Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 241-260 z 268.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Bunny: „słyszałem, że za sure z tego starcia będziesz badal technologie laserową na 18. Super cacy i dobrze, że więcej nie wybrał złomu. Obrońcy szo ” Po co komu laserowa na 18 jak można mieć grawitony na 2? Gratulacje trafienia i SzO dla obrońcy!
-
Cytat od m.o.u.s.i.k: „Edition: A najlepsze ze w opisie skan lot bum i 7gs w składzie floty agresorowi hahaha NAPISZCIE PO PROSTU ŻE USTAWKA ” To może przyjrzyj się jeszcze raz temu raportowi i zastanów, po czyjej stronie są te gwiazdy śmierci i czy na pewno była to ustawka, czy może lot na flotę powracającą z misji zniszcz, w której mogła wyparować, ale tego nie zrobiła i Szkodnik zwyczajnie to wykorzystał. Prawda jest taka, że swędzą Was pośladki, że wiedzieliście od godziny 24 lub 1 w nocy o …
-
Cytat od Angel Of Death: „Dzieki Kapitanie za wstawienie chlopaką z Wiaary Szo bo wiem ze bedzie ja koncze gre a Noobki przetapiajcie i oby zawsze z lewej strony peace ” No patrząc na powyższe RW ja nie wiem czy chcę być zawsze z lewej strony.
-
Dalej nie wierzę w to co się stało, a pewnie jeszcze mniej wierzą Panowie z Wiary. Chciwość nie popłaca, a jak chciwość idzie w parze z brakiem opóźniania to już jest pozamiatane. Wczoraj Angelowe recki poszły w recki Wiary, zaprosił dzisiaj po odbiór reszty floty, a koledzy uwierzyli jak w pożyczkę Providenta i oto mamy poniższe starcie. Pozdrawiam standardowo cały sojusz na równi z tymi, co w nim byli, ale już nie są. (Jednak raz NOOB - zawsze NOOB) Specjalne pozdrowienia dla Konewy, mam nadz…
-
Obiecał flaszkę, ciekawe, czy postawi. Dużo gadania było, ciekawe, czy się odbuduje i dalej będzie gadanie czy latanie. Gratulacje starcia!
-
Ile paliwka, będzie na czym śmigać przez tydzień. Gratulacje, obrońca niech kupi nowe baterie do budzika.
-
Standardowo, pozdrawiam sojusz, znajomych i wszystkich latających ryzykantów. Dnia 23-01-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor KapitnChorazyTorpeda [NOOB] ________________________________________________ Mały transporter 1.448 Lekki myśliwiec 1.828 Ciężki myśliwiec 38 Krążownik 1.325 Okręt wojenny 669 Pancernik 469 _________________________________________ Obrońca Blaven ________________________________________________ Mały transporter 2 Duży transporter 30 Lekki myśliwiec 2.250 …
-
Pozdrowienia dla sojuszników, buddy i wszystkich latających i nie śpiących. Obrońca przysnął przy klawiaturze, mam nadzieję, że będzie odbudowa, której życzę. youtube.com/watch?v=pwU22xcDiJ4 Dnia 22-01-2019 03:09:22 następujące floty spotkały się w walce: Agresor KapitnChorazyTorpeda [NOOB] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 3.685 Krążownik 1.150 Okręt wojenny 661 Pancernik 393 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Grillowane Kaczki […
-
Krix stały bywalec ST, jednak nie zawsze z zyskiem dla niego. Może się przynajmniej wyspał. Gratulacje trafienia.
-
Kolega chyba dawno zrezygnował patrząc na liczbę sond szpiegowskich. Ładny procent, gratulacje.