Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 131.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Makrela [ Minionki ] vs SupremeSacrifice [ EMERYCI ] - 203,3 % Tłuścioszek
Makrela - - Starcia Uriel
PostTym razem ławica trampków Z pozdrowieniami dla Minionków oraz znajomych Obrońcy lepszego cumowania Czeko Dnia 14-08-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Makrela [Minionki] ________________________________________________ Mały transporter 2.034 Krążownik 1.000 _________________________________________ Obrońca SupremeSacrifice [EMERYCI] ________________________________________________ Mały transporter 1.096 Duży transporter 2.060 _________________________________________ …
-
Złowiłam następną rybkę Mała - ale kryształem wypchana Z pozdrowieniami dla Minionków oraz znajomych Czeko Dnia 12-08-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Makrela [Minionki] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 10.000 Krążownik 2.000 Okręt wojenny 1.000 Pancernik 127 _________________________________________ Obrońca Tyrhan88 [VIPMEN] ________________________________________________ Duży transporter 1.808 Sonda szpiegowska 5 Satelita słoneczny …
-
Złowiłam troszkę grubszą rybcie Z pozdrowieniami dla Minionków oraz znajomych Zachowanie obrońcy bardzo honorowe , któremu życzę szybkiej odbudowy Czeko Dnia 09-08-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Makrela [Minionki] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 9.507 Krążownik 1.791 Okręt wojenny 977 Pancernik 108 _________________________________________ Obrońca NewBeginning [VIPMEN] ________________________________________________ Mały transporte…
-
CAZADOR [CAZADOR] & Scream [Scream] vs Minionki [Minionki] 5598 % - 2272 % - zakończona
Makrela - - Wojny Uriel
PostW Cazadorach porządki jakby święta się zbliżały Perfekcyjna Pani domu się chowa 13 osób zostało he he Gratulacje Minionki % do wojny
-
Małe skromne a cieszy Pozdrawiam Minionków najlepszą ekipe Znajomych i sąsiadów z 6 gali Czeko Dnia 30-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Makrela [Minionki] ________________________________________________ Okręt wojenny 386 Krążownik 518 Pancernik 42 _________________________________________ Obrońca Bashaar [RAF] ________________________________________________ Mały transporter 1.309 Duży transporter 865 Lekki myśliwiec 620 Ciężki myśliwiec 4 Krążownik 363 Sonda szp…
-
CAZADOR [CAZADOR] & Scream [Scream] vs Minionki [Minionki] 5598 % - 2272 % - zakończona
Makrela - - Wojny Uriel
PostCytat od Deeppurple: „W koncu doszło do tej wojny z miniorami. ” Rozpęd i ściana może troszkę rozumku wpadnie .. a tak poza tym życzę powodzenia obu stronom
-
ukati [MNS] & mori [MNS] & Sarmik [MNS] & Provokator [MNS] & Kanclerz [MNS] vs. Ziuteklol2017 18154.65% addio amico mio!
Makrela - - Starcia Rhea
PostZiutek dostał na pw to na czym mu najbardziej zależało Skoro tak ciężko uzyskać sprawiedliwość od osób od których wymagamy aby swoją pracę wykonywali sumiennie Ja dziękuje za czas spędzony tutaj na uni konto moje czyli top 6 zostanie skasowane ( Czeko nie pozwala mi go oddać ) bo dalsza gra po prostu nie ma sensu Życzę wszystkim wysooookich lotów
-
#11 [TOP 1 ACS] Grinder [AFGM] & Cichy86 [AFGM] & psotny [AFGM] vs. Ziuteklol2017 [MNS] & nightm4r3 [ZDI] & Angelina & Sierotek [DarkBlue] & msciciel [MNS] ~~ 11.063,28%
Makrela - - Starcia Rhea
PostCytat od czarownica: „B1TTOR10.03.2017 00:16:51Wejdę w Ciebie tak głęboko, że poczujesz wczorajsze nasienie sierotka. ” Styl wypowiedzi jaki zaprezentowałeś a właściwie jego brak pokazuje jakim jesteś człowiekiem Jakiś czas temu miałam do Ciebie szacunek bo nasze pw były na normalny poziomie na dzień dzisiejszy uważam że jesteś żałosny Gratulacje starcia
-
Bardzo ciekawa sytuacja Mój sojusznik również został zablokowany i co jest najlepsze uwaga: za to samo przewinienie ! Odwołując się dostał identyczną odpowiedz Osoba poświęcająca dwa lata gry dostaje blokadę konta za kolejkowanie badań i pozyskanie z nich surowców ? Ban na 20 lat ! Przecież to absurd !! Kolejny ban na topowym graczu . Eliminacja topowych kont ? Czekam na dalszy rozwój sytuacji