Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 181-200 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Historyczny
PostSaint-Denis
-
Tak
-
Nazwa państwa pochodzi od rzeki, jest ono gdzieś w Afryce.
-
FYROM, czyli po naszemu Macedonia?
-
Geograficzny!
PostForma terenu charakterystyczna dla koło podbiegunowego, z daleka wygląda jak równina, jest zdradliwa i może wciągnąć kogoś kto nie jest uważny. Co to jest?
-
Geograficzny!
PostOczywiście, że Iwo Jima.
-
Geograficzny!
PostUznam, co prawda chodziło mi o bayou, ale to też pasuje.
-
Geograficzny!
PostTa formacja roślinna jest unikalna dla pewnego obszaru Ameryki N, jej nazwa pochodzi z francuskiego.
-
Geograficzny!
PostCotentin
-
Geograficzny!
PostJutlandzki?
-
Geograficzny!
PostIberyjski?
-
Geograficzny!
PostTak
-
Geograficzny!
PostRzeka ta do momentu wzniesienia pewnej tamy wylewała w określonej porze roku. Co to za rzeka?
-
Geograficzny!
PostWielka Sowa?
-
Uznam bo też pasuje, a chodziło o św Stefana Węgierskiego
-
Czyszczenie ciastek i cache, jak mają być problemy to tam.
-
Si, przeniesienie planety zmienia jej temperaturę.
-
kolonizacja
PostCytat od Lord Bunkier Tytan: „A ja wysłałem już z 40-50 kolonizacyjnych na różne pozycje i zastanawiam się czy mi nie odbija Trzeba próbować, może trafić się za pierwszym razem a może i za 30 nic z tego. U mnie ładnie trafiło się na pozycji 10, 248 pól ale niestety temperatury ma same dodatnie choć to lodowa planeta a obok jest tropikalna z minusowymi o pozycję wyżej. To trochę drażni. Z kolei na pozycji 15 ciągle w okolicach 130-140 czyli poniżej średniej dla uni. ” Generalnie jak są te zakresy…
-
Historyczny
PostOWP?
-
kolonizacja
Postlatest To było przed redesignem, teraz jest największa szansa na 7-9.