Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 301-320 z 362.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Bobirek co Ty zrobiłeś .... już tyle % na het Masteen zrobiłeś aż go wyrzucili z sojuszu byś się wstydził trzeba edytować już powrócił więc nie krępuj się atakuj dalej xD
-
Cytat od Krucjo: „No niestety taka już domena graczy używających lotek zmieniających ich położenie systematycznie. Dlatego jak ja na Ciebie lecę to całą flotą - szkoda deuteru ale nie wpadnę w pułapkę w obronie No cóż jeszcze będziemy musieli się pomęczyć z Tobą, chociaż skoro Minionki mają Cię na celowniku a teraz zapewne Red Baron połasi się na Twoją flotę to przyznam że szkoda nieprzespanych godzin na tą grę Bobirkowi szybkiej odbudowy no bo niestety wpaść może każdy (chociaż można było tego …
-
Jak nie ma na co latać w nocy to bunkier też jest dobry jak z zyskiem graty wlotu chłopaki oby następny Wasz wspólny lot był z większym %%%%
-
Stało na moonie i juz nie stoi pozdrawiam cały sojusz i znajomych Dnia 18-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor xKaMiKaZe [RedBaron] ________________________________________________ Krążownik 15.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca wedeus [Raptor-S] ________________________________________________ Mały transporter 305 Duży transporter 1.003 Lekki myśliwiec 7.681 Krążownik 800 Recykler 2 Sonda szpiegowska 993 Bombowiec 200 Niszczycie…
-
St tym razem zawdzięczam Reaverowi znalazł cel na falandze, miał dużo czasu do wystartowania, co się później okazało Obrońca stał sie dla niego SŁABY :D:D Nie można zapomnieć tutaj o Plonasie, nauczył obrońce dobrze wysyłać kolonizuj z planety Dnia 17-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor xKaMiKaZe [RedBaron] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 1 Pancernik 10.048 _________________________________________ Obrońca Leman Russ [SPACE] _________…
-
Reaver Ty wszystko widzisz co się dzieje dookoła Ciebie gratuluje kolejnego st
-
a dziekuję przeczytałem i wszystko wiem jednak sie wszystko zgadza ale Ty uprzejmy jesteś
-
140 % za 2gs ?? jak to obliczył ?? to też mi wyjaśnij bo nie znam regulaminu
-
Możesz mi to wytłumaczyć w normalny sposób ???? zebraleś złom z tych GS ?? że liczysz to do wojny :D?????
-
Witam po długiej przerwie Podziękowania dla Emila który mnie obudził i udostępnił skana bez Ciebie tego starcia by nie było Dnia 15-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor xKaMiKaZe [RedBaron] ________________________________________________ Krążownik 19.062 Okręt wojenny 1.174 Pancernik 10.050 _________________________________________ Obrońca Farsight ________________________________________________ Lekki myśliwiec 10.847 Krążownik 3.265 Okręt wojenny 2.726 Recykler 2.5…
-
Przecież tu nie ma ciekawych opisów, jedynie co tu jest ciekawe to kto kogo bardziej zdenerwuje ...
-
uwierz patrzyłem na Twoja aktywność i sie zastanawiałem co planujesz, i tylko mi przychodzilo do glowy anty obrona ze masz duzo pc w stoczni i skrócisz pozdrawiam
-
Kolega chciał podstawkę zrobić ale nie zauważył ze lecę na planete xD widziałem aktywność i się zastanawiałem co on robi pz obrońcy ale i tak straty mam mniejsze więc procent do wojny dla nas xKaMiKaZe [RedBaron] vs. Jestem Nieletnia [Minionki]---- 185% Dnia 10-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor xKaMiKaZe [RedBaron] ________________________________________________ Krążownik 8.000 _________________________________________ Obrońca Jestem Nieletnia [Minionki] _________…