,blablabla ” Farmisz kiedy chcesz, jest to zysk dodatkowy. Ale by odkrywca zyskiwał więcej od zbieracza, którego to bonus działa nawet wtedy gdy ten leży do góry brzuchem, musisz wykonywać cały czas te same mozolne czynności. ” Ale oddałbyś wszystko za ten dreszczyk emocji, który odczuwasz, gdy włączasz zakładkę wiadomości zatytułowaną "ekspedycje", żeby zobaczyć ile to tym razem kryształu udało Ci się…

• Majestatyczne starcie. Gratulacje Top 1. P.S. Czego Ty się chłopie obawiałeś? Że na pusty księżyc wlecisz?

• @Leonidas na moją odpowiedzialność.

• Nie rozumiem Waszego zmartwieniua o deuter, przecież to jest uni ze spalaniem 100%. Nawet jeśli będzie tylko parunastu lotników, to żeby podnieść 3kk floty bojowej na lot przez parę układów potrzeba +-15kk dexu, a o reckach nie zapomnijmy dodatkowo. Deuter zawsze będzie miał wzięcie.

• Akurat wszyscy gracie odkrywcami, wiec argumenty ad personam o frajerstwie w top sa slabe. Wy wiecej czasu poswiecacie na obserwacje niz ktos inny na wysylanie expow, wiec moze pora zmienic taktyke na bardziej wfektywna? Ekspedycje byly zawsze w tej grze, to nic nowego. A rynek powinien zostac z gry usuniety. Jaka firma widzac masowe marudzenie klientow utrzymuje taki sam stan produktu, zamiast go zaktualizowac? Tylko taka, ktora klienta nie szanuje.

• "Oddam"

KapitnChorazyTorpeda - - DiD Leda

Pytanie ilu zostalo z pochowanymi surowcami z buga.

• To wracaj i gramy!

• Cytat od ---Webber---: „Waterku, kupisz konto na innym uni, gdzie jest handlarz i będziesz zadowolony, albo ryneczek znów zbugują i będziesz dostawał 25kk krisu za 100k deu? kto wie! ” A co maja zrobic osoby, ktore nie poklonowaly sobie surowcow i chca grac dalej na Ledzie?

• Cytat od Ecc0: „Poruszałem już kiedyś taki temat w którejś dyskusji tutaj, niestety przez ilość bugów nie udało mi się przebić do szerszej publiczności. Rzucanie gównem i mieszanie ludzi z błotem przez parę osób z naszej topki na pewno nie jest tutaj pomocne - wyluzujcie trochę chłopaki, tego świata nie zmienicie swoimi wywodami/obserwacjami/przemyśleniami. Wracając do tematu - półśrodkiem wg mnie byłoby przywrócenie handlarza do ekspedycji. I tak odkrywcy są zdecydowaną większością na każdym un…

• Poważnie Water? Ty też a teraz ten wątek zakładasz?

• Oprócz AGR używam standardowego zestawu flociarza - kartka i długopis. To mi wystarcza, inne przydatne programy musi Ci ktoś inny podsunąć.

• Wtyczka do przeglądarki o nazwie "AntiGameReborn". Poza pokazywaniem listy z planetami i koordynantami gracza ma jeszcze parę innych przydatnych funkcji.

• Pozdrawiam wszystkich nieoddających. Agresor Ahura Mazda [ThePurge] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 52.624 Okręt wojenny 5.908 Pancernik 3.120 Ciężki myśliwiec 12.300 Krążownik 14.248 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Dwayne [Eko] ________________________________________________ Mały transporter 761 Duży transporter 1.386 Lekki myśliwiec 7.159 Ciężki myśliwiec 252 Krążownik 760 Okręt wojenny 1.844 Recykler 357 Sonda szpiegowsk…

• W top 10 8 osób chce oddać konto, Wy tak serio? Pozdrowienia @Ilusi00n @psycho i Zdzichu. Aaa noi oczywiście @Pan S Agresor Ahura Mazda [ThePurge] ________________________________________________ Okręt wojenny 5.725 Krążownik 14.380 _________________________________________ Obrońca olo [WGR] ________________________________________________ Duży transporter 524 Lekki myśliwiec 2.234 Krążownik 15 Okręt wojenny 385 Recykler 678 Sonda szpiegowska 989 Bombowiec 1.073 Niszczyciel 6 Gwiazda Śmierci 1 …

• Jest jak piszesz, ale to wynika z tego, że im wyższe są poziomy kolejnych kopalni, tym wolniej ta kopalnia na siebie zbiera, żeby się spłacić. Wzrost wykładniczy jest, ale przez pierwsze parę dni uniwersum. I to bardziej zbliżony do wykładniczego niż wykładniczy. Myślę, że śmiało przez pierwsze pół roku uniwersum, nawet jeśli nie wysyłamy ekspedycji od rana do wieczora, tylko powiedzmy 2-3 fale dziennie, to i tak odkrywca zostawia zbieracza daleko w tyle. Może aby zwiększyć konkurencyjność zbier…

• Cytat od psycho: „Cytat od Czarna Owca: „Zakładając, że wybrałbym klasę zbieracza na Fenrirze (gdyby wtedy taka obcja była dostępna) uzyskałbym w bardzo optymistycznym wariancie dodatkowe 50% punktów wynikające z bonusów klasy, pełzaczy i dodatkowego zysku z farmingów. ” Nie prawda. Pominales w swojej rozkminie wzrost wykladniczy wynikajacy z faktu ze majac od pierwszego dnia + 50%, bedziesz sie rozwijal szybciej. Kazdego nastepnego dnia, bedziesz mial +50% wzgledem dnia poprzedniego. Musialbys …

• A co się dzieje takiego na uni? Widać nie każdy widzi.

• Super sprawa, przetapiaj na ciężkie Ilu! Shimano a Ty częściej na wiadomości odpisuj, bo już raz chciałem Cię na lot na tego Pana zabrać, ale zignorowałeś.

• Przecież tam się tylko grawitony stawia, za gorąco na cokolwiek innego.