Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 201-220 z 268.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
No to lecimy z kolejnym. Ktoś ukradł 9 recków złomu, nieładnie! NOOB w natarciu! Pozdrawiam sojuszników i górników na Fenrirze! Lecimy dalej! Agresor Alucard [NOOB] ________________________________________________ Duży transporter 10 Lekki myśliwiec 13 Ciężki myśliwiec 1 Krążownik 33 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca DareuszANG [ANGELS] ________________________________________________ Mały transporter 5 Krążownik 6 Recykler 7 Sonda szpiegowska 3 Satelita słon…
-
Lecimy z kolejnym. Pozdrawiam NOOBów i znajomych! Dnia 28-03-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Alucard [NOOB] ________________________________________________ Duży transporter 5 Lekki myśliwiec 25 Ciężki myśliwiec 2 Krążownik 16 _________________________________________ Obrońca Commander Auriga ________________________________________________ Mały transporter 2 Duży transporter 4 Ciężki myśliwiec 9 Krążownik 5 Recykler 4 Sonda szpiegowska 3 Wyrzutnia rakiet 3 ________________…
-
NOOBy w natarciu, pozdrowienia dla sojuszu i znajomych! Dnia 28-03-2019 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Alucard [NOOB] ________________________________________________ Mały transporter 14 Lekki myśliwiec 44 Ciężki myśliwiec 2 Krążownik 13 _________________________________________ Obrońca Director Echo ________________________________________________ Mały transporter 6 Lekki myśliwiec 1 Ciężki myśliwiec 6 Krążownik 2 Sonda szpiegowska 2 Satelita słoneczny 1 Wyrzutnia rakiet 20 Le…
-
Przetapiaj na krążki, żeby trafić go na naSTępnym.
-
Gratulacje, nowe uni za bardzo pochłonęło sojusznika. Jeśli już nic nie złowisz (w co wątpię) to pozostaje mi życzyć udanego urlopu i do zobaczenia kiedyś tam. Bóg jeden wie, ile bezcelowych lotów na mnie odwołałeś robiąc mi ciągłe aktywności skanami. Trzymaj się!
-
Wczoraj na mnie wleciał na 48k strat, zawróciłem zatrzymaj dając 2 sekundy na ucieczkę. Kolega Werner albo nie uczy się na błędach, albo jego motto to "co będzie to będzie". Nie za bardzo jest czego gratulować, ale póki co największy stejk na tym nowym uni, więc piona!
-
PM - jaki % ?
PostWystarczy 630 lmów.