Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 177.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Graty wlotu...Oczywiste jest kto ukradł złom Zielu...;)
-
No i Proszę...;) Myślałem że dziś Mnie już nic nie zaskoczy,a jednak Wielkie Graty Sosik Super Akcja,zysk po prostu zwala z nóg...;) Masakra
-
Współpraca owocna Może % nie jakoś mega powalający,ale zysk wyszedł naprawdę super Gratki Panowie
-
Padła spora flotka...Coraz większe St się kręcą Gratki wpdu,świetny % i super zysk...;) Obrońcy Pakiecik
-
Witam Ponownie Siedziałem do dość późna i wstałem dość wcześnie i Sam sobie narobiłem kłopotów startując 3x na tego Pana rano chodź miałem go na tacy pod falangą Cały Ja...Wszystko co Proste robi się Kolosalnie Trudne Wczoraj leciałem na tego Pana wieczorkiem ale się zalogował A to treść zabawnej konwersacji - Admiral Jericho - WYCOFALEM FLOTE - Admiral Jericho - - NoToLecimy - Czemu smutasz ?:) - Admiral Jericho - no bo pewnie ci przykro ze mnie nie dojedziesz - Admiral Jericho - nie jedz mnie …
-
Witam.Straty byłyby Mniejsze gdybym posłał jakieś mięso,ale już człeka raz zezłomowałem w podobnych godzinach i chwilę po się zalogował więc zależało Mi na czasie,a zysk i tak jest miły Złomek cały Mój Oczywiście Pozdrowienia dla Mojej zajebistej Ogameowej Rodzinki!!:D Dnia 23-02-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor NoToLecimy ________________________________________________ Krążownik 8.234 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca UKRAINA29 […
-
Skanik okolicy...Zobaczyłem stojącą flotkę,szybkie przeliczenie i teleport...Teleport nie na tego moona co trzeba...Myślę sobie o kur...czaku co za typ ze Mnie Oczekiwanie danego czasu na załadowanie teleportu z myślą o tym jak można być taką gapą,ale to chyba z podjary...Dawno Mnie tu nie było z powodu skupienia się trochę na eko i badaniach i chciałem koniecznie to zmienić tej nocy W końcu wszystko zrobiłem jak należy i są efekty poniżej Zieleniny nie było w okolicy to i złom cały Mój Pozdrowi…
-
Trochę spóźnione te graty,ale czas pozwala na to by składać gratulacje praktycznie tylko w niedziele Pan Cameleon to musi być dziwny człek bądź robi sobie jaja z tej gry Nie jest to ważne,ważne jest to że Graczyk zrobił z tego pożytek Gratuluje Zorganizowania całej akcji Obrońcy Życzę włączenia czegoś co jest mega ważne w życiu...Mózgu
-
Takie sytuacje mogą sprawić że człowiek osiwieje...:P Net zawodzi w najbardziej nieoczekiwanych momentach Koniec końców wyszło na Twoje...Przemyślenie,spryt i konksekwencja...To czynniki które zadecydowały o wyniku starcia,% do wojny tym bardziej cieszy Agresorowi Hmmm Może większego przemyślenia i śledzenia sytuacji