Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 161-177 z 177.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Się latało i się wylatało Gratuluje konsekwencji jak i zysku Obrońcy Pakiecik
-
Dziś znalazłem trochę czasu na gratulowania poszczególnych starć.To starcie jest oczywiście Priorytetem ostatnich wydarzeń na Uni.Pokazuje jak wielki profesjonalizm panuje na tym uni,Wielu świetnych graczy na wysokim poziomie po których można się spodziewać dosłownie wszystkiego Akcja palce lizać...:) Gratki Wielkie za Pomysł i wykonanie
-
Heheszki jak zwykle z klasą Widziałem właśnie dość mocny spadek tego pana i od razu załączony urlopik więc wyczuwam odpoczynek od kosmosu i zejście na jakiś czas na ziemię Bfs też jest zastanawiający,więc trzeba dobrze zorganizować wszystko i zastanowić się czy to nie jakaś pułapka.Wyszło elegancko,spora flota w piach więc pozostaje tylko pogratulować A obrońcy Miłego Urlopiku
-
Widzę że się bawisz w najlepsze Stejk pogania Stejk Gratuluje starcia i miłego przetopu
-
Takie starcie tylko pokazują że nie zawsze antymateria ratuje i pomaga Wielkie graty za zawziętość i determinacje
-
Piękne starcie na niezłym poziomie Hah zasnąć podczas lotu,zmęczenie dało siwe znaki Koniec Końców wyszło ładnie więc tylko pogratulować,a obrońcy Sz.O
-
Siemanko Ludziska Ten Pan Bądź Pani nieźle się pilnował/a,ale jak kto mówią...Każdy kiedyś popełnia błędy.Osobiście Sam popełniłem 2x błąd na tym uni co zaowocowało Moją osobą po złej stronie ST...Było Minęło,dziś po długich próbach na różnych użytkownikach w końcu udało się coś wykręcić na miarę pochwalenia się Mam nadzieję że to początek Mej dobrej Passy Recki niedługo zbiorą Co Moje,Raczej bez wiosłowania Obrońcy, chodź wydaje Mi się że się zalogował dosłownie do 5minut po wpadzie i nic nie n…
-
Pod tym Rw podpisuje się z przyjemnością...:) Ten o to człek to Mój lekko mówiąc wróg...Irytował Mnie dłuższy czas rozbijając Mi sondy mimo że pisałem o aktywności,miałem dopiąć sprawy w układzie w którym się znajduje i lecieć na polowanie tego o to pana bo już Mnie drażnił ostro...:) Mimo że Mnie ubiegłeś i nie mam osobistej satysfakcji, to miło popatrzeć na rozbicie jego floty. Odemnie Wielkie Graty Agresorze,a obrońcy NiE SzO,a jak Szo to wrócę i zgnębie Pozdrawiam
-
Również jestem zdania że agresorzy popełnili błąd,a człowiek nie jest nieomylny i takie rzeczy sie zdarzają... Obrońca zrobił super robotę i za to wielkie Graty Agresorą powinno być trochę wstyd za Swoje zachowanie...Nie pogratulować to trochę nie honorowo i nieprofesjonalnie,bynajmniej takie jest Moje zdanie. Jeszcze Raz Gratki dla Cb Jacas. Pozdrawiam
-
Starcie na najwyższym poziomie...:) Zysk świetny,Organizacja jak widać również więc czego więcej chcieć...Teraz Czas na przetop i polowanie na kolejne cele Obrońca z tego co czytam nie wraca w kosmos więc powodzenia Na Ziemi