Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 49.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
strzelanie z armaty do muchy. przekaz jest jasny. nie próbujcie sie bronić. nie próbujcie budowac flot, bo przylecimy do was taka ogromna siłą że nic wam nie pomoże odechciewa sie:( Bszo Apple! Winterom graty prezentacji uzbrojenioa:)
-
Wielkie graty Vander! Bardzo mnie cieszy że to Ty zarobiles winterow pewnie sklrenca, ze im ktos cela zakosil przetapiaj. Nalezało cis ie to starcie be3jot ty to jestes jak zwykle mocny w gembie. pisales mi na priv ze tutaj grasz i flote masz juz zaraz pod winterami. tylko czemu twoje starcia nadal wrzuca darthrevan a potem jeszcze sam sobie gratulujesz... śmieszne dalej grasz na dwoch kontach i sie ukrywasz bo wiesz ze by cie od razu znowu skasowali? czy boisz sie kolejnego bana? czepiasz sie m…
-
Top 3 ACS: Aladyn [WINTER] & markus [WINTER] vs Akrobata [Pac-Man] ~ 17.780%; całe podium dla WINTER
Postnic sie na tymuni nie uchowa bez wiadomego tagu:( a jak mowilam zeby zrobi jeden duzy sojusz przeciw winter to kazdy woli sobie grac na wlasna reke liczac ze po niego nie przyleca niestety... przyleca Szo Akro! winterom graty
-
Amstela specjalnie nie lubie bo to zły sen pokroju szpryca, pla czy artka. Czyli mówią w skrócia gra fair jest mu obca. liczy sie tylko zwyciestwo. Ale smutna rpawda jest taka że grać akurat umie. A ty bee3jot co? zezłomował cie i wiesz ze nie dasz rady sie odegrac to sobie chociasz popyskujesz na boardzie. slabo BSZO Beerus i pilnuj floty:) Amstelowi graty
-
Co tu duzo pisać libra pozamiatana york byl jedna z ostanich flot ktore sprzeciwiali sie winteerom ciekawe tez kto sprzatnal stoorma smutno troche:( mimo wszystko gratuluje starcia yorkowi powodzenia w real
-
Klasyczny Amstel Normalne przecież bee3joT włazi WINTER do pupy, bee3joT ląduje w WINTERowych reckach blackx1.png Komuś go szkoda? komukolwiek? Mi też nie Tym razem gratki dla Was.
-
potato [WINTER] & Hejduk [WINTER] & zmienilemnick & Sky Is Over [WINTER] vs. bake [N-A] ~ 14750.59%
PostSienio sie z wami zadawał to go podpusciliscie i wpadl w wasza pdostawke. kochan chcial grac w winter i nawet pomóc wam w wojnie i tez dwa razy w waszych reckah Ban dla Insomni tez pewnie nie byl przypadkowy skoro macie zanjomych w teamie Malo? prosze bardzo... wystarczy poczytac komentarza pod starciem ktor e masz w sygnaturze. A to nie jedyny taki numer na quantum. bez pozdrowien i mam nadzieje ze jak sie wam pokoncza cele to sie zaczniecie zlomwoac nawazjem. z rpzyjemnoscia popatrze jak na ma…
-
potato [WINTER] & Hejduk [WINTER] & zmienilemnick & Sky Is Over [WINTER] vs. bake [N-A] ~ 14750.59%
Postja nie mowie o sojuszu tylko o graczach. winter na libre sie zachowuje jak ZS na quantum i nawet macie tych samych graczy Ruda jest nie lepsza i tez sie zadawala z tym srodowsikiem. Nie opskarzam was o nic, bo nie wiem, czy sie pushujecie. Może nie... Ja tylko nie chce żeby libra stała sie takim uni jak quantum, gdzie normalny gracz boi sie zrobic fsa bo w nocy traci ksiezyc i nawet nie ma szans zeby go ktos opbronił. A że macie w składzie ludzi dwulicowych i złomujących pszyjaciół to wystarczy …
-
Posthahaha Ale zabłysłeś! Czepiasz sie ortografii bo prawda w oczy kole... jesteś kolejnym dupowłazem i myslisz że jak będziesz sie podlizywal na forum to ci dadzą spokój. Zebyś sie nie zdiwił, bo jak kojarze winterow z innych uni to nie mają problemów nawet ze złomowaniem tak zwanych przyjaciól. widac tak musi być... nikt sie nie chce narażać i stracić w nocy księżyc Smutne:(