Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 221-240 z 268.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Gratulacje. Kolejny Fast and Furious, z którym trzeba będzie się liczyć przy zbiórkach złomu.
-
Gratulacje pierwszego miliardowego zysku na tym uni.
-
Blaze Ty jakieś chińskie dzieci za miskę ryżu w tych stoczniach zatrudniasz, że tak szyko się odbudowałeś?
-
Cytat od Mari: „Cytat od roermond: „Kiedys prędkości floty X1,X2 były zadowalające.A to dlatego,że mało kto korzystał z mobilnego internetu.W dzisiejszych czasach nawet złapanie kogoś na Bfs wychodzi 1/10 prób.Przy aktywnej grze i zapchanym układzie można nawet krótkiego fsa nie robić ,jak ktoś dogląda z komorki.Predosc floty X3 na dzisiejsze czasy to powinien być minimum.Chyba,że mówimy o typowo ekonomicznym uni z garstka oseudoflociarzy.Wtedy X7 eko flota X1 dla pasjonatów. ” Ładnie nazwałeś g…
-
Gratulacje, budzik albo zadzwonił i go nie słyszałem, albo i nie zadzwonił, teraz to już nieważne. Jeśli to ten sam Amen, którego pushowałem jak doszedł do NOOB, to niezła historia Edypa się nam zrobiła, no nic, zapamiętam, żeby Cię omijać gdziekolwiek się na Ciebie natknę szerokim łukiem. Najt - gratulacje - klasa zawodnik. Jedyne dwa razy jak straciłem punkty w tej grze były z Twoich rąk. Ciśnij dalej. Odbudowy nie planuję, już raz "skończyłem" z ogame, ale zbyt wielu retoryków mam w soju i mn…
-
Po zmianie nicka już wiem, kto dał ciała, chociaż ciekaw jestem, co źle zrobił. Niby najmłodsze uni, a większe dzwony niż ten od Zygmunta w Krakowie. Graty.
-
Zastanawiam się, czpo co Szturmowiec mi leciał na 200 satelit jak coś takiego ustrzelił w nocy ... Czysta złośliwość? Nie znam szczegółów starcia, ale widzę mieliście bardzo dużo czasu, jak nawet bombowce się pofatygowały. No nic, zobaczymy czy top2 czy pseudo top2. Pozdrawiam!
-
Powodzenia obu stronom! Coraz więcej się dzieje na Uni, i to się ceni!
-
Ślicznie Panowie, Pączuś wypełniaj się nadzieniem z powrotem i jakiś rewanżyk? A póki co to mniej forum, więcej gierki, jeśli chcesz coś udowodnić. Pozdrawiam chłopaki!
-
Gratulacje, piękny wjazd. Obrońca nawet w plazmy na księżycu zainwestował. SzO wszystkim biorącym udział w starciu. P.S. Z jakiego filmu jest ten Denzel?
-
Dlatego Mari napisałem, żeby tego złomu było mniej, niż ze standardowego statku ze stoczni, ale żeby w ogóle był. Bo są gracze, którzy mają kolosalne punkty za bunkier np. na planecie matce, wchodzą jak Ty raz dziennie i zwożą do bunkra po czym powtarzają schemat po 24 godzinach. Teraz załóżmy, że złomu z bunkrów jest tyle samo ile za flotę, ale dostajesz złom na przykład tylko z tej nieodbudowanej obrony, czyli powiedzmy 0.7 (za statki) * 0.3 (30% obrony nieodbudowanej - przykładowo) = 0.21 zło…
-
Cytat od abecaduo: „Cytat od Pan Szmata: „Gratulacje, stało cała noc ” trzeba bylo zdjac ” Nie pierwsza flota olana, która była całą noc dostępna ... Gratulacje Panowie, solidne trafienie, a byłem pewien, że turbo recki to wyzbierają i sam żadnych hien nie posłałem.