Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 81-100 z 125.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Mati

Hunter - - Archiwum CT

No to jakie upodobania w szczególności? (wzrost, cera, oczy, biust) Jak nie masz to improwizuj lub napisz kto jest Twoim ideałem z mediów (aktorka, modelka itp.) Zrobisz prawo jazdy na motor kiedyś?

• Mati

Hunter - - Archiwum CT

To się tak mówi jak się jest bezpiecznie na dole A jeszcze jakieś inne upodobania odnoście kobiet? Masz drugą połówkę?

• Mati

Hunter - - Archiwum CT

Skoczył byś ze spadochronem? Wolisz blondynki czy brunetki? A może rude?

• Mati

Hunter - - Archiwum CT

A jakiś inny sport jeszcze uprawiasz? Umiesz pływać? Byłeś kiedyś harcerzem?

• Mati

Hunter - - Archiwum CT

Raczej trudno wierzyć w nic Lubisz piłkę nożną? Na jakiej pozycji zazwyczaj grałeś?

• Mati

Hunter - - Archiwum CT

Wierzysz w coś? A może w kogoś? A może w nic?

• Mati

Hunter - - Archiwum CT

Nie grałeś w Diablo..? ... Gdzieś Ty się uchował..? ... Żegnaj...........................

• Mati

Hunter - - Archiwum CT

Lubisz szybką jazdę? Za którym razem zdałeś? Lubisz parkować tyłem?

• Mati

Hunter - - Archiwum CT

Masz prawo jazdy? A masz samochód? Jakie 3 modele podobają Ci się najbardziej? (osiągalne dla przeciętnego człowieka^^)

• Mati

Hunter - - Archiwum CT

Czemu spamujesz w moim temacie? Na kogo głosowałeś w wyborach na miss ogame? marcik nie ucz go spamować bo nam się chłopak zepsuje

• Mati

Hunter - - Archiwum CT

2 + 3 x 2 = 2 x 1/4 x 2 = Lubisz matematyke?

• Mati

Hunter - - Archiwum CT

Najlepsze są pytania: tak albo nie Długo śpisz? Sam czy nie sam?

• Mati

Hunter - - Archiwum CT

Nie zadawaj mi tyle pytań na raz Od kogo ściągasz pytania? W jakiej sieci masz telefon?

• Mati

Hunter - - Archiwum CT

Lubisz zadawać trudne pytania? A na nie odpowiadać? Jakie było najtrudniejsze pytanie na które musiałem udzielić odpowiedzi?

• Mati

Hunter - - Archiwum CT

Czy moderator powinien być przeciwko spamowaniu? Czemu spamujesz? Lubisz to? Która forumowa spamerka najbardziej Ci się podoba? A Ty byś się jej spodobał?

• Mati

Hunter - - Archiwum CT

Nie mam pomysłów na pytania Zaraz zaczynam się szykować na wesele Pojawię się pewnie w niedziele dopiero... Lubisz wesela? Na ilu byłeś? Kiedy Twoje?

• Mati

Hunter - - Archiwum CT

Masz jakiś rekord na swoich uni? Eko czy flota?

• Mati

Hunter - - Archiwum CT

Ulubiony okres historyczny? Starożytna Grecja czy starożytny Rzym? Czytałeś Kamasutrę z V wieku tłumaczoną z oryginału? Są róże bez kolców?

• Mati

Hunter - - Archiwum CT

Jak Ci się pracuje na uni7? Coca-cola czy Sprite? Sprite czy Mirinda? Mirinda czy Pepsi? Borat czy Bruno? Ślisko czy chropowato?

• Cytat od Hunter: „ Jacht czy prom? Prom, bo jachtem nie miałam okazji popływać Piękne hobby, dla którego warto się poświęcić :) Pływałaś kiedyś pod żaglami? nie.. zabierzesz mnie kiedyś? ^^ Kapitan Hunter melduje się na rozkaz! ”