Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-160 z 177.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
No no! I właśnie dla takich akcji się grywa Nie wnikam w to kto,co i dlaczego...Liczą się fakty,a te są takie że Zaliczyliście niezły % do wojny po świetnie przemyślanej akcji Wielkie Gratki dla Agrsorów Obronćy Sz.0
-
Niektórych ponosi fantazja i zbyt się wczuwają co za tym idzie wpłacanie pieniędzy w wirtualny świat.Niektórych pewnie po prostu na to stać i tyle ;p Co by nie było trzeba ucierać takim nosa Gratuluje Wlotu...% ładny,akcja zaplanowana...Konsekwentnie do celu Obrońcy Rozwagi i Przemyślenia czy warto inwestować w coś co się nie zwróci
-
Gratki starcia,Te sondy go wykończyły Zsyk jest,zabawa jest i o to chodzi Obrońcy Pakiecik
-
Gratuluje Wlotu,% ładny,zsyk milusi...Czego chcieć więcej Obrońcy Pakiecik
-
O kurczaku...Dziwne starcie Co by nie było...Graty starcia..Zysk przedni Obrońcą Sz.o
-
Trzeba przyznać że nieźle to wyliczyliście Gratki,a obrońcy Sz.o
-
Widzę że spięcie trwa...Nie Mi to oceniać,Ja ocenie starcie % jest,zysk jest więc czego chcieć więcej..Dla Cb satysfakcja z innych powodów No cóż ...Życie
-
Witam.Udało się znów zagościć w tym jakże zacnym miejscu Akcja na 1,2,3 bo tyle razy leciałem na tego Pana Cieszę się niezmiernie z zysku jaki udało się uciułać Życzę sobie kolejnych starć a obrońcy w sumie nie wiem czego życzyć, bo nic nie napisał po akcji ...:) Udało się temu Panu zebrać 2banie i to wszystko,reszta trafiła w Moje recki chodź słabo to dograłem o 300recków,mimo wszystko w miarę szybko się zorientowałem i resztę złomu też pozbierałem Pozdrowienia dla Wszystkich Ogameowych świrów:…
-
No i jednak przeniósł ten Pan flotę.Miałem na Niego chrapkę i już nawet raz była organizacja floty na owego człeka,ale jakoś nie wyszło, a okazało się że dobrze ponieważ się zalogował o 3 w nocy Wielkie Gratulacje dla Agresorów,bo wiem że dla niektórych upadek tego Pana to wielka radość na sercu,a że to są Moi koledzy to i u Mnie pojawia się uśmiech